ziauriausia kai nori pakabinti tai nesako tiesiai sviesiai, o ateina ir pirma replikuoja, kabinejasi prie zodziu ir pns. Dazniausiai i tokius neatkreipiu demesiu
miculka rašė: Ziauriausia buna kai bx per sms siulo panai draugaut. Arba kai mano klasiokas manes per sms paklause ka daryciau jeigu bx pasiulytu but meiluziais Nu bbd ant tokiu klausimu
Jo Čia geras būna kadangi čia kur aš gyvenu visi nedrąsūs (kaimas ) tai akbina panas mano klasiokai per one.lt blm juoko duozė būna tai pamačius...
o jei y tema juokinga buna kai pacios panos prasosi kad jom nupirktu isgert, patampai siek tiek nervus ir vis tiek nenuperki!
miculka rašė: Ziauriausia buna kai bx per sms siulo panai draugaut. Arba kai mano klasiokas manes per sms paklause ka daryciau jeigu bx pasiulytu but meiluziais Nu bbd ant tokiu klausimu
Jo Čia geras būna kadangi čia kur aš gyvenu visi nedrąsūs (kaimas ) tai akbina panas mano klasiokai per one.lt blm juoko duozė būna tai pamačius...
kas per kaimas?
kabinti per one.lt.. labai "originalu"..
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Ziauriausia buna kai bx per sms siulo panai draugaut. Arba kai mano klasiokas manes per sms paklause ka daryciau jeigu bx pasiulytu but meiluziais Nu bbd ant tokiu klausimu
Vaizdelis troleibuse: stovi kelios merginos,iš kalbos girdisi,kad yra rusaitės,šalia jų du vyrukai..Vienas iš jų netyčia patumia ar paliečia viena tų mergynų...Tuomet toji jį apkaltina seksualiniu priekabiavimu ir pareikalauja 5dienį jai nupirkti tortą xD Tada su draugėm dar ilgai kikena ir aptarinėja tą įvykį visiem girdint...
Ech, neįdomu, manęs niekas kvailai nekabina
O aš pati kai imuosi veiksmų, kažkaip dar nesusimovau, aišku, kas nedaro, tas neklysta, tikrliau, kas daro retai, dar nespėjo suklysti...
iš pastarojo mėnesio patirties, absurdiški visi iki vieno:
1."Ką čia tos mergaitės fotografuoja? Ateikit arčiau, kartu nusifotografuosim". Kai mergaitės pradeda bėgt, dar kokį kilometrą seka iš paskos.
2."Ei ei, ko čia save fotografuojat? MANE reik fotografuot... Aš gi vyras tkras, žmoną turiu, vaiką turiu... ne bendrai, nekreipkit dėmesio į tą vaiką, ką tas vaikas... ateikit tik".
3.Kriuktelėjimas į ausį einant per Mažvydo Alėją.
4.Stovėjimas ir tylėjimas, kai Elena su Auguste plenere piešia tarp Dacho mokyklos, liuteronų bažnyčios, siuvėjų mokyklos ir psichiatrinės ligoninės esančioj aikštėj, žiūrint į Augustės piešiamą nuogą kolūkietę. Tie forsukai kokias 5 minutes stovėjo šalia, o mes bijojom net prasižiot.
tai tas mmm..noriu numerio
tai tegu apsisprendzia is karto ..ir sako tiesiai sviesiai
tai issisukau ,kad tingiu traukt, ir nedaviua..;>sakau kita karta
Buvo mokytojas. 18metų. Susižinojau jo emailą ir pradėjau siuntinėti eilėraščius (pačios sukurtus...) Kai prisimenu - šiurpas nukrato. Juokingiausia, kad aš jo net nepažinojau normaliai. O per jūros šventę pamačiau jį su pana. Velniai rautų...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. gegužės 6 d. 14:15:58
2010 m. gegužės 5 d. 17:08:26
Ziauriausia buna kai bx per sms siulo panai draugaut. Arba kai mano klasiokas manes per sms paklause ka daryciau jeigu bx pasiulytu but meiluziais
Jo
kas per kaimas?
mažiukas
2010 m. gegužės 5 d. 16:24:31
o jei y tema juokinga buna kai pacios panos prasosi kad jom nupirktu isgert, patampai siek tiek nervus ir vis tiek nenuperki!
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. gegužės 5 d. 15:56:35
Ziauriausia buna kai bx per sms siulo panai draugaut.
Pritariu. Draugiškas patarimas, niekada to nedarykit berniukai
2010 m. gegužės 5 d. 10:39:26
Ziauriausia buna kai bx per sms siulo panai draugaut. Arba kai mano klasiokas manes per sms paklause ka daryciau jeigu bx pasiulytu but meiluziais
Jo
kas per kaimas?
kabinti per one.lt.. labai "originalu"..
2010 m. gegužės 5 d. 10:10:29
Jo
kas per kaimas?
2010 m. gegužės 4 d. 21:06:53
2010 m. gegužės 4 d. 20:51:35
Jo
2010 m. gegužės 4 d. 19:51:38
2008 m. gegužės 18 d. 00:03:00
2008 m. gegužės 17 d. 23:15:03
Mm, turbut visi. Dar nemaciau tokio, kad veiktu : ]] ech..
reiskesi taves dar 'nekabino' tinkamas zmogus
2008 m. gegužės 17 d. 22:12:46
Beje, elenioooke, o kur tu gyveni?
Klaipėdoj
2008 m. gegužės 17 d. 22:06:45
O aš pati kai imuosi veiksmų, kažkaip dar nesusimovau, aišku, kas nedaro, tas neklysta, tikrliau, kas daro retai, dar nespėjo suklysti...
Beje, elenioooke, o kur tu gyveni?
2008 m. gegužės 17 d. 22:01:53
1."Ką čia tos mergaitės fotografuoja? Ateikit arčiau, kartu nusifotografuosim". Kai mergaitės pradeda bėgt, dar kokį kilometrą seka iš paskos.
2."Ei ei, ko čia save fotografuojat? MANE reik fotografuot... Aš gi vyras tkras, žmoną turiu, vaiką turiu... ne bendrai, nekreipkit dėmesio į tą vaiką, ką tas vaikas... ateikit tik".
3.Kriuktelėjimas į ausį einant per Mažvydo Alėją.
4.Stovėjimas ir tylėjimas, kai Elena su Auguste plenere piešia tarp Dacho mokyklos, liuteronų bažnyčios, siuvėjų mokyklos ir psichiatrinės ligoninės esančioj aikštėj, žiūrint į Augustės piešiamą nuogą kolūkietę. Tie forsukai kokias 5 minutes stovėjo šalia, o mes bijojom net prasižiot.
2008 m. gegužės 17 d. 21:32:39
absurdiskiausia yra kabinti naudojantis one.lt
One.lt iš vis kažkoks absurdas...
2007 m. birželio 7 d. 21:43:12
2007 m. birželio 7 d. 21:07:27
tai tas mmm..noriu numerio
tai tegu apsisprendzia is karto ..ir sako tiesiai sviesiai
tai issisukau ,kad tingiu traukt, ir nedaviua..;>sakau kita karta
2007 m. birželio 7 d. 18:39:41
Šiaip vyrai beveik visada įsivaizduoja, kad pasakyskokį banalų komplimentą, pasiūlys išgert ir merginos susileis prie jų kojų...
Kodėl "susileis"? Juk tiesiog siekiama užmegzti pokalbį ir pan. O tau reikia kažko labai ypatingo, kitaip tu nepasiekiama?
2007 m. birželio 7 d. 18:09:03
2007 m. birželio 5 d. 22:22:12