neminiu nei helloweeno, nei veliniu.
o jei reiktu rinktis - pasirinkciau velines. vien del grazaus vaizdo nakti. nors..siais laikais velines pavirto kazkokios netokios. ar negalim mes nest tu zvakuciu kada tik norim? kodel butinai lapkricio 1aja? pusiau beprasme svente..
O man halloweenas patinka.Kiek tu lietuvisku svenciu ant pirstu suskaiciuot galiu ir minimos visokios Vasario 16,sausio 13.. neturim mes linksmu svenciu,todel man tinka ir halloweenas,o prisimint mirusius tam yra lapkricio 1,ir situ svenciu maisyt nebutina..
Nesvenciu Halowwenonepripazystu.Man labiau patinka velinestai garzu buna vakarelabai labai...gaila,kad siais metais niekas su manim nenori eiti i kapines vakare.O vienai kaskaip
Tomb_girl rašė: O tie mensonistai freakistai amerikonistai ir jų iškrypusios šventės juokinga.....
prie ko cia, atsiprasysiu, toks atlikejas kaip Brianas Warneris? Hrrr.... zmones, nekiskit zmoniu, apie kuriuos nuomone esat susidare is paciu kuriamu stereotipu. taip, sia svente isopuliarino amerikonai, i amerika atveze anglai/airiai kolonizacijos metu. ir jos esme nera prasineti saldainiu. siais laikais viskas issigimsta.
halloween'as jau praejo, ka per kita veiksiu nezinau. si peraleidau romantiskai, be jokiu kaukiu, be alkoholiniu gerimu buteliu ir galu gale be zmoniu.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 31 d. 08:15:25
2005 m. rugpjūčio 31 d. 08:10:20
2005 m. balandžio 5 d. 21:59:37
2004 m. gruodžio 20 d. 15:27:09
2004 m. gruodžio 7 d. 00:34:52
2004 m. lapkričio 21 d. 19:04:58
o jei reiktu rinktis - pasirinkciau velines. vien del grazaus vaizdo nakti. nors..siais laikais velines pavirto kazkokios netokios. ar negalim mes nest tu zvakuciu kada tik norim? kodel butinai lapkricio 1aja? pusiau beprasme svente..
2004 m. lapkričio 3 d. 20:49:32
2004 m. lapkričio 2 d. 20:50:00
2004 m. lapkričio 1 d. 16:06:43
2004 m. lapkričio 1 d. 11:58:00
2004 m. lapkričio 1 d. 11:49:02
O tie mensonistai freakistai amerikonistai ir jų iškrypusios šventės juokinga.....
prie ko cia, atsiprasysiu, toks atlikejas kaip Brianas Warneris? Hrrr.... zmones, nekiskit zmoniu, apie kuriuos nuomone esat susidare is paciu kuriamu stereotipu. taip, sia svente isopuliarino amerikonai, i amerika atveze anglai/airiai kolonizacijos metu. ir jos esme nera prasineti saldainiu. siais laikais viskas issigimsta.
halloween'as jau praejo, ka per kita veiksiu nezinau. si peraleidau romantiskai, be jokiu kaukiu, be alkoholiniu gerimu buteliu ir galu gale be zmoniu.
2004 m. lapkričio 1 d. 00:05:18
2004 m. lapkričio 1 d. 00:04:50
2004 m. lapkričio 1 d. 00:00:32
2004 m. spalio 30 d. 20:44:13
2004 m. spalio 29 d. 16:30:33
2004 m. spalio 29 d. 14:23:14
2004 m. spalio 29 d. 14:03:04
2004 m. spalio 28 d. 20:51:12
2004 m. spalio 28 d. 20:20:39