ewana_ rašė: Na bent jau aš žinau pavyzdžių, kuriuos visokios įmonės kaip Finasta (tik šitą pavadinimą ir atsimenu) aktyviai kviečias pas save dirbti. Ta prasme darbas ne direktoriaus pavaduotojas, bet visgi
Po pirmo kurso? Nu nežinau, aš tokio dalyko neįsivaizduoju. Pirmas kursas - dar tik pamatai. Matai, su FE negalima lyginti, nes dar tik viena laida tebaigė pirmą kursą, visai galimas daiktas, kad po kokio trečio kurso juos graibstys, ateitis parodys. Be to, šiaip FE yra praktika 4 kurse, tad baigus nemaža tikimybė, kad galėsi ten pasilikti. Bet šiaip kiek girdėjau nuomonių apie VU ekonomiką iš pirmų lūpų, tai beveik visos yra neigiamos. Tai net nežinau, man daugelio nuomonė svarbesnė nei pavienių žmonių. Vis tiek, jeigu ten viskas būtų gerai, tiek daug nepatenkintų bei perstojančių nebūtų, manau...
bona_sforca rašė: Žurnalistika - ne man, nes man sunku su žmonėm bendrauti. O dizainą... jau primiršti gabumai, seniai bepiešiau, o ir stojamieji jau kaip ir praleisti.
O tu man pasakyk, kur yra lengva studijuoti? Visur yra vienodai sunku, nes visur reikia mokytis. Tiesiog jau tas sunkumas tada priklauso nuo pačio žmogaus, kaip jisai sugeba mokytis. Vienam gali būti sunku, o kitam gali pasirodyti nesudėtinga. Todėl, mano manymu, baikim mane varyt į dar didesnę neviltį, nes šįkart jaučiu, jog atsistojau būtent ten, kur reikia.
jei tikrai yra noras,polinkis ir nuoširdžiai domiesi ta sritimi,niekuomet nebus sunku.sunkumai gali tik didinti norą atrasti sprendimą.
nu aišku,kartais ta išeitis mokslų metimas būna
bet vistik..
Na bent jau aš žinau pavyzdžių, kuriuos visokios įmonės kaip Finasta (tik šitą pavadinimą ir atsimenu) aktyviai kviečias pas save dirbti. Ta prasme darbas ne direktoriaus pavaduotojas, bet visgi
o VU ekonomikoj nėra viskas taip blogai, vienas pažįstamas dabar bus antrakursis ir stoja papildomai į dar vieną bakalaurą, nes nuo ekonomikos studijų atlieka laiko, ta prasme sakė kad mokytis įdomu, ne per daug visko, ir ten juos jau dabar grobsto darbdaviai
1. MRU nėra tik akivaizdininkų diplomas, pvz. teisininkus ten paruošia žymiai geriau negu VU ir darbdaviai jau pradeda tai suprasti (atsikratė stereotipo, kad MRU - blogas unvieras).
2. Darbdaviai lyg ir labiau vertina MRU absolventus negu VU (nors šiaip apie FE sunku ką nors pasakyti, nes dar nėra baigusių). https://finansai.dtiltas.lt/forum...p?p=9 04#post904 žiūrėk 3 ir 4 punktus.
3. Darbdaviai graibsto pabaigusius 1 kursą? Čia jau totali nesąmonė...
Tai žinoma, visur sunku, tik vienur daugiau praktinių dalykų, kitur teorijos, šiaip nuo žmogaus priklauso
Jeigu nori ten studijuoti - pirmyn, sėkmės galėsiu tau parūpinti konspektų
O tu man pasakyk, kur yra lengva studijuoti? Visur yra vienodai sunku, nes visur reikia mokytis. Tiesiog jau tas sunkumas tada priklauso nuo pačio žmogaus, kaip jisai sugeba mokytis. Vienam gali būti sunku, o kitam gali pasirodyti nesudėtinga. Todėl, mano manymu, baikim mane varyt į dar didesnę neviltį, nes šįkart jaučiu, jog atsistojau būtent ten, kur reikia.
