Zaviesas (Užblokuotas)
2007 m. birželio 5 d. 00:17:57
jum slykstu, kai rekkauja gezai pro langus? vaziuojam viena kart su civiku ir matom uz sankryzos saligatviu eina mergina. mes kaip kulturingi zmones vaziuojam negreit ir is leto sukam i sankryz\a, tada mergina atkreipia i musu masina demesi ir pradeda raitytis visaip eidama, tipo stai va ir jau as. nu mes ka privarom prie jos ir pradedam zvengt, kad fyfka uzsirove, o ji staiga pakeicia ejiomo krypti.
nevien is masinu sukauja, bet ir i masinas isokt nori
sukelia juoką? kažkodėl nei vienas iš čia paminėtų man jo nesukėlė.
Ne juokinga, bet savotiškai kvaila būna tada kai prieina nepažįstamas ir sako, kad kažkur matė tik negali atsiminti, kur.- "nenuspėjamai orginalu".
absurdiškiausia - tai maždaug kas sukelia juoką.. o jei tema būtų įdomiausi arba kitaip originaliausi, maloniausi tai bent man būtų neįdomu skaityti. bet nieks nedraudžia sukurti savo temos.
barsuko_letenele rašė: jo man ir taip, tik dar bandė įžnybt į užpakalį..
kaip ziauru... shakes..
man tai darshlykshtu,kai ish mashinos rekauja visoki gezuliai... arba kazkada vienas toks per kazkoki renginuka susitare su draugais,kad jie ji ishvarytu ish kambario ir tipo neleistu jam i ji ieit,nes mate,kad koridoriuj sedziu as ir skaitineju kazka ,nu ir kai taip atsitiko ,jis pasake: uzhdare!! neieleis manes dabar.. ir vargshelis taip zhiauriai norejo mano nr gaut...bet galiausiai jo draugas paprase... man tada buvo absurdishka..
barsuko_letenele rašė: wow KAtine, žiauriai tau čia.... prie tos temos dar galiu pasakyt kad nervina labai visoki gezai iš savo tačkų su savo replikom nu ir nevykę bandymai pakabinti
tai jau jo tipo primeta kieti seip manau kad jai pasiseke galejo baiktis ir kitaip
tai jo. man pasisekė, kad ta moteris išsuko iš kiemo.
ir šiaip va dar prisiminiau vieną: laukiau stoty draugės, klausiau muzikos, minkiau telefoną, kažkas iš už nugaros "gal ir man tokį telefoną?".. vėl kažkokie seniai
jie gal mane persekioja!
kazkada kzk budulis kazka is sono prisokes uzreke, bet kadangi garsiai klausiau plejerio tai beveik negirdejau...o seip kai pamato mano zvilgsni ir perkreipta snuki liaudis uztyla, tai nebeprisimenu tu nevykusiu kabinimu..vienzo ivaldziau jau gerai sia technika
barsuko_letenele rašė: wow KAtine, žiauriai tau čia.... prie tos temos dar galiu pasakyt kad nervina labai visoki gezai iš savo tačkų su savo replikom nu ir nevykę bandymai pakabinti
tai jau jo tipo primeta kieti seip manau kad jai pasiseke galejo baiktis ir kitaip
Chiro (Užblokuotas)
2007 m. gegužės 18 d. 11:51:52
"Vajė, koki sunkūs tavo batukai. Kaip tu juos paneši, būdama tokia faina mažytė?" - trys forsai, Šilainiuose, šaltą žiemos dieną, kai aš su kerzavais vaikštau...
"Koks tavo zodijako ženklas?"; "Ką, veiki šį vakar?"; "Tu eis pati gražiausiaii mergina pasaulyje..." etc. - taip dažnai pasitaiko, kad net vemti verčia.
O dar blogiau, kai iš karto pereina prie fizinių vieksmų ir pradeda grabinėtis, galvodami,akd man bus labai "faina" ir aš būsiu jų. Aišku, dažniausiai pasiūloma į galvą su padėklu užvažiuoti arba pakveičiama apsauga...
