Jei kas paklaustų, kokios tautos muzika labiausiai man patinka, turbūt atsakyčiau, kad britų. Statistiškai didžiąją daugumą mano klausomos muzikos sudaro būtent britų muzikantų kūryba. Ne veltui kažkas yra sakęs, kad geriausias britų eksportas - jų (progresyvusis) rokas.
Iš tiesų šešiasdešimtukas neblogas, mačiau daug pavadinimų, kuriuos ir tikėjausi surasti.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. birželio 18 d. 18:45:36
o kur jesie j ?
2012 m. birželio 16 d. 00:16:51
smagu klausytis geros muzikos.
2012 m. birželio 4 d. 23:23:45
ok kur Keane "hopes and fears" ? jei jau apie geriausius albumus kalbame ?
2012 m. gegužės 30 d. 23:28:23
John Lennon grojo ir be Bitlų
2012 m. gegužės 29 d. 14:53:40
Vieninteliai Portishead iš šio topo mano numylėtiniai ir ganėtinai nustebino, o kitų grupių galima buvo tikėtis...
2012 m. gegužės 29 d. 13:02:33
Hmmm... ir iš britų karūnai priklausančių sandraugos šalių nieko neįtraukė
nelabai sąžininga... AC/DC labai tiktų čia į kompaniją 
2012 m. gegužės 29 d. 12:22:35
ir nera def leppard - hysteria ??? nugribavo topas..
2012 m. gegužės 29 d. 00:44:11
Ten parašė, kad Blur ir dar kai kurios grupės nepapuolė į top'ą, bet Blur mačiau net du albumus..
Radiohead papuolė irgi du albumai! OK Computer ir Kid A tikrai labai geri albumai, grynai pagal mano skonį, man visi jų albumai nerealus ! :)
2012 m. gegužės 29 d. 00:00:22
Jei kas paklaustų, kokios tautos muzika labiausiai man patinka, turbūt atsakyčiau, kad britų. Statistiškai didžiąją daugumą mano klausomos muzikos sudaro būtent britų muzikantų kūryba. Ne veltui kažkas yra sakęs, kad geriausias britų eksportas - jų (progresyvusis) rokas.
Iš tiesų šešiasdešimtukas neblogas, mačiau daug pavadinimų, kuriuos ir tikėjausi surasti.
2012 m. gegužės 28 d. 22:33:12
Dėl ko čia Adele?
2012 m. gegužės 28 d. 22:16:56
David Gray _ White Ladder...airijoje perkamiausias visu laiku albumas!!!! tikrai deretu siame sarase but...
2012 m. gegužės 28 d. 20:15:07
Kaip tik mintis sukosi apie Prodigy : ) Tik zinoma viskas pervertinta ir atrodo stirpiai nepamatuota, ziurint i visa 60-uka