Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Matematikos VBE balų prognozė

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789101112 ... 14
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2007 m. birželio 13 d. 12:15:05
true

Atsakyti
AnsweR
2007 m. birželio 13 d. 11:14:57
bona_sforca> O skaičiais galima?
xdm> Nevaryk ant ISM: tie, kurie sugeba jį baigti tikrai nėra nieko verti.

2007 m. birželio 12 d. 17:08:37
Mane tai užknisa kaip net music.lt save ISM(Imbecilu Spec. Mokykla) reklamuoja.

Atsakyti
xdm
2007 m. birželio 12 d. 16:46:25
nuo 0 iki 100 laisvai

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2007 m. birželio 12 d. 16:17:22
Kaip manot kiek is matiekos valstybinio galetu gauti zmogus su 119 IQ? cia as

2007 m. birželio 12 d. 15:07:56
AnsweR>> O man pofik, ką baigt, svarbu, kad tai būtų susiję nors šiek tiek su buhalterija Ir yra du variantai: baigi aukštąją ekonomiką, o po to lankai buhalterijos kursus ir dirbi buhaltere, arba trys metai kolegijoj ir dirbi buhaltere, bet kadangi to nepakanka, tai paskui dar kažkiek metų mokaisi aukštojo mokslo universitete. Kuris variantas geresnis - nežinau, bet bent jau tas gerai, kad turiu tikslą
O mano balai yra tokie, jog aš esu didžiausia optimistė pasaulyje, jei tikiuosi įstoti į universitetą

Atsakyti
AnsweR
2007 m. birželio 12 d. 14:19:20
Be to, aš abejoju, ar tu MRU FE baigusi turėsi buhaltere dirbti. Buhalteriais dirba žmonės, kolegijose baigę buhalterinę apskaitą, pagrinde.

2007 m. birželio 12 d. 14:18:37
bona_sforca> Tai pirmu numeriu rašysi MRU Finansų ekonomiką? Kiek iš matiekos turi, kiek iš kitų tikies gauti?

2007 m. birželio 12 d. 14:10:55
bona_sforca, o profkės turėtų būti populiarios

"2005-2006 m.m. pradžioje Lietuvos universitetuose buvo 141,8 tūkstančiai, kolegijose – 55,9 tūkst. studentų, profesinėse mokyklose – 46,3 tūkst. mokinių, atitinkamai proc. – 58,1, 22,9 ir 20. Profesinio mokymo sektoriuje turime mažiausiai mokinių tarp ES šalių. Suomijoje, kurioje jau įsitvirtino žinojimo ekonomika, reikalaujanti itin išsilavinusios visuomenės, profesinio mokymo institucijose mokosi 44 proc. visų povidurinio švietimo sistemoje besimokančių asmenų. Be to, Lietuvos povidurinio švietimo sektorių atskirtis yra absoliuti. Jokie mokymosi kreditai neįskaitomi pereinant iš vieno sektoriaus į kitą. Todėl, jaunuoliai, bijodami prarasti laiką, pirmiausiai bando įstoti į universitetus."

https://www.pilieciai.lt/minerva/...hp?ar ticle=1161

na tai dabar darbus, kuriuos turėtų dirbi profkes baigę dirba ir su aukštuoju

Atsakyti
bona_sforca
2007 m. birželio 12 d. 14:03:59
Taip, pirmyn, vaikai, į proftechnines - va kur ateitis

Atsakyti
xdm
2007 m. birželio 12 d. 14:02:02
nu man tai motina rinko specialybę pagal darbo biržą ir laikraščius statybininku, floristu, batų taisytoju, kirpėju - va kur ateitis

išsirenki kas labiau patinka, išsirenki kur geriausia(dienelę praleidi rinkdamas informaciją ir dezinformaciją) ir surašai that's all, folks!

Atsakyti
bona_sforca
2007 m. birželio 12 d. 13:55:34
Mane iš tiesų jau ima erzina, jog kam tik pasakau, jog rinksiuos būtent tokį kelią, visi susiima už galvų ir "vai vai vai, kaip baisu, ką tu sau galvoji", tačiau kai paklausiu jų "o ką siūlote?" visi sutartinai tyli.

Atsakyti
AnsweR
2007 m. birželio 12 d. 13:32:22
xdm rašė:
"MRU tokiu nesamoniu tikrai nera. Tai va, po to
nesakyk, kad neperspejo niekas " - eilinis neargumentuotas komentaras

Na, jis ten buvo argumentavęs kitame komentare.

kremine_kale> Iš tavo komentaro ir stereotipų matosi, kad gerai egzaminų neišlaikei (apie IQ tas pats pasakytina...)

2007 m. birželio 12 d. 13:13:37
"kol tu baigsi ir pradesi dirbt gali viskas simta kartu apsiversti" - tai įvyktų tik pačių piliečių, o ne mūsų valdžios valia taigi tikėtina, kad nieks čia napasikeis.