Šiaip vyrai beveik visada įsivaizduoja, kad pasakyskokį banalų komplimentą, pasiūlys išgert ir merginos susileis prie jų kojų...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. birželio 5 d. 21:08:40
2007 m. birželio 5 d. 00:17:57
nevien is masinu sukauja, bet ir i masinas isokt nori
2007 m. gegužės 31 d. 14:38:52
2007 m. gegužės 31 d. 14:21:10
aha, aš iš tų 'rimtuolių' : ]] Sekmės juokiantis iš piršto.
na gerai,gerai nepyk
2007 m. gegužės 28 d. 22:12:50
2007 m. gegužės 27 d. 20:12:18
2007 m. gegužės 27 d. 15:28:48
2007 m. gegužės 27 d. 14:44:58
jei neskiri humoro nuo lėštų pasvaigimų, tai čia jau tavo asmeninė tragedija.
tu turbu is tu rimtuoliu kuriom sunku sukelt juoka?liudnai gyveni
2007 m. gegužės 23 d. 22:02:09
2007 m. gegužės 23 d. 09:43:39
sukelia juoką? kažkodėl nei vienas iš čia paminėtų man jo nesukėlė.
Ne juokinga, bet savotiškai kvaila būna tada kai prieina nepažįstamas ir sako, kad kažkur matė tik negali atsiminti, kur.- "nenuspėjamai orginalu".
reiskias neturi humoro jausmo,nepavydziu
2007 m. gegužės 23 d. 00:04:26
'ką tu darytum, jei kokia pana pasiūlytu pasilaižyti?'
2007 m. gegužės 21 d. 23:19:02
2007 m. gegužės 21 d. 15:58:41
Absurdiškumas visame kame, kas lėkšta ir neišradinga. Tad ir tema įdomiau skambėtų, jei- 'įdomiausi <..> vietoj absurdiškiausi'.
Tokių nevardinsiu.
absurdiškiausia - tai maždaug kas sukelia juoką.. o jei tema būtų įdomiausi arba kitaip originaliausi, maloniausi tai bent man būtų neįdomu skaityti. bet nieks nedraudžia sukurti savo temos.
2007 m. gegužės 21 d. 15:16:38
Tokių nevardinsiu.
2007 m. gegužės 18 d. 23:41:08
jo man ir taip, tik dar bandė įžnybt į užpakalį..
kaip ziauru...
man tai darshlykshtu,kai ish mashinos rekauja visoki gezuliai... arba kazkada vienas toks per kazkoki renginuka susitare su draugais,kad jie ji ishvarytu ish kambario ir tipo neleistu jam i ji ieit,nes mate,kad koridoriuj sedziu as ir skaitineju kazka ,nu ir kai taip atsitiko ,jis pasake: uzhdare!! neieleis manes dabar..
2007 m. gegužės 18 d. 23:36:20
2007 m. gegužės 18 d. 20:35:37
wow KAtine, žiauriai tau čia.... prie tos temos dar galiu pasakyt kad nervina labai visoki gezai iš savo tačkų su savo replikom
tai jo. man pasisekė, kad ta moteris išsuko iš kiemo.
ir šiaip va dar prisiminiau vieną: laukiau stoty draugės, klausiau muzikos, minkiau telefoną, kažkas iš už nugaros "gal ir man tokį telefoną?".. vėl kažkokie seniai
jie gal mane persekioja!
2007 m. gegužės 18 d. 19:06:29
2007 m. gegužės 18 d. 14:19:55
wow KAtine, žiauriai tau čia.... prie tos temos dar galiu pasakyt kad nervina labai visoki gezai iš savo tačkų su savo replikom
2007 m. gegužės 18 d. 11:51:52
"Koks tavo zodijako ženklas?"; "Ką, veiki šį vakar?"; "Tu eis pati gražiausiaii mergina pasaulyje..." etc. - taip dažnai pasitaiko, kad net vemti verčia.
O dar blogiau, kai iš karto pereina prie fizinių vieksmų ir pradeda grabinėtis, galvodami,akd man bus labai "faina" ir aš būsiu jų. Aišku, dažniausiai pasiūloma į galvą su padėklu užvažiuoti arba pakveičiama apsauga...
Šiaip vyrai beveik visada įsivaizduoja, kad pasakyskokį banalų komplimentą, pasiūlys išgert ir merginos susileis prie jų kojų...