Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar domitės trance muzika?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
gintuks77
2008 m. liepos 13 d. 23:24:27
Blackened rašė:
Strangle rašė:
Į temą: nesidomiu ir neklausau. Mano nuomone techno yra ne muzika, o valandomis trunkantis, vienodas, už**santis bumčikas...

Sutinku, beveik tą patį norėjau parašyt

Patikslinu, si tema ne apie techno, o apie trance muzika. Ir dar techno ir trance yra skirtingi muzikos stiliai.
Ir dar nemegstu Linkin Park

2008 m. liepos 13 d. 23:22:07
AnsweR rašė:
Nežinau, ar tai trance, bet mėgstu paklausyti Paul van Dyk ir ATB

Neklysti brol, ATB ir Paul Van Dyk yra tikru tikriausi trance muzikos atstovai Va galu gale Sel'as kazka panasaus i trance sukure, turiu omeny daina Bek

2008 m. liepos 13 d. 23:19:18
Strangle rašė:
Į temą: nesidomiu ir neklausau. Mano nuomone techno yra ne muzika, o valandomis trunkantis, vienodas, už**santis bumčikas...

Galiu suprast pati Juk cia tavo nuomone ir tavo poziuris.
Kiekvienas klausos tokia muzika, kuri patinka. O siaip patikslinsiu, kad techno ir trance yra skirtingi muzikos stiliai. Sakai, kad tecno ne muzika ir t.t
Gal ir taip, o man pavyzdziui ne muzika yra metalas, kadangi jame nieko menisko neizvelgiu + nesuprantu tokios muzikos. Ji perdaug grubi, vulgari. Zodziu ne man.. Nors muzika domiuosi jau 20 metu, bet iki siol man metalas nepriimtinas

2008 m. liepos 13 d. 12:00:10
Nežinau, ar tai trance, bet mėgstu paklausyti Paul van Dyk ir ATB

2008 m. liepos 13 d. 03:17:56
Nesidomiu, bet Enigma tenka paklausyt, jei čia prie trance D
(nesakau, kad man patinka)

2008 m. liepos 12 d. 16:27:25
Nebeklausau ir nebesidomiu...

Atsakyti
Blackened
2008 m. liepos 11 d. 22:25:56
Strangle rašė:

Sutinku, beveik tą patį norėjau parašyt

2008 m. liepos 11 d. 21:43:04

Atsakyti
Strangle (Užblokuotas)
2008 m. liepos 11 d. 21:41:50
InFamOus_DoMiniOn_ rašė:
Oi visi mano mokykloje tik ir pasimaise ant tokios muzikos...Manes ji ne kiek nezavi tik smegenis praplauna... Aplamai tu techno, trance, hardcore ir panasaus stiliaus dainu mano kompiuteryje vietos jiems tikrai artimiausiu laiku neatsiras...

O prie ko čia harcore? Techo ir hardcore atrodo du visiškai skirtingi muzikos stilisi?.. techno yra elektronika, o harcore - punk rocko kažkokia, tai atmaina...

Atsakyti
weeka
2008 m. birželio 5 d. 19:22:30
Labai įdomu buvo atrasti trance iš naujo prieš kažkiek tai laiko. Smagiausiai man susiklauso tikriausiai natural trance, f.e. Hilight Tribe. Taip pat sudomino ir psy bei goa trance, patinkančios grupės: Astrix, Talamasca, Astral Projection, Skazi, kas be ko - Infected Mushroom.
Btw, pradėjau viso šito klausyt pastūmėta eglermknt. Taip kad dėkui tau .

Atsakyti
MrEko
2008 m. birželio 5 d. 08:28:50
Zinoma trance yra gerai, bet man ji ne pirmoj vietoj. Vokieciu, Olandu geriausias trance, be to jie tik daugiausia tuo uzsiima

2008 m. gegužės 4 d. 23:30:34
Ziurint koks trance. Manau, populiariu trance atlikeju muzika puikiai klausosi ir vairuojant ar namie. ATB, Paul Van Dyk ar Scooter yra populiarus del to kad ju muzika pripazinta Europoje.

2008 m. gegužės 4 d. 23:16:28
InFamOus_DoMiniOn_ rašė:
Oi visi mano mokykloje tik ir pasimaise ant tokios muzikos...Manes ji ne kiek nezavi tik smegenis praplauna... Aplamai tu techno, trance, hardcore ir panasaus stiliaus dainu mano kompiuteryje vietos jiems tikrai artimiausiu laiku neatsiras...

Nu jau nesakyk kad trance smegenis praplauna Yra tikrai geru grupiu ir geru dainu. Beje, ir populiariu. Pauklausyk pvz. Paul Van Dyk paskutini albuma. Tikrai nesutikciau, kad Trance ne muzika.

2008 m. gegužės 4 d. 21:05:14
Kazkada ziauriai klausiau TRANCE`O.... Olandai gerai varydavo trance`a o db tai nzn kas ten daros.

2008 m. gegužės 4 d. 18:09:13
Jo...Paklausau kartais bet pasinešus ant jos nesu.

Atsakyti
InFamOus_DoMiniOn_
2008 m. gegužės 4 d. 12:00:40

Atsakyti
gintuks77
2007 m. birželio 2 d. 20:56:39
eglermknt rašė:
Taip, domiuosiu. Ypač psy ir goa trance muzika. Grupių žinau labai daug, tačiau paminėsiu tik keletą mėgstamiausių: Goa Gil, The Nommos, Mukunga Umbura, Sharigrama, Psysex, Alien Project ir mano mėgstamiausi - 1200 Micrograms.

Pasidomėjau kokius atlikėjus klausau, tai išeina, kad labiausiai mėgstu deep trance

2007 m. gegužės 28 d. 23:12:01
Kaip manote kokia šiuo metu geriausia trance grupė?

2007 m. gegužės 18 d. 22:57:17
eglermknt rašė:
Taip, domiuosiu. Ypač psy ir goa trance muzika. Grupių žinau labai daug, tačiau paminėsiu tik keletą mėgstamiausių: Goa Gil, The Nommos, Mukunga Umbura, Sharigrama, Psysex, Alien Project ir mano mėgstamiausi - 1200 Micrograms.

Perklausiau keletą Alien Project ir Psysex. Visgi skonio reikals, mano subjektyvia nuomone iki Darude lygio jiems dar toli. Būtų gerai jeigu atsiūstum vertų dėmesio gabalų adresu: mystycsfantasy@gmail.com

2007 m. gegužės 16 d. 15:28:08
Kas savaite vienas populiariausiu DJ pasaulyje Armin Van Buren veda dvi valandas trunkancia radijo laida "State of Trance". Torrentai pilni, parsisiusti nebutu problemu.
Sioje laidoje pristatoma kone svieziausia trance muzika, is bent 20 skirtingu pasaulio tasku.

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2142
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 221186