Gaila, kad žmonių, kurie tą menotyrą studijuoja šiuo metu Lietuvoje nėra Nes paprašyčiau, kad tau apie tas studijas papasakotų
ir ta prasme jie patys humanitarai, bet ten taip sunku...
o ar nevertėtų tuomet geriau stoti tau į kokią žurnalistiką, ar dizainą?
ewana_ rašė: išvien kalimas. ir ne šiaip ten tokių tekstų, o pvz nuotraukų pastatų + lotyniški jų pavadinimai paskirtiis ir tt. na žodžiu čia tik lašas jūroje. bet aš visada širdim linkiu ten nepapulti
Žinok žmogui, kuriam skaičiai ir visokios formulės - tamsus miškas, o viduje gyvena meniška siela, kuri be galo domisi istorija bei menu, tai žinok pats tas
Va todėl ir persigalvojau, nes pajutau, jog jei įstočiau į ekonomiką ar pan. tai man tolygu būtų pražūčiai. Aš per matematikos pamokas piešdavau, nes man tie skaičiai ir pan. niekad nelindo į galvą. Esu humanitarė Žinok, po tavo tokių argumentų tik dar labiau užsinorėjau į šią specialybę
išvien kalimas. ir ne šiaip ten tokių tekstų, o pvz nuotraukų pastatų + lotyniški jų pavadinimai paskirtiis ir tt. na žodžiu čia tik lašas jūroje. bet aš visada širdim linkiu ten nepapulti
bona_sforca rašė: O aš anądien sumąsčiau, kad stoti į ekonomiką ar smth. panašaus tai man būtų tas pats, kas per akmenis su slidėm. Todėl sugalvojau stoti į menotyrą VDU Gal ir kvaila, bet bent jau artima dūšiai.
pažįstu keletą žmonių iš ten, patarimas - bėk nuo ten kuo toliau!
Moksliukai? Nepasakyčiau Ir nereikia įžeidinėti kitų stengiat nuslėpti savo kompleksus
Renkuosi tai kas man įdomu, daugelis iš čia esančiųjų - taip pat O jeigu kas lieka 'ofisų žiurkėmis' tai tik tokie, kurie nieko daugiau ir nesugeba - plaut pinigus arba sėdėt nuo 8 iki 5 biure
Mano geras blogas: sharkeen.lt - mano muzikos žurnalas
Mano muzika: http://www.last.fm/user/sharkeen
Twitter: http://www.twitter.com/sharkeen_
šiaip apie apie MRU girdėjau, kad ten neakivaizdininkų univeras ir šiaip vienas iš tų buy diplomas girdėjau kad dardaviai labiau vertina ISM ar VU. na daug tokių smulkmenų.
o VU ekonomikoj nėra viskas taip blogai, vienas pažįstamas dabar bus antrakursis ir stoja papildomai į dar vieną bakalaurą, nes nuo ekonomikos studijų atlieka laiko, ta prasme sakė kad mokytis įdomu, ne per daug visko, ir ten juos jau dabar grobsto darbdaviai
Tai jeigu studijuočiau jau MRU, galėtum sakyti, kad kalbu iš savo varpinės. O šiaip gal nepakankamai domėjaisi ar man klaidingą informaciją pateikė... Beje, ką konkrečiai neigiamo apie finansų ekonomiką girdėjai ir ką gero apie VU, pasidalink info.
bona_sforca rašė: O aš anądien sumąsčiau, kad stoti į ekonomiką ar smth. panašaus tai man būtų tas pats, kas per akmenis su slidėm. Todėl sugalvojau stoti į menotyrą VDU Gal ir kvaila, bet bent jau artima dūšiai.
Answer > aš finansų ekonomiką įrašiau ketvirtu numeriu bet šiaip kiekvienas kalba iš savo varpinės. pati ilgai domėjausi tiek VU, MRU ir ISM ekonomikom ir visgi pirmenybę atidaviau VU Šiaip jei mokslas tiek pat kainuotų, stočiau pirmu numeriu į ISM, dabar jis 5 nr
Nuo buhalterijos iki menotyros?
Įdomios permainos, bet svarbu, kad tamstai gerai būtų.
O aš anądien sumąsčiau, kad stoti į ekonomiką ar smth. panašaus tai man būtų tas pats, kas per akmenis su slidėm. Todėl sugalvojau stoti į menotyrą VDU Gal ir kvaila, bet bent jau artima dūšiai.
