Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Damon'as Albarn'as: nuo "Blur" iki "The Bad, The Good And The Queen"
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2008 m. rugsėjo 25 d. 19:34:52
2008 m. rugsėjo 25 d. 16:37:45
Blur'ai puiku, nėra ką daugiau čia pridurti. tas pats čia kelių asmenų kritikuojamas Think Tank yra super.
visi tie Gorillaz bent jau man loads of bollocks. nu, nepatinka nors tu ką.
The Good, The Bad And The Queen skamba visai šauniai. tiesa, senokai playeris juos pagavęs buvo.
2008 m. rugsėjo 25 d. 15:04:53
2008 m. rugsėjo 24 d. 21:24:24
Ir prisimenu, koks super duper šokas man buvo, kai sužinojau, kad vienos nekenčiamiausių (tuo metu) grupių, t.y. Gorillaz, lyderis buvo tas pats Albarnas. Netikėjau niekaip.
Tada pradėjau Gorillazų klausyt, ir yup, man pradėjo patikt.
BET tai tiesiog smagus, įdomus projektas. Kurį visiškai galėjo sukurti kiti žmonės ir kiti kūrėjai, dabar man Alabrn'o balsas jų kūryboje netgi rėžia ausį. Nes ten parasčiausiai ne jo vieta.
Matyt ir jis pats tai jautė, jei grįžo prie kažko panašesnio į save su The Good, The Bad & The Queen. Kaip po smagaus vakarėlio į darbą, kuris tau tinka ir patinka.
2008 m. rugsėjo 24 d. 20:07:42
2008 m. rugsėjo 24 d. 19:42:40
O Blur aktyvumo klausimas jau atsibodo. Jei pasirodo straipsniai — Albarn'as sako „Blur is over“, Coxon'as — „It isn't for him to decide“. Norėtųs verčiau vietoj visų projektų-grupelių kažko rimto ir naujo iš jų, tų, senųjų.
2008 m. rugsėjo 24 d. 18:16:10
2007 m. gruodžio 2 d. 21:13:02
2007 m. lapkričio 24 d. 23:46:35
Realiai man jie patinka tik po britpop eros, na parklife visai miela
Po britpop eros tai čia kas - Blur, 13 ir Think Tank?
Man keistas atrodo tas jų kūrybos skirstymas, kad, maždaug, iš pradžių britpop, po to - grynai indie/alternative (asmeniškai netaikau). Pernelyg tiesiogiai čia viskas sumalama su britpop populiarumo banga 94-96 ir jos pabaiga po to.
Radiohead'uose buvo labai ryškus perėjimas nuo britpop iki .. . O Blur muzika pasikeitė, taip (kaip ir kokių Oasis, Suede, Pulp; kitos grupės iš vis atkrito po 96-ųjų), bet vis tiek dalis britpopinio skambesio liko.
O va Albarn pranešė jau prieš kelis mėnesius, kad naujo Blur albumo kol kas vis tik nežada. Gaila, tikėjaus, kad 2008m. sulauksiu ir Oasis, ir jų naujų darbų.
2007 m. lapkričio 24 d. 11:13:50
2007 m. rugpjūčio 3 d. 12:56:06
Be to, nemanau, kad Blur žlugo išėjus Graham`ui. Tiesa, paskutinysis jų albumas, "Think Tank" buvo jau visiškai kitoks ir vargu ar beturėjo ką bendro su pradine Blur`ų kūryba, bet tikrai nemanau, kad buvo prastesnis. Tiesiog kitoks.
2007 m. rugpjūčio 3 d. 00:46:53
Aha, atsikūrė ir dar šiais metais žada išleist naują albumą. Smagu, kad abudu, nes būtent jie buvo Blur'ų „varomoji jėga“. Albumas bet kokiu atveju bus populiarus, tik įdomu, ar tikrai bus to vertas.: )
2007 m. rugpjūčio 3 d. 00:13:44
2007 m. rugpjūčio 3 d. 00:02:26
2007 m. gegužės 28 d. 15:28:11
Pačiam Albarnui nepavyko pasiekti tiek, kiek jiems dviems būnant grupėje. Jis, žinoma, kūrybingas žmogus ir žinoma asmenybė, tik kad, manau, geriausi jo laikai jau praeity.
„Gorillaz“ projektas buvo gana įspūdingas (prasidėjo visi tie piešti klipai ir t.t.). Muzika manęs „neužkabino“, neklausiau.
„TGTBTQ“ - daug mielesnis mano ausiai projektas. Tik kad nemažą dalį populiarumo jai atnešė būtent Albarn'o vardas (senieji gerbėjai ir t.t.), Geros, gražios melancholiškos dainos.: ) Bet nori nenori imi lyginti su Blur'ais, o taip gerai, kaip buvo, manau, daugiau nebus.
Visgi - laukiu naujų Damon'o darbų (su „Blur“ - ypač). Nemiręs dar.: )
2007 m. gegužės 28 d. 11:36:43
Jau Istorija ar dar Gyvas?