Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kuri grupė Lietuvoje geriausia?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 25
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
TakeYourTime
2008 m. birželio 12 d. 16:56:54
lietusryte rašė:
TakeYourTime rašė:
lietusryte rašė:
Užsikalė pakankamai pinigėlių.

jo jo? aš tikiuos tu juokauji? Jie iš tos muzikos net nepragyveno, iš kur tie pinigėliai?

Tai ir nebūtinai turi pragyvent.Kalbu apie debilišką jų išsiskyrimą..reiškias jie nieko daugiau ir nesugeba padaryt.Normalios grupės taip nežaidžia.O čia rodo,kad jau baigės viso įdėjos ir dingo originalumas.O pasišaipyti iš Dviratuko,bet kas gali...

Tai aš suprantu tavo kitas mintis, bet man būtent tie pinigėliai užkliuvo ;p

nežinau baigės ten ar nesibaigė tos įdėjos, bet man jie patiko, nors ir nieko ultra naujo iš jų neišgirdau. O tas dviratukas juk nebuvo jų kažkoks hit'as, pajuokavo ir tiek.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 16:43:17
TakeYourTime rašė:
lietusryte rašė:

jo jo? aš tikiuos tu juokauji? Jie iš tos muzikos net nepragyveno, iš kur tie pinigėliai?

Tai ir nebūtinai turi pragyvent.Kalbu apie debilišką jų išsiskyrimą..reiškias jie nieko daugiau ir nesugeba padaryt.Normalios grupės taip nežaidžia.O čia rodo,kad jau baigės viso įdėjos ir dingo originalumas.O pasišaipyti iš Dviratuko,bet kas gali...

Atsakyti
TakeYourTime
2008 m. birželio 12 d. 16:40:24
lietusryte rašė:

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 16:38:43
Hopeless rašė:
lietusryte, nervini ;} Žvelgi į viską tik iš neigiamos pusės.

Supranti, originalūs jie ar neoriginalūs, bet Gravel buvo įnešę gyvybės mūsų muzikos scenoje. Jie buvo įdomūs, MAN jie buvo įdomūs.

Galų gale, paklausyk „Kur žiūri mamos, kur žiūri tėvai“ ar pvz. „Trust“. Palygink jas su kitų lietuvos rock atlikėjų muzika ir nuoširdžiai, pridėjęs ranką prie širdies pasakyk: negi tos dainos tokios blogos? Negi visi kiti groja tikrai geriau?

Atsakant į temą, man asmeniškai Gravel buvo ir tebėra daugiausia reiškianti Lietuvos grupė ir dėl to dedu juos į pirmą poziciją.

Nesakau kad tos dainos blogos.Gal net visai nieko,bet nematau už ką juos taip užkelt aukštai.Plius nesupratau,kodėl Sinickis ant Mamontovo varė...Man tai atrodo kvaila...

Atsakyti

2008 m. birželio 12 d. 16:37:06
lietusryte, nervini ;} Žvelgi į viską tik iš neigiamos pusės.

Supranti, originalūs jie ar neoriginalūs, bet Gravel buvo įnešę gyvybės mūsų muzikos scenoje. Jie buvo įdomūs, MAN jie buvo įdomūs.

Galų gale, paklausyk „Kur žiūri mamos, kur žiūri tėvai“ ar pvz. „Trust“. Palygink jas su kitų lietuvos rock atlikėjų muzika ir nuoširdžiai, pridėjęs ranką prie širdies pasakyk: negi tos dainos tokios blogos? Negi visi kiti groja tikrai geriau?

Atsakant į temą, man asmeniškai Gravel buvo ir tebėra daugiausia reiškianti Lietuvos grupė ir dėl to dedu juos į pirmą poziciją.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 13:47:49
Ką dar norėčiau apie Gravel pasakyt - stengdamiesi būti originalūs,tapo labai neoriginalūs.O kodėl išsiskyrė?Užsikalė pakankamai pinigėlių,ir gerbėjų [ypač moteriškos lyties] turėjo pakankamai,tai galvoja - Ką čia apgaudinėsim publiką toliau...Nebesugalvojam nieko originalesnio,tai išsiskirkim...

Atsakyti
Dilgele
2008 m. birželio 12 d. 00:46:39
Gravel pro visus galus brukamas orginalumas-unikalumas man ties gerkle. Bet tai ką.. Tegul.

Axis ir Brainers palaikau. Gal dar kas nors gero iš COB ateity bus.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2008 m. birželio 12 d. 00:34:59
Gravel ir aš geriausia nepavadinčiau.
Foje šiuo atveju idealiai tinka.

2008 m. birželio 11 d. 22:08:43
frize rašė:
lietusryte rašė:
....Imkit pavyzdį iš Happyendless - tikrai originalūs klipai,negėda užsieniui parodyt...