AnsweR - gali būti! Aš Riomerio rezultatų netikrinau, man ten ne taip aktualu buvo
va, o į žurnalistiką tai tikrai neįstojau, jau skambinausi dėl rezultatų ką padarysi, bet bent dėkui dievui, mano egzų turėtų užtekt į užsienio kalbas;]]]
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. liepos 1 d. 12:53:02
Šiaip jei nori mokytis, tai gali daryti tiek MRU tiek VU, tereikia noro.
bet kokiu atveju - kolega būsi
2007 m. liepos 1 d. 12:26:50
Na bent jau aš žinau pavyzdžių, kuriuos visokios įmonės kaip Finasta (tik šitą pavadinimą ir atsimenu) aktyviai kviečias pas save dirbti. Ta prasme darbas ne direktoriaus pavaduotojas, bet visgi
Po pirmo kurso? Nu nežinau, aš tokio dalyko neįsivaizduoju.
2007 m. liepos 1 d. 01:17:27
Žurnalistika - ne man, nes man sunku su žmonėm bendrauti. O dizainą... jau primiršti gabumai, seniai bepiešiau, o ir stojamieji jau kaip ir praleisti.
jei tikrai yra noras,polinkis ir nuoširdžiai domiesi ta sritimi,niekuomet nebus sunku.sunkumai gali tik didinti norą atrasti sprendimą.
nu aišku,kartais ta išeitis mokslų metimas būna
bet vistik..
2007 m. birželio 30 d. 21:15:35
2007 m. birželio 30 d. 19:52:33
šiaip apie apie MRU girdėjau, kad ten neakivaizdininkų univeras ir šiaip vienas iš tų buy diplomas
1. MRU nėra tik akivaizdininkų diplomas, pvz. teisininkus ten paruošia žymiai geriau negu VU ir darbdaviai jau pradeda tai suprasti (atsikratė stereotipo, kad MRU - blogas unvieras).
2. Darbdaviai lyg ir labiau vertina MRU absolventus negu VU (nors šiaip apie FE sunku ką nors pasakyti, nes dar nėra baigusių). https://finansai.dtiltas.lt/forum...p?p=9 04#post904 žiūrėk 3 ir 4 punktus.
3. Darbdaviai graibsto pabaigusius 1 kursą?
2007 m. birželio 30 d. 15:36:58
Jeigu nori ten studijuoti - pirmyn, sėkmės
2007 m. birželio 30 d. 15:32:58
2007 m. birželio 30 d. 15:28:33
ir ta prasme jie patys humanitarai, bet ten taip sunku...
o ar nevertėtų tuomet geriau stoti tau į kokią žurnalistiką, ar dizainą?
2007 m. birželio 30 d. 15:23:38
išvien kalimas. ir ne šiaip ten tokių tekstų, o pvz nuotraukų pastatų + lotyniški jų pavadinimai paskirtiis ir tt. na žodžiu čia tik lašas jūroje. bet aš visada širdim linkiu ten nepapulti
Žinok žmogui, kuriam skaičiai ir visokios formulės - tamsus miškas, o viduje gyvena meniška siela, kuri be galo domisi istorija bei menu, tai žinok pats tas
Va todėl ir persigalvojau, nes pajutau, jog jei įstočiau į ekonomiką ar pan. tai man tolygu būtų pražūčiai. Aš per matematikos pamokas piešdavau, nes man tie skaičiai ir pan. niekad nelindo į galvą. Esu humanitarė
2007 m. birželio 30 d. 15:19:47
2007 m. birželio 30 d. 15:09:43
O aš anądien sumąsčiau, kad stoti į ekonomiką ar smth. panašaus tai man būtų tas pats, kas per akmenis su slidėm.
Kokie argumentai?
2007 m. birželio 30 d. 14:40:25
Renkuosi tai kas man įdomu, daugelis iš čia esančiųjų - taip pat
2007 m. birželio 30 d. 14:36:11
2007 m. birželio 30 d. 14:29:59
šiaip apie apie MRU girdėjau, kad ten neakivaizdininkų univeras ir šiaip vienas iš tų buy diplomas
2007 m. birželio 30 d. 14:26:03
2007 m. birželio 30 d. 14:24:52
2007 m. birželio 30 d. 13:50:13
O aš anądien sumąsčiau, kad stoti į ekonomiką ar smth. panašaus tai man būtų tas pats, kas per akmenis su slidėm.
Answer > aš finansų ekonomiką įrašiau ketvirtu numeriu
2007 m. birželio 29 d. 20:45:55
Nuo buhalterijos iki menotyros?
Įdomios permainos, bet svarbu, kad tamstai gerai būtų.
2007 m. birželio 29 d. 20:34:34
2007 m. birželio 29 d. 12:36:28
va, o į žurnalistiką tai tikrai neįstojau, jau skambinausi dėl rezultatų