Na, iš tiesų, džiugu ir netikėta buvo, kad pakankamai garsų stand uperį atveš, bilietų kainos irgi prieinamos, bet nėra jis tas, už kurio asmeniškai mokėčiau.
Bet tikiuosi, kad kažkas tuos bilietus iššluos ir pramuš geresnių komikų srautą Lietuvon.
Man tai jis so-so. Kai žiūrėjau Get Him To The Greek, labai nepatiko jis(na, jo veikėjas). Gal ir turėjo taip būt, vadinasi, aktorius gerai suvaidino savo personažą. Bet vis tiek, pavyzdžiui, kas žiūri GoT, tai nors ir kokiam filme bus Jack Gleeson'as(Joffrey), vis tiek nekęsit to mažo šūdžiaus :D
Tai va. O šiaip tikiuos išpopuliarės stand-upas lietuvoje, yra tikrai neblogų veikėjų, kurių pasirodymų norėčiau sulaukt Lietuvoje. Nors labai abejoju, kad koks Louis CK atvarytų, bet viltis visada yra :)
Nežinau nežinau, daug kas negali pasitraukti visiškai iš Chrome, pavyzdžiui, jeigu reikia dėl darbo. Ir šiaip Chromium ne be reikalo lyderiauja, nes pasižymi stabilumu ir geru funkcionalumu. Bet Firefox dabar gera alternatyva jei rūpi privatumas.
Pastaruosius kelis metus žmonės migruoja į Firefox (nes užkniso Chromium naršyklių įvairūs bullshit'ai) arba į Brave (dėl privatumo opcijų). Chrome ilgainiui pataps old news, manau.
Aš iš Chrome emigravau prieš 4-5 metus, and never looked back. Dabar naudoju išimtinai MS Edge, tiesiog geresnė naršyklė (kažkas, ką Microsoft'as sugebėjo padaryti gerai, kas yra keista).
Jei Chrome, tai užuojauta. Jei kitka, tai yra lengvų sprendimų. MS Edge + uBlock origin veikia puikiai man. Girdėjau, kad Firefox + uBlock origin irgi čiki piki. Nežinau, kokie sprendimai kitoms naršyklėms.
2013 m. spalio 3 d. 22:19:10
Na, iš tiesų, džiugu ir netikėta buvo, kad pakankamai garsų stand uperį atveš, bilietų kainos irgi prieinamos, bet nėra jis tas, už kurio asmeniškai mokėčiau.
Bet tikiuosi, kad kažkas tuos bilietus iššluos ir pramuš geresnių komikų srautą Lietuvon.
2013 m. spalio 3 d. 22:11:26
Man tai jis so-so. Kai žiūrėjau Get Him To The Greek, labai nepatiko jis(na, jo veikėjas). Gal ir turėjo taip būt, vadinasi, aktorius gerai suvaidino savo personažą. Bet vis tiek, pavyzdžiui, kas žiūri GoT, tai nors ir kokiam filme bus Jack Gleeson'as(Joffrey), vis tiek nekęsit to mažo šūdžiaus :D
Tai va. O šiaip tikiuos išpopuliarės stand-upas lietuvoje, yra tikrai neblogų veikėjų, kurių pasirodymų norėčiau sulaukt Lietuvoje. Nors labai abejoju, kad koks Louis CK atvarytų, bet viltis visada yra :)