Tokio filmo ir aš nemačius. Gerai, pažiūrėsiu, ačiū.
Man iš vis kiek keisti tokie lyginimai.: ) Kažkaip... Nei šiaip, nei taip. Tai dvi grupės, grojančios kad ir to pačio stiliaus, tačiau skirtingą muziką. Pirmenybę vis tik atiduodu ir atiduosiu Oasis.
Skaičiau, beje, kad Koxonas vėl į Blur'us sugrįžta (nes mano nuomone - Blur be Koxono - ne Blur). Smagu, gal išgirsim ką nors tikrai gero po tiek metų tylos.
BritPop'as buvo ta muzika, su kuria, galima sakyti, teko augti. Tad nuomonė pati geriausia. Ir to „BritPop'o laikmečio“ grupių vis dar klausau.
Beje, sutinku su „Nocturnal_Ritual“, kad stilius jau „išnarstytas“. Bet ir tie populiarumo laikai jau praėję.: ) Už tai mums liko daug gero.
liberteen rašė: manau visi Idie rockai ir kt kilo bųtent iš BritPop'o
Dabar pasikeitė muzikinis skonis, bet seniau kažkada buvo labai mėgstamos grupės, dar stovi kažkur krūvos plakatų. Net nežinau kuri labiau patiko, gal Blur. Abejoju ar yra bent vienas žmogus, nors kartą negirdėjęs jų gabalo "Song 2". Ką manau apie Britpop? Mano manymu, viskas, kas geriausia šiame stiliuje, jau yra padainuota ir pagrota. Toliau tik kartojimasis.
Blur daug neklausęs tai negaliu sakyti man atrodo vis tiek man liktų nr. 1 Oasis dar man patinka Manic Street Preachers britpop'as tikrai jėga yra. Oasis tokios dainos tiesiogine prasme dainos nes yra nuo žodžio dainuoti. Nors jie nėra mano fave bet ko gero daugiausiai jų dainų moku.
O dėl Indie Rock'o tai nemanau taip tikrai Indie Rock'as visu pirma atsirado JAV ir dar prieš 90-tuosius. Yra panašumų tam tikrų bet ir didelių skirtumų. Labai didelių! Bėda, kad dabar indie rock'u vadiname ką kitą nei prieš 10 ir 20 metų.
Pagal Blur geriau tūsintis ir šokti, Oasis melancholijų smagiau šiaip klausytis žiūrint pro langą į lietų
šiaip nei viena iš šių grupių nėra mano pati mėgstamiausia, bet pirmenybę atiduodu Oasis
Man Oasis muzika tokia tikresnė ir labiau išdirbta atrodo. Žodžiai geri. Ir pati muzika man artimesnė, tarkim. šiaip aš gerokai daugiau jų klausau nei Blur, kurie man daugiau tokie šiaip pasismaginimui
kol kas į vienus vartus
liberteen, o kas tau artimiau?
Be to Damon Albarn - sukure Gorillaz, TheBadTheGoodandTheQueen
gerai, kad yra daugiau BritPop megėjų.
manau visi Idie rockai ir kt kilo bųtent iš BritPop'o
Britpopas yra gerai ir britpopo geupės yra gerai - visos: ar tai būtų Oasis, ar Blur, ar Verve, ar Supergrass ir t.t. O kalbant apie Oasis ir Blur atskirai, tai anksčiau labai mėgau abi šias grupes, bet paskutiniu metu pirmenybę atiduodu Oasis, daugiau jų klausau, jų muzika fainesnė - tiek senoji, tiek naujausioji.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gegužės 28 d. 18:22:28
2007 m. gegužės 28 d. 17:51:12
Kažkaip tikėjaus, kad bus platesniu mastu paimta visa britpop'o era, o čia, atrodo, tik tos trys. Mano „dievų“ nėra.: )))
2007 m. gegužės 28 d. 17:27:47
2007 m. gegužės 28 d. 15:17:27
Man iš vis kiek keisti tokie lyginimai.: ) Kažkaip... Nei šiaip, nei taip. Tai dvi grupės, grojančios kad ir to pačio stiliaus, tačiau skirtingą muziką. Pirmenybę vis tik atiduodu ir atiduosiu Oasis.
Skaičiau, beje, kad Koxonas vėl į Blur'us sugrįžta (nes mano nuomone - Blur be Koxono - ne Blur). Smagu, gal išgirsim ką nors tikrai gero po tiek metų tylos.
BritPop'as buvo ta muzika, su kuria, galima sakyti, teko augti. Tad nuomonė pati geriausia. Ir to „BritPop'o laikmečio“ grupių vis dar klausau.
Beje, sutinku su „Nocturnal_Ritual“, kad stilius jau „išnarstytas“. Bet ir tie populiarumo laikai jau praėję.: ) Už tai mums liko daug gero.
2007 m. gegužės 28 d. 14:33:00
2007 m. gegužės 28 d. 13:16:31
2007 m. gegužės 28 d. 13:10:05
2007 m. gegužės 28 d. 11:49:40
O dėl Indie Rock'o tai nemanau taip tikrai
2007 m. gegužės 28 d. 11:31:48
šiaip nei viena iš šių grupių nėra mano pati mėgstamiausia, bet pirmenybę atiduodu Oasis
Man Oasis muzika tokia tikresnė ir labiau išdirbta atrodo. Žodžiai geri. Ir pati muzika man artimesnė, tarkim. šiaip aš gerokai daugiau jų klausau nei Blur, kurie man daugiau tokie šiaip pasismaginimui
kol kas į vienus vartus
liberteen, o kas tau artimiau?
2007 m. gegužės 28 d. 11:27:03
O man labiau Blur - nes jų muzika nuoširdesnė ir jie nekiso nagu į politika, kaip Noelis.
Be to Damon Albarn - sukure Gorillaz, TheBadTheGoodandTheQueen
gerai, kad yra daugiau BritPop megėjų.
2007 m. gegužės 28 d. 11:21:10
2007 m. gegužės 28 d. 11:16:20
2007 m. gegužės 28 d. 10:30:25
Highly recomended. Rimtai.
tai va ten yra parodyti karai tarp Blur ir Oasis.
Sakykite, kas jums labiau patinka iš šių grupių? O ka manote apie britpopą?