Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Matematikos VBE balų prognozė

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 14
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
AnsweR
2007 m. birželio 29 d. 12:15:32
ewana_ rašė:
AnsweR rašė:
Man anglų 90, istorija 98. Įstočiau į VU Ekonomiką greičiausiai vienu iš paskutiniųjų nr. (balas 2000,2), bet kad pirmu nr. pas mane MRU Finansų ekonomika, tai tikriausiai ten ir įstosiu. O apie VU ekonomiką ir apskirtai apie Ekonomikos fakultetą esu girdėjęs nemažai blogų dalykų iš pirmųjų lūpų, tad atbaidė mane...

iš pirmų lūpų girdėjau gerų atsiliepimų apie VU ekonomiką ir blogų apie MRU :}

Aš asmeniškai esu DAUG blogų atsiliepimų apie VU ekonomiką girdėjęs iš pirmų lūpų. Ir visi kaip susitarę kalba: VU ekonomika (ir apskritai Ekonomikos fakultetas) - tik prestižas, tačiau ten nieko neišmoksi, o ir mokytis nuobodu. Studijomis nepatenkinti beveik visi studijuojantieji ir nemaža dalis perstoja. Taigi mane tai atbaidė nuo VU... Apie MRU tikrai geresni atsiliepimai, turiu keletą pažįstamų ten studijuojančių.
eqliux> Šiaip lyg ir MRU Finansų ekonomiką daugiau žmonių įrašė į prašymus, jei neklystu...

2007 m. birželio 29 d. 11:14:41
Wow, Natali, sveikinu!!! šaunuolė o iš ko tas pirmas 100? Tu į biochemiją stoji, taip? Tikrai įstosi

Ir šiaip net džiugu matyt, kaip visi gerai laiko 70% yra tikrai gerai, ir neišsigalvokit čia durnais pasijaust, tegul sau šimtukus renkasi tie, kur į ekonomikas ir biochemijas stoja - jiems taip ir reikia

o šiaip tie egzai tai toks laimės dalykas labai. ką aš žn, mano dvi klasiokės anglų tikrai labai neblogai kerta, o gavo tik po ~47-52%. Yra žmonių, kurie interpretacijas nebesveikas rašo, konkursuosa apdovanojimus visus susirenka, o už valstybinę kokius 60% gauna. Labai 2ia nuo visokių aplinkybių priklauso, o humanitariniuose dalykuose - nuo to, kas ir kada darbą taiso. Šiaip jo, labai sunku čia spręst, kiek žmogus gaus, ypač jei egzas palyginti lengvas buvo (kaip šiemet anglų).

Ariel_Cancer_Dies - gavai 90 iš isterijos ir liūdi? negeraaaaaaai! aš gavau tuos pačius 90 ir džiūgauju nebesveikai aišku, aš nesu istorikė, man tiesiog sekasi

Ewana, Answer, šaunuoliai šiaip manau, turėtumėt tikrai įstot ten, kur labiausiai norit. Žmonės pletkavoja, jog turėtų visų dalykų praeinamieji balai šiek tiek nukristi šiemet, kai tiek daug žmonių LT ir matkės neišlaikė...Nors čia negali žinot.
Nors pagal www.lamabpo.lt duomenis ekonomiką (Vilnius, VU, d, vf) jau pasirinko virš 700 kandidatų... pirmu numeriu - 307 žmonės ir jų dar daugės, spėju. atrodo, ekonomika ir toliau liks populiariausia ir sunkiausiai pasiekiama. Gerai, kad aš ten ir nenoriu
nudžiugino, kai pamačiau, kad žurnalistiką pasirinko tik 258 žmonės (daugiau jau nebus, nes stojamieji jau vyksta). iš jų realių konkurentų apie 160, nes komisija dažniausiai sudirba tuos, kurie žurnalistiką pasirinko ne pirmu numeriu. vis tiek baisiai daug kažkaip maniau, kad žmonių turi būt daugiau...girdėjau gandų, kad paprastai ~700 žmonių sudalyvauja per tas 6 dienas...o gal čia klaidų yra?
Girdėjau, kad music'e lyg ir yra stojančių į VU žurnalistiką, aūūūū, kur jūs, pasidalinkit įspūdžiais?
aš ten buvau vakar, pačią pirmą dieną
rašinį praėjau, į pokalbį patekau, o jau kaip tam pokalby sekės, tai neaišku. Labai labai abejoju, kad gausiu 10, kurių reikia norint įstoti, nes kabliukų buvo nemažai, bet viltis durnių motina

jei kam įdomu, galiu rašinio temas pasakyt (aišku, 100% tikimybės, kad jos keičiamos kasdien). Temos labai kūrybingos ir šūstros:

1. Kokių pirštinių reikia žurnalistui, jei plunksos svoris 54 kg?!
2. 24 sekundės komentatoriaus gyvenime

aišku, kai aš tokia fantastė, tai rašiau pirmą temą nors kai pamačiau temas, pirma mintis buvo "pz, jie iš mūsų tyčiojasi "

