Muzika vertinu pagal : techniskuma , originaluma , unikaluma. Popsas - isigimimas , o visokios mango , delfinai ir t.t - tera muzika , kuria galima monipuoliuoti zmones , sukti pinigus. I sia industrija idedamos bapkes ,ir nulis nuosirdumo , sudetingumo.Todel rodau Fuck'a tiems prodiuseriaism ir atlikejams ( sorry , ka izeidziau , tokia mano nuomone)
Mandragora - bene texniskiausia grupe baltijos regione.Pasizymi tiek ispudinga texnika , tiek originalumu.Ka gi , vyrukams po 30 ir daugiau metu.///
Katedra - legenda ir kultas. Pzdc , kuri dar grupe lietuvoje gyvuoja jau 18 metu ir dar netapo popsu ? Ogi katedra maladiec ,seniai sukuria pragara su savo trash / heavy metal.Tuo labiau , kad grupes texnikos ivaldymas , be abejo patirtis , tiek originalumas , tiek isgarsejimas dar sovietmieciu , kada buvo ryskiai ignoruojama is vakaru sklindama muzika ar ten idejos....o ka bepasakyti apie tokius smotus " Mes - Jega " , "Akmenys" , " Dvasiu Selsmas" ...pzdc - aziotazas ir respectas~!
Ghostrom - daugiausiais pasiekusi @ Lt grupe , stebinanti Unikalumu , Superine texnika , puikia muzikine harmonja + atmosfera.nerealus albumai irasyti pries 10 ir daugiau metu Svedijoje , talkinant Dan Swano.Uzgirdus juos nepatikesit kad taip vare lietuvaiciai beje , pirmam albume vokalo partijas iriaumojo ( labai gerai ) True Sabaka - marius berenis is Zas .
Girnu Giesmes , Donis - be komentaru.
Naujas debiutas industrineje scenoje - Lauxna Lauksna daug zadantis projektas
Analines Fekalines idejos nesejai GROL - laukiu ju albo!!!!!
Anal Grind Is My Way!
Terra Cremata ( kaip gi cia nepaminesi savo draugu ) Agresyvus , kartai melodingas Blackas . Deja , tiek Mariui , tiek Viktorui , tiek Justei reiketu padirbeti ties gitarinemis savomis soluotemis , susigrojimo (!) .Lauryno voklas ( tiksliau screemingas growlingas ) pritrenkiantis! manau , po keleriu meteliu turesim galinga Blacko banda.Sekmes kuryboje.
NAHASH .0 ka ir pasakyti , naujas albumas - SPROGIMAS !!!!!!!!! Pzdc , geresnes blacko grupes nera baltijos teritorijoje .Nors blackui ir nereikia ispudingesnes technikos , taciau nahash irodo jog instrumentu valdo geriau negu kiti.
ANTIS . Be komentaru. demesio verta grupe
kas liecia DJ , tai Astralas , Pagalve , Pussy Shaver , ir Android'as - man geriausi.
siaip kiekvienam pagal skoni....
na nera normaliu grupiu lietuvoj...ansciau tai bent sis tas o dabar mango baigia visus augalus apdainuoti, bavarija visas spalvas apiedopti, delfinai apie dangaus kunus nusigrybauja....o geltona nu ji gelto ir to uztenka....cia tai ka lietuvoj groja suda is didziosios raides nori stauk nori rek bet taip yra....
jei pradejom apie skamp ir apie tai kad jie vyksta uz atlanto tai galiu papasakot toki bajeri ... buvom ju koncerte ir vedejas pristatydamas juos sako : '' skamp tiesiai is londono pas mus .. per atlanto vandenyna perisgavo ir atvyko cia '' .........
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2004 m. gruodžio 27 d. 15:29:39
2004 m. gruodžio 27 d. 15:27:07
Mandragora - bene texniskiausia grupe baltijos regione.Pasizymi tiek ispudinga texnika , tiek originalumu.Ka gi , vyrukams po 30 ir daugiau metu.///
Katedra - legenda ir kultas. Pzdc , kuri dar grupe lietuvoje gyvuoja jau 18 metu ir dar netapo popsu ? Ogi katedra maladiec ,seniai sukuria pragara su savo trash / heavy metal.Tuo labiau , kad grupes texnikos ivaldymas , be abejo patirtis , tiek originalumas , tiek isgarsejimas dar sovietmieciu , kada buvo ryskiai ignoruojama is vakaru sklindama muzika ar ten idejos....o ka bepasakyti apie tokius smotus " Mes - Jega " , "Akmenys" , " Dvasiu Selsmas" ...pzdc - aziotazas ir respectas~!
Ghostrom - daugiausiais pasiekusi @ Lt grupe , stebinanti Unikalumu , Superine texnika , puikia muzikine harmonja + atmosfera.nerealus albumai irasyti pries 10 ir daugiau metu Svedijoje , talkinant Dan Swano.Uzgirdus juos nepatikesit kad taip vare lietuvaiciai
Girnu Giesmes , Donis - be komentaru.
Naujas debiutas industrineje scenoje - Lauxna Lauksna daug zadantis projektas
Analines Fekalines idejos nesejai GROL - laukiu ju albo!!!!!
Anal Grind Is My Way!
Terra Cremata ( kaip gi cia nepaminesi savo draugu
NAHASH .0 ka ir pasakyti , naujas albumas - SPROGIMAS !!!!!!!!! Pzdc , geresnes blacko grupes nera baltijos teritorijoje .Nors blackui ir nereikia ispudingesnes technikos , taciau nahash irodo jog instrumentu valdo geriau negu kiti.
ANTIS . Be komentaru. demesio verta grupe
kas liecia DJ , tai Astralas , Pagalve , Pussy Shaver , ir Android'as - man geriausi.
siaip kiekvienam pagal skoni....
2004 m. gruodžio 20 d. 18:24:03
2004 m. gruodžio 19 d. 19:26:32
2004 m. gruodžio 6 d. 16:58:15
2004 m. gruodžio 6 d. 11:29:41
2004 m. lapkričio 23 d. 12:13:39
2004 m. lapkričio 22 d. 17:45:38
2004 m. lapkričio 22 d. 17:19:12
2004 m. lapkričio 22 d. 12:11:53
2004 m. lapkričio 22 d. 12:10:28
2004 m. lapkričio 21 d. 12:26:05
2004 m. lapkričio 21 d. 12:17:33