Kaip manot kiek is matiekos valstybinio galetu gauti zmogus su 119 IQ? cia as
AnsweR>> O man pofik, ką baigt, svarbu, kad tai būtų susiję nors šiek tiek su buhalterija Ir yra du variantai: baigi aukštąją ekonomiką, o po to lankai buhalterijos kursus ir dirbi buhaltere, arba trys metai kolegijoj ir dirbi buhaltere, bet kadangi to nepakanka, tai paskui dar kažkiek metų mokaisi aukštojo mokslo universitete. Kuris variantas geresnis - nežinau, bet bent jau tas gerai, kad turiu tikslą
O mano balai yra tokie, jog aš esu didžiausia optimistė pasaulyje, jei tikiuosi įstoti į universitetą
"2005-2006 m.m. pradžioje Lietuvos universitetuose buvo 141,8 tūkstančiai, kolegijose – 55,9 tūkst. studentų, profesinėse mokyklose – 46,3 tūkst. mokinių, atitinkamai proc. – 58,1, 22,9 ir 20. Profesinio mokymo sektoriuje turime mažiausiai mokinių tarp ES šalių. Suomijoje, kurioje jau įsitvirtino žinojimo ekonomika, reikalaujanti itin išsilavinusios visuomenės, profesinio mokymo institucijose mokosi 44 proc. visų povidurinio švietimo sistemoje besimokančių asmenų. Be to, Lietuvos povidurinio švietimo sektorių atskirtis yra absoliuti. Jokie mokymosi kreditai neįskaitomi pereinant iš vieno sektoriaus į kitą. Todėl, jaunuoliai, bijodami prarasti laiką, pirmiausiai bando įstoti į universitetus."
Mane iš tiesų jau ima erzina, jog kam tik pasakau, jog rinksiuos būtent tokį kelią, visi susiima už galvų ir "vai vai vai, kaip baisu, ką tu sau galvoji", tačiau kai paklausiu jų "o ką siūlote?" visi sutartinai tyli.
"kol tu baigsi ir pradesi dirbt gali viskas simta kartu apsiversti" - tai įvyktų tik pačių piliečių, o ne mūsų valdžios valia taigi tikėtina, kad nieks čia napasikeis.
"MRU tokiu nesamoniu tikrai nera. Tai va, po to
nesakyk, kad neperspejo niekas " - eilinis neargumentuotas komentaras
"destytojai paskaitu nelanko (mikroekonomikos destytoja mes matem 3 kartus per
metus - atejo i antra
paskaita, i iskaita ir i egzamina)"
iš kur pas jį mikroekonomika? nebent tai laisvasis dalykas. Na pripažinsiu, kad su pasirenkamaisiais būna kartais prasčiau. pvz., vadybos nieko neišmokau, kai kam įskaitą be egzo parašė bet pagrindiniai dalykai bent jau mano fake tai taip lengvai neprasisuka yra tokia specialybė moderniųjų technologijų fizika ir vadyba tai ten į juos ekonomistai žiūri kaip į fizikus, o fizikai kaip į vadybininkus ir gaunasi prastas įgyvendinimas
iš esmės VU reikia reformuoti labai. Turi dideli potencialą, o pūna toj pačioj senoj sistemoj... bet iš VU gali pasiimti daug jeigu pats norėsi
bona_sforca rašė: kremine_kale>> kam mirties nuosprendis, o kam vienintelė išeitis Paprasčiausiai neturiu kitokio pasirinkimo. Nebent į psichologiją tada. Bet tai pagalvojus apie perspektyvas šios specialybės visos fantazijos atšoka.
Velnias, taip į Riomerį noriu, ale bijau, kad mano balai pernelyg žemi
o tau atrodo, kad tau bus idomu? nu pvz mano balai nera patys auksciausi ir apskritai as nznau ar kur istosiu.. beti visokias ekonomikas stoja tik koncervatyvus zmones , memes visokie. o man rodos nesi tokia. ajsq, as taves neperkalbesiu, bet.. nu as tau siulau irasyti keleta idomesniu specialybiu, nors kiek as ziurejau pati, tai nera is ko rintkis. jei balai geri rasyk psichologija butinai. nors moxlas sauas, tai bet bent jau ne ekonomika. o del to kokios perpsektybos - nesirupink. kol tu baigsi ir pradesi dirbt gali viskas simta kartu apsiversti..
Beje, Lietuvoj labai įprasta girti savą univerą ir peikti kitą. Galiausiai: niekas neaišku.
Čia kaip kokią programą nelegalią siunčiant - puse komentarų sako veikia, kita pusė greičiausiai nesupranta kaip paleisti ir rėkia, kad neveikia. Kol pats neparsisiunti ir neišbandai sunkiai suprasi na ir beveik visada pasirodo, kad veikia
Taigi norint neišbandžius atskirti kur blogiau, o kur geriau reikia padirbėti rimtai.
kremine_kale>> kam mirties nuosprendis, o kam vienintelė išeitis Paprasčiausiai neturiu kitokio pasirinkimo. Nebent į psichologiją tada. Bet tai pagalvojus apie perspektyvas šios specialybės visos fantazijos atšoka.
