Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kuri grupė Lietuvoje geriausia?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 202122232425
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Barak00da
2004 m. spalio 23 d. 14:18:19
antis

‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Atsakyti
depression
2004 m. spalio 23 d. 12:45:46
neesu girdejusi visu lietuvisku grupiu, bet man arciausiai sirdies MJS ir Saprophytes.

2004 m. spalio 22 d. 19:28:13
mano manymu jog geriausia yra Pirmo Invalidumo Grupe. O jei rimtai kalbet, tai butu gan sunku pasakyti, nes lietuvoj tiek daug slamsto, kuris uzvercia visa kas yra gero. Nenoriu atrodyti banaliai, bet turbut Skamp ir G&G Sindikatas. Gal meskiukai... ai...

Atsakyti
Gothic_thuG
2004 m. spalio 22 d. 19:16:39
na kaip man tai lt ira nebloga grupe mano juodoji sesuo, obtest, antigone ir t.t.

Atsakyti
pusis
2004 m. spalio 22 d. 19:10:24
Mau kad Kastaneda!

Atsakyti
Axium
2004 m. spalio 22 d. 14:28:38
Turetu but ungergroundine, nes pop tai visiskas slamstas, geda net klausyt. Bet siaip kazkam gal ir Bavarai geriausia grupe

Atsakyti
simma
2004 m. spalio 21 d. 20:39:10
sunkus klausimas...

2004 m. spalio 21 d. 14:11:25
Siaip durnai cia pasakei marciauxx.Nei tiksliai suformuluotas klausimas nei dar kas.
Bet jei jau tenka rinktis is visiskai visu lietuvos grupiu,tai butu dvi olly ir Dissimulation.

2004 m. spalio 21 d. 11:04:17
man gereusi sh ir atika
daugiausiu gerbeju man atrodo kad turi foje arba skampai (nors nei vieni nei kiti nera man labaj jau prie sirdies)
daugiausei apdovanojimu man atrodo kad yra susislavusios mango (bet kas is to kad jos ne dajnuot normalei nemoka, bei atrodo kajp is stoties)

Atsakyti
T-Wolf
2004 m. spalio 20 d. 20:18:43
rebelheart ir toro bravo

2004 m. spalio 20 d. 17:28:49
wisos grupes kazhkam yra gerewsios,nes jos wisos turi sawu fanu..na o del apdowanojimu, taj newisada geriauwsios grupes juos gawna - gawna tie, kurie turi dawg fanoo..na, man asmenishkaj gerewsi G&G

Atsakyti
populistas
2004 m. spalio 20 d. 16:11:34
ta kuria daugiausia per sveikinimo koncertus parodo.aij isvis ner lietuvoj geriausios grupes

Atsakyti
HyD
2004 m. spalio 20 d. 12:45:18
ishviso geriausia grupe.. kaip suprast..? geriausia rocko; geriausia metalo; geriausia popso ir t.t. tai suprantu.. galima pasakyt.. bet apskritai tai neymanoma..

Atsakyti
mum
2004 m. spalio 19 d. 21:23:25
tikrai ne apdovanojimu.

2004 m. spalio 19 d. 21:19:34
pf... ziurint i gerbejus ar i apdovanojimus tai tikrai nekas gautusi, bent as manau kad buvo tai Antis. Is dabartiniu gyvuojanciu tai gal mountainside...

2004 m. spalio 19 d. 21:17:33
marciusxx> matau kad tavo poziuris i muzika labai jau pavirsutiniskas. geriausia nera nei ta kuri daug gerbeju turi nei ta kuri daug apdovanojimu

2004 m. spalio 19 d. 21:05:48
lietuvoje man geriausios hardcore grupes: Bora, Samsara, SC ir kt.

gaila kad lietuva valdo popsas

Atsakyti
Lumme
2004 m. spalio 19 d. 18:32:43
Nėra idealių grupių, kadangi visų LT grupių nežinau, negaliu atsakyt.

Atsakyti
betrice
2004 m. spalio 19 d. 18:29:22
ta kuri, kuria gera muzika, nes apdovanojimai nieko nereiskia, kai renka visokie nevisprociai, o gerbejai - tai 12-13 metu vaikai(arba vyresni su tokiu protu) nelabai dar pavadinsi, nes nelabai patys supranta ko nori.

2004 m. spalio 19 d. 18:26:59
kaip manotia kuri grupe lietuvoje turi teisia vadintis geriausia ,ar ta kuri turi daugiausia gerbeju,ar ta kuri turi daugiausia apdovanojimu

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 202122232425
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

LSD LSD
5,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1221
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 69032