darėm su draugėm šitą švetę gasdinomės, tiksliau žvengėm iš savo gasdinimų.. šiaip kaukių,tokių tikrų nespėjom pasidaryt... bet gal kada kur nors padarysim tikra tokią šventę
heloweenas gera svente..juk daug linksmiau pasitusinti su draugais,nei kapinesi salti prie mirusiuju kapu....is viso velines-tai kazkoks ishsityciojimas is mirusiuju,o ne ju pagerbimas,tai tiesiog vaidinimas,kai visi sulekia i kapines ir uzdega zvakute ir isivaizduoja,kad padare gera darba,nors is tiesu daugeliui rupi ne patys mirusieji,o tiesiog atlikti visuotinai priimta pareiga..tad ar nebutu geriau jau pasilinksminti su draugais-bent jau tai darytum nuosirdziai..
Šiemet pirmą kartą švęsiu šitą šventę, bet viskas ten normaliai, su kaukėm ir pan.
Bet man atrodo, kad vistiek Vėlinės turi būti labiau kreipiamos dėmesį negu Kaukių paradas.
niu nzn kolkas taj man dar nepriimtina... gal tiesiog nebuvo tokio helaweno kury noreciau pakartoti... tiesiog manau nereikia ieskoty cia lb dideles sventes... juk taj mirusiuju pagerbumo diena...
mm . ta pati ka ir kiekvina nakti. bandysiu miegot.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 4 d. 15:58:57
2005 m. lapkričio 13 d. 09:26:21
2005 m. lapkričio 1 d. 11:42:00
2005 m. spalio 31 d. 19:55:10
Bet man atrodo, kad vistiek Vėlinės turi būti labiau kreipiamos dėmesį negu Kaukių paradas.
2005 m. spalio 31 d. 19:54:46
2005 m. spalio 31 d. 19:50:24
2005 m. spalio 31 d. 18:06:21
2005 m. spalio 31 d. 17:43:41
2005 m. spalio 23 d. 15:14:19
2005 m. spalio 23 d. 11:51:59
2005 m. spalio 23 d. 11:40:14
2005 m. spalio 22 d. 19:03:42
2005 m. spalio 22 d. 19:01:08
Insanity.lt : ]
2005 m. spalio 22 d. 18:49:15
2005 m. spalio 22 d. 18:45:58
Koki Heloween? ar cia Amerika? Damn, o tiek metu galvojau, kad Lietuvoj gyvenu ir Velines cia buna.
insanity?ka reiskia insanity?
kaip miela. tik kad sulyginai skirtingus dalykus.
2005 m. spalio 22 d. 18:43:11
Koki Heloween? ar cia Amerika? Damn, o tiek metu galvojau, kad Lietuvoj gyvenu ir Velines cia buna.
insanity?ka reiskia insanity?
2005 m. spalio 22 d. 18:32:03
2005 m. spalio 22 d. 18:27:40
2005 m. rugsėjo 13 d. 13:46:22
2005 m. rugsėjo 5 d. 19:08:12
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.