2007 m. birželio 28 d. 22:16:39
pas mane visi mokslai tuomet idealus mokėjimas, tik šiaip lūzerė esu

2007 m. birželio 28 d. 22:04:20
nznau kiek cia kas protingi, bet kad sekas kai kuriem tai cia faktas. kaip sakas idelus mokejimas yra gaunant 90%, o intervale iki 100 tai sekmes dalykas. taigi, esu idealus istorikas, kuriam nesiseka

2007 m. birželio 28 d. 21:44:28
AnsweR rašė:
Man anglų 90, istorija 98. Įstočiau į VU Ekonomiką greičiausiai vienu iš paskutiniųjų nr. (balas 2000,2), bet kad pirmu nr. pas mane MRU Finansų ekonomika, tai tikriausiai ten ir įstosiu. O apie VU ekonomiką ir apskirtai apie Ekonomikos fakultetą esu girdėjęs nemažai blogų dalykų iš pirmųjų lūpų, tad atbaidė mane...

iš pirmų lūpų girdėjau gerų atsiliepimų apie VU ekonomiką ir blogų apie MRU :}

2007 m. birželio 28 d. 15:17:33
dingusi_kazkur ir bona_sforca, nesijaudinkit, juk pasireiškė tie, kurie gerai gavo.. Šaunuoliai, sveikinu juos.. ; )

aš pati iš matematikos 20 gavau, lietuvių 69, istorija 41 (nes nesimokiau), anglų 78, ir geografija mokyklinis 9. Tai vat tokios tokelės. : ) šiaip labai patenkinta rezultatais, stosiu ten kur planuoju jau pusmetį, rezultatai mano pasirinkimo nepakeitė.. VPU geografija.. ; ) greičiausiai įstoju ir laimingai studijuoju. ; )

2007 m. birželio 28 d. 12:51:02
dingusi_kazkur rašė:
Aš ateinu čia, paskaitau jūsų rezultatus ir pasijaučiu durna.

Nesijaudink, ne tu viena taip jauties

Atsakyti
AnsweR
2007 m. birželio 28 d. 11:02:53

2007 m. birželio 28 d. 08:49:58
Aš ateinu čia, paskaitau jūsų rezultatus ir pasijaučiu durna.

2007 m. birželio 28 d. 01:09:59
Sveikinu kolegos, man istorija tik 90

2007 m. birželio 28 d. 00:02:51
Istorijos 94, anglų 95 :}
kolkas įstoju tiek į ekonmomiką, tiek į ekonometriją :} tikiuosi visi šimtukai nesustos ten ;/

2007 m. birželio 27 d. 23:52:25
su chemija man labai gerai- gavau 100, kurio labai reikėjo. netikiu dar. jau turiu du 100... (nesigiriant, bet tikrai dirbau, is dangaus bananais nekrenta)

chemijos egzas buvo lengvas ir smukdinantis tokius nelabai atidžius mokinius, nors ir mokančius chemiją. išties nebuvo nieko įdomaus, kur tikrai reikėtų galvoti. arba aš tokių dalykų nepastebiu, nes man chemija siaip labai idomu.

kaip zmoniem istorija? anglu?

2007 m. birželio 27 d. 18:15:57
Uhhh, po praeito penktadienio ir šio trečiadienio man net labai neblogai viskas šviečiasi manau, įstosiu į vieną tų specialybių, į kurias noriu, bet matysim, kaip čia iš tikro bus - juk praeinamieji balai turi tendenciją kilti

o dar matysim, kaip ir kas man ten šviesis ar nesišvies po žurnalistikos stojamojo rytoj
man reik daug sėkmės

NataliLT - kaip tau su chemija? Tikiuos, gerai! Ir kas ten per egzas nenormalus buvo? Papasakok, man įdomu, mano aplinkoj mažai kas laiko chemiją, niekas kažkaip ir nepasakojo, kas ten per biesai...

ir išvis, pasakokit, kaip išlaikėt ir kur stojat, ką jau čia

2007 m. birželio 27 d. 08:54:06
ką gi...
rašykite visi, kas jum po šio 3dienio šviečiasi, kas nesišviečia...

aš nuoširdžiai tikiuosi, kad po absurdiško chem egzo ir ypač rezų sužinojimo, nebus ašarų dėl blogiausio rezultato.

2007 m. birželio 26 d. 23:42:08
būtent tą matematiką ir turėjau omeny

2007 m. birželio 26 d. 19:58:19
A, jo, jo, gali būti.

2007 m. birželio 26 d. 11:56:24
dauguma kietuolių matemtikių turi omeny dažnai Finansų ir draudimo matieką VU. ewana_, matyt, irgi turėjo omeny.

2007 m. birželio 25 d. 15:39:55
ewana_> Finansai - čia kalbi apie MRU Finansų ekonomiką, ar kaip?

2007 m. birželio 25 d. 15:26:58
oj, sry, veliau gi parasysi. datas pastaruoju metu painioju...

2007 m. birželio 25 d. 15:19:40
ewana_
ir kaip tau?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1536
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264752