Atsakyti
xdm
2007 m. birželio 12 d. 13:04:58
"MRU tokiu nesamoniu tikrai nera. Tai va, po to
nesakyk, kad neperspejo niekas " - eilinis neargumentuotas komentaras

"destytojai paskaitu nelanko (mikroekonomikos destytoja mes matem 3 kartus per
metus - atejo i antra
paskaita, i iskaita ir i egzamina)"
iš kur pas jį mikroekonomika? nebent tai laisvasis dalykas. Na pripažinsiu, kad su pasirenkamaisiais būna kartais prasčiau. pvz., vadybos nieko neišmokau, kai kam įskaitą be egzo parašė bet pagrindiniai dalykai bent jau mano fake tai taip lengvai neprasisuka yra tokia specialybė moderniųjų technologijų fizika ir vadyba tai ten į juos ekonomistai žiūri kaip į fizikus, o fizikai kaip į vadybininkus ir gaunasi prastas įgyvendinimas
iš esmės VU reikia reformuoti labai. Turi dideli potencialą, o pūna toj pačioj senoj sistemoj... bet iš VU gali pasiimti daug jeigu pats norėsi

Atsakyti
kremine_kale
2007 m. birželio 12 d. 12:53:18
bona_sforca rašė:
kremine_kale>> kam mirties nuosprendis, o kam vienintelė išeitis Paprasčiausiai neturiu kitokio pasirinkimo. Nebent į psichologiją tada. Bet tai pagalvojus apie perspektyvas šios specialybės visos fantazijos atšoka.

Velnias, taip į Riomerį noriu, ale bijau, kad mano balai pernelyg žemi

o tau atrodo, kad tau bus idomu? nu pvz mano balai nera patys auksciausi ir apskritai as nznau ar kur istosiu.. beti visokias ekonomikas stoja tik koncervatyvus zmones , memes visokie. o man rodos nesi tokia. ajsq, as taves neperkalbesiu, bet.. nu as tau siulau irasyti keleta idomesniu specialybiu, nors kiek as ziurejau pati, tai nera is ko rintkis. jei balai geri rasyk psichologija butinai. nors moxlas sauas, tai bet bent jau ne ekonomika. o del to kokios perpsektybos - nesirupink. kol tu baigsi ir pradesi dirbt gali viskas simta kartu apsiversti..

2007 m. birželio 12 d. 12:47:48
Beje, Lietuvoj labai įprasta girti savą univerą ir peikti kitą. Galiausiai: niekas neaišku.
Čia kaip kokią programą nelegalią siunčiant - puse komentarų sako veikia, kita pusė greičiausiai nesupranta kaip paleisti ir rėkia, kad neveikia. Kol pats neparsisiunti ir neišbandai sunkiai suprasi na ir beveik visada pasirodo, kad veikia
Taigi norint neišbandžius atskirti kur blogiau, o kur geriau reikia padirbėti rimtai.

Atsakyti
bona_sforca
2007 m. birželio 12 d. 12:47:28
kremine_kale>> kam mirties nuosprendis, o kam vienintelė išeitis Paprasčiausiai neturiu kitokio pasirinkimo. Nebent į psichologiją tada. Bet tai pagalvojus apie perspektyvas šios specialybės visos fantazijos atšoka.

Velnias, taip į Riomerį noriu, ale bijau, kad mano balai pernelyg žemi

Atsakyti
xdm
2007 m. birželio 12 d. 12:43:05
AnsweR, tuomet jam tikrai ne fizika Gal ir persistengiau vadindamas dunduku - atsiprašau jo Tiesiog ne ten įstojo man patinka fizika ir fizikos fakultetui kaip minėjau Lietuvoj alternatyvų nėra. Viena kokių atsiliepimų girdi, antrą kas parašyta studijų programoj, trečia kaip ji įgyvendinta.
Gilus sovietmetis - sakai vieną, galvoji kitą, darai trečią

o apie MRU tai nuomonę teoriškai pasigerinau po komentarų ir šiaip MRU babkių iš kažkur turi - geriausi barakai, maistas valgykloj pigesnis. Bet praktiškai?

Taip sakant kekvienam univere savos bėdos o Lietuvoje jų visur pilna.

Atsakyti
AnsweR
2007 m. birželio 12 d. 12:20:24
kremine_kale> Kiekvienam savo. O kur pati žadi studijuoti? Man pvz. kokia lietuvių filologija būtų tolygu mirties nuosprendžiui.

Beje, matėt šitą? https://www.dialogas.com/index.ph...17&ne ws_id=2154
Išdergė 2007 lietuvių VBE teksto suvokimą. Ir drįsčiau teigti, kad su autore sutinku.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500