AnsweR, tuomet jam tikrai ne fizika Gal ir persistengiau vadindamas dunduku - atsiprašau jo Tiesiog ne ten įstojo man patinka fizika ir fizikos fakultetui kaip minėjau Lietuvoj alternatyvų nėra. Viena kokių atsiliepimų girdi, antrą kas parašyta studijų programoj, trečia kaip ji įgyvendinta.
Gilus sovietmetis - sakai vieną, galvoji kitą, darai trečią
o apie MRU tai nuomonę teoriškai pasigerinau po komentarų ir šiaip MRU babkių iš kažkur turi - geriausi barakai, maistas valgykloj pigesnis. Bet praktiškai?
Taip sakant kekvienam univere savos bėdos o Lietuvoje jų visur pilna.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. birželio 13 d. 12:15:05
2007 m. birželio 13 d. 11:14:57
xdm> Nevaryk ant ISM: tie, kurie sugeba jį baigti tikrai nėra nieko verti.
2007 m. birželio 12 d. 17:08:37
2007 m. birželio 12 d. 16:46:25
2007 m. birželio 12 d. 16:17:22
2007 m. birželio 12 d. 15:07:56
O mano balai yra tokie, jog aš esu didžiausia optimistė pasaulyje, jei tikiuosi įstoti į universitetą
2007 m. birželio 12 d. 14:19:20
2007 m. birželio 12 d. 14:18:37
2007 m. birželio 12 d. 14:10:55
"2005-2006 m.m. pradžioje Lietuvos universitetuose buvo 141,8 tūkstančiai, kolegijose – 55,9 tūkst. studentų, profesinėse mokyklose – 46,3 tūkst. mokinių, atitinkamai proc. – 58,1, 22,9 ir 20. Profesinio mokymo sektoriuje turime mažiausiai mokinių tarp ES šalių. Suomijoje, kurioje jau įsitvirtino žinojimo ekonomika, reikalaujanti itin išsilavinusios visuomenės, profesinio mokymo institucijose mokosi 44 proc. visų povidurinio švietimo sistemoje besimokančių asmenų. Be to, Lietuvos povidurinio švietimo sektorių atskirtis yra absoliuti. Jokie mokymosi kreditai neįskaitomi pereinant iš vieno sektoriaus į kitą. Todėl, jaunuoliai, bijodami prarasti laiką, pirmiausiai bando įstoti į universitetus."
https://www.pilieciai.lt/minerva/...hp?ar ticle=1161
na tai dabar darbus, kuriuos turėtų dirbi profkes baigę dirba ir su aukštuoju
2007 m. birželio 12 d. 14:03:59
2007 m. birželio 12 d. 14:02:02
išsirenki kas labiau patinka, išsirenki kur geriausia(dienelę praleidi rinkdamas informaciją ir dezinformaciją) ir surašai
2007 m. birželio 12 d. 13:55:34
2007 m. birželio 12 d. 13:32:22
"MRU tokiu nesamoniu tikrai nera. Tai va, po to
Na, jis ten buvo argumentavęs kitame komentare.
kremine_kale> Iš tavo komentaro ir stereotipų matosi, kad gerai egzaminų neišlaikei (apie IQ tas pats pasakytina...)
2007 m. birželio 12 d. 13:13:37
2007 m. birželio 12 d. 13:04:58
"destytojai paskaitu nelanko (mikroekonomikos destytoja mes matem 3 kartus per
metus - atejo i antra
paskaita, i iskaita ir i egzamina)"
iš kur pas jį mikroekonomika?
iš esmės VU reikia reformuoti labai. Turi dideli potencialą, o pūna toj pačioj senoj sistemoj... bet iš VU gali pasiimti daug jeigu pats norėsi
2007 m. birželio 12 d. 12:53:18
kremine_kale>> kam mirties nuosprendis, o kam vienintelė išeitis
o tau atrodo, kad tau bus idomu? nu pvz mano balai nera patys auksciausi ir apskritai as nznau ar kur istosiu..
2007 m. birželio 12 d. 12:47:48
Čia kaip kokią programą nelegalią siunčiant - puse komentarų sako veikia, kita pusė greičiausiai nesupranta kaip paleisti ir rėkia, kad neveikia. Kol pats neparsisiunti ir neišbandai sunkiai suprasi
Taigi norint neišbandžius atskirti kur blogiau, o kur geriau reikia padirbėti rimtai.
2007 m. birželio 12 d. 12:47:28
2007 m. birželio 12 d. 12:43:05
Gilus sovietmetis - sakai vieną, galvoji kitą, darai trečią
o apie MRU tai nuomonę teoriškai pasigerinau po komentarų ir šiaip MRU babkių iš kažkur turi - geriausi barakai, maistas valgykloj pigesnis. Bet praktiškai?
Taip sakant kekvienam univere savos bėdos
2007 m. birželio 12 d. 12:20:24
Beje, matėt šitą? https://www.dialogas.com/index.ph...17&ne ws_id=2154
Išdergė 2007 lietuvių VBE teksto suvokimą.