Mjoo.. Dabar imu gailėtis, kad per anksti "nusiėmiau". Atrodo, smagiausia dalis laukė būtent po meeto. Tik va ta parytinio smiginėjimo būsena man yra oi, kokia nemiela.... o dar viešumoj... Bet vis tiek pavydu...
Blyn, aš dabar galvoju dėl Chelsea ir Drogbos :D kad man rodos aš tas durnelis, kuris tai šaukė, nes kai ėjom kažkas šaukė irgi kažką priešingai Chelsea, gal Bayern :D damn nepamenu, o gal aš tiesiog prisijungiau prie jų skanduočių.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2012 m. birželio 4 d. 18:03:16
Mjoo.. Dabar imu gailėtis, kad per anksti "nusiėmiau". Atrodo, smagiausia dalis laukė būtent po meeto. Tik va ta parytinio smiginėjimo būsena man yra oi, kokia nemiela....
o dar viešumoj... Bet vis tiek pavydu...
2012 m. birželio 4 d. 16:25:04
Hehe. geras geras :D
Blyn, aš dabar galvoju dėl Chelsea ir Drogbos :D kad man rodos aš tas durnelis