gintuks77 rašė: Ko tylite? Negi niekam neidomi tokia muzika? Kaifuojat nuo rocko, ane.
Beje, Mystic fantasy yr tokia trance grupė, bet ko gero geriausi Darude ar ATB
Gerai, atsisiųsk, pasižiūrėk, gal patiks Čia šiaip ne visai underground'as, kai kurios grupės tarp psichodelinio tranzo mėgėjų labai žinomos ir turi daug klausytojų, pvz: Astral Projection, Infected Mushroom ir panašios. Jei kas, galėsiu kaip nors atsiųsti, jeigu nesiseks ieškoti
O GERAS !!! Nei vienos iš šio sąrašo nežinau, prisipažįstu. Reikės atsisiųst Čia jau tikras undergroundas. Šiek tiek žinau kelias labiau žinomas grupes, kurios ir patinka - Airheads, Pedro Del Mar, Caater, Paul Van Dyk, Alice Deejay, Mad House, Sash, BBE, Faithless, Underworld, na ir Scooter lyg ir trance groja?
Taip, domiuosiu. Ypač psy ir goa trance muzika. Grupių žinau labai daug, tačiau paminėsiu tik keletą mėgstamiausių: Goa Gil, The Nommos, Mukunga Umbura, Sharigrama, Psysex, Alien Project ir mano mėgstamiausi - 1200 Micrograms.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gegužės 16 d. 13:35:39
2007 m. gegužės 16 d. 11:33:48
Ko tylite? Negi niekam neidomi tokia muzika? Kaifuojat nuo rocko, ane.
del ATB pritariu - SUPER!!
2007 m. gegužės 14 d. 20:56:43
2007 m. gegužės 14 d. 20:49:48
2007 m. gegužės 14 d. 20:09:36
2007 m. gegužės 14 d. 19:57:52
2007 m. gegužės 14 d. 19:47:51
2007 m. gegužės 9 d. 18:50:40