nu ir dar apie univerus Vilniuje(nevisiška tiesa):
" zinai ta sena anekdota apie vilniaus univerus? pasiuncia
dievas angela i zeme paziuret kaip studentai ruosiasi egzams
pirmas angelo raportas: dvi savaites iki egzaminu riomeris -
mokosi, vgtu - geria, vu - geria antras raportas: savaite iki
egzaminu riomeris mokosi, vgtu - mokosi, vu - geria
trecias: tris dienos iki egrzaminu riomeris - kartojasi, vgtu
mokosi, vu geria paskutine naktis pries egzus: riomeris - miega,
vgtu - kartojasi, vu dievui meldziasi dievas atsidusta ir sako: na
jiems ir padesim "
aš suprantu galų gale patį popierių maloniau nunešti. Lyg prašymą Dievuliui atverti vartus. che che... atveria juos Dievulis, o poto pamatai, kad pragaran įžengei ir tik nežinai kur geriau. Tokia ta mažiausios blogybės filosofija Lietuvoje... taip taip aš vėl apie politiką ir apie aukštojo mokslo reformą. galvok galvok ką darai nes paskui bus blogai minėti vakar "iš aukščiau" negalvoja kaip tu. Todėl teks ir veikti ne tik galvoti daryk daryk ką galvoji nes paskui bus blogai
Čia toks truputi pakoreguotas anekdotas, kurį mano fako dekanas per Rugsėjo 1 fuksam pasakoja:
"Nu ka kaip ten buvo nežinia, bet numiro studentas. Nukeliauja į pragarą, o ten velnias ir klausia:
- Į kokį pragarą nori - paprastą ar studentišką?
Studentas pagalvojęs (gal kas geriau bus):
- Gal į paprastą pragarą...
Nu taip ir padarė. Nukeliauja studentas į paprastą pragarą, o ten alus, merginos, puotos ir vsio takoje. Viskas būtų gerai, bet kiekvieną vakarą ateina velnias ir sukala cveką į šikną. Na pragyveno jis ten keletą mėnesių, atsibodo jam tas velnias su savo cveku. Sako velniui:
- Klausyk perkelk mane į studentišką pragarą (vdrug ten geriau).
- Gerai, - sako velnias.
Persikelia studentas į studentišką pragarą, o ten viskas tas pats - alus, merginos, ir kas svarbiausia jokio velnio kiekvieną vakarą. Na gyvena taip studentas pora menesių, tris, keturis. Po keturių mėnesių ateina velnias kibiru cvekų nešinas:
- Nu ką studente - sesija atėjo, lenkis.... -"
nuoširdžiai linkiu jums pasinaudoti pirmu pragaro variantu! išbandyta!
Ne nu Dariau, tu nedaryk iš manęs blondinės
žinant koks interneto ryšys pas mane, tai gali būt kad tas prašymas net nebūtų pasiekęs adresato o ir gimdytojai atseit baisiausiai reikalavo dalyvaut procese. tai stovėjo už nugaros ir žiūrėjo
aha. internetu pasirinkdamas specialybę 1 iš 1 tikrai klaidų padarysi, o vat ranka rašydamas tikrai neįvelsi kokios klaidelės logiška! nieko. bent jau VU visus privers kompiuteriais ir internetu naudotis...
Žinoma. Bet šiaip man asmeniškai studijų programa geriau atrodo FE. O ir biblioteka nenuginčijamai 100x geresnė VU... Jau vien ką reiškia, kai studentas ruošiasi egzui ir skaito (čia ka tik praėjusiems egzams): "Planuojama, kad 2000 metais gamyba bus..." ir pan... Jo, kolegos šiaip ar taip. Beje, į SSER nebandei?
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. liepos 2 d. 09:32:56
visi i ekonomikas, tik retas kazkur kiek i kitokia krypti.
2007 m. liepos 1 d. 22:29:01
2007 m. liepos 1 d. 22:15:19
2007 m. liepos 1 d. 22:11:45
2007 m. liepos 1 d. 22:02:28
2007 m. liepos 1 d. 21:40:30
2007 m. liepos 1 d. 21:32:56
2007 m. liepos 1 d. 21:25:30
2007 m. liepos 1 d. 21:12:46
2007 m. liepos 1 d. 21:01:32
"
dievas angela i zeme
pirmas angelo raportas: dvi savaites iki egzaminu
mokosi, vgtu - geria, vu - geria
egzaminu
trecias: tris dienos iki egrzaminu
mokosi, vu geria
vgtu - kartojasi, vu dievui meldziasi
jiems ir padesim "
2007 m. liepos 1 d. 20:51:04
Čia toks truputi pakoreguotas anekdotas, kurį mano fako dekanas per Rugsėjo 1 fuksam pasakoja:
"Nu ka kaip ten buvo nežinia, bet numiro studentas. Nukeliauja į pragarą, o ten velnias ir klausia:
- Į kokį pragarą nori - paprastą ar studentišką?
Studentas pagalvojęs (gal kas geriau bus):
- Gal į paprastą pragarą...
Nu taip ir padarė. Nukeliauja studentas į paprastą pragarą, o ten alus, merginos, puotos ir vsio takoje. Viskas būtų gerai, bet kiekvieną vakarą ateina velnias ir sukala cveką į šikną. Na pragyveno jis ten keletą mėnesių, atsibodo jam tas velnias su savo cveku. Sako velniui:
- Klausyk perkelk mane į studentišką pragarą (vdrug ten geriau).
- Gerai, - sako velnias.
Persikelia studentas į studentišką pragarą, o ten viskas tas pats - alus, merginos, ir kas svarbiausia jokio velnio kiekvieną vakarą. Na gyvena taip studentas pora menesių, tris, keturis. Po keturių mėnesių ateina velnias kibiru cvekų nešinas:
- Nu ką studente - sesija atėjo, lenkis.... -"
nuoširdžiai linkiu jums pasinaudoti pirmu pragaro variantu!
2007 m. liepos 1 d. 20:35:47
žinant koks interneto ryšys pas mane, tai gali būt kad tas prašymas net nebūtų pasiekęs adresato
2007 m. liepos 1 d. 20:30:02
2007 m. liepos 1 d. 20:20:24
2007 m. liepos 1 d. 20:13:32
2007 m. liepos 1 d. 18:26:07
2007 m. liepos 1 d. 18:14:48
2007 m. liepos 1 d. 18:13:53
2007 m. liepos 1 d. 17:24:14
tai literatūrą gali pats susirast, čia ne problema
2007 m. liepos 1 d. 14:00:45