Tai kad tokie kaip Happyendless - retenybe Lietuvoj...

Happyendless jau gyvuoja apie 10 metų.Tik paskutiniu metu ėmė labiau populiarėti.

Atsakyti
frize
2008 m. birželio 11 d. 21:52:24
lietusryte rašė:
....Imkit pavyzdį iš Happyendless - tikrai originalūs klipai,negėda užsieniui parodyt...

Tai kad tokie kaip Happyendless - retenybe Lietuvoj...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 11 d. 21:41:49
Gravel - tikrai negeriausi.Jų išsiskirimas tai tik patvirtina.

Atsakyti
braskiote
2008 m. birželio 11 d. 21:00:42
Gravel ir Foje.. deja nei vienos jau nebera.. bet jos paliko daug puikiu kuriniu kuriais vis dar galim dziaugtis

2008 m. birželio 10 d. 22:23:01
Vaje, labai daug patinkančių, bet paminėsiu keletą.

I.R., Mamontovas, Sportas, Kernagis, Caramel Members, Arbata, Atika, Lemon Joy, Requiem, Katedra, Atalyja, Magic Mushrooms, Flamingo etc. etc

2008 m. birželio 10 d. 14:52:08
Kas dėl Gravel - geriausias dalykas,ką jie galėjo padaryti - Išsiskirti.Vo matėsi,kad berniukams reikėjo šlovės ir pinigėlių.Net šlykštu,kai norėdami į save atkreipti dėmesį ''varo'' ant Mamontovo,arba ten šaiposi iš ''Dviratuko''.O patys grojo pačią paprasčiausią muzikikę - kaip kokie Brainers.Tik klube ar pub'e jiems tinka groti,nes tai tik labai vidutiniškos dainelės.O kas dar man užkliuvo - jei nusprendi dainas dainuoti angliškai,tai sukurk gerą dainą,kad nebūtų gėda - o dabar tekstai be ryšio - jokios prasmės,o ir prikolo jokio.Klipas tai iš vis - labai blanki užsienio video klipų kopija.Imkit pavyzdį iš Happyendless - tikrai originalūs klipai,negėda užsieniui parodyt...

Atsakyti
alamanda
2008 m. birželio 10 d. 12:13:43
Gravel

2008 m. birželio 9 d. 23:18:28
InFamOus_DoMiniOn_ rašė:
lietusryte rašė:
Sand rašė:
O geriausia grupe buvo FOJE, db shnipshtas, popsas uzvalde LT!

Popsas užvaldė Lt,prieš 10 metų,nors ne popso grupės buvo gyvos,jos tik turėjo savo gerbėjų ratą....O dabar - viskas atsigauna....Net muzikos kritikai,tai pastebi...

Na jau atsigauna...Su realybes sou "zvaigzdemis", "Yvomis" ir kt.Lietuvos muzika tikrai atsigaus

Tos realybės šou žvaigždės,ar Yvos - visada išliks...O ir Foje laikais buvo Paltinienė.Esmė ta,kad dabar atsoranda naujų,perspektyvių grupių,o ir senesnės grupės labiau vertinamos.

Atsakyti
Darkshines
2008 m. birželio 9 d. 21:41:24
Gerų grupių ne vien "paviršiuje' yra. Man asmeniškai kažkas magiško ir nepakartojamo yra Vilkduja. Jei kur pamatysit, kad jie groja, nepraleiskit progos ir ateikit, nepasigailėsit. Tikrai, magiška atmosfera, į nieką nepanaši unikali muzika, mįslingi tekstai...
Taip pat Svefn-g-Englr, rami muzika, kai esi pavargęs nuo visko, pakyli kitan lygmenin, atsipalaiduoji, pailsi, bet tūsui netinka, tik relaxui. (beje, jų koncertas visai greitai)

Atsakyti
InFamOus_DoMiniOn_
2008 m. birželio 9 d. 21:34:11
lietusryte rašė:
Sand rašė:

Popsas užvaldė Lt,prieš 10 metų,nors ne popso grupės buvo gyvos,jos tik turėjo savo gerbėjų ratą....O dabar - viskas atsigauna....Net muzikos kritikai,tai pastebi...

Na jau atsigauna...Su realybes sou "zvaigzdemis", "Yvomis" ir kt.Lietuvos muzika tikrai atsigaus

Atsakyti
Sand
2008 m. birželio 9 d. 19:29:04

2008 m. birželio 9 d. 17:32:46
stuck rašė:
visos LT grupės š**as išskyrus "Ossasotrium" ar kaip ten

nu tokie komentarai tai patys protingiausi DDD

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

LSD LSD
5,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1221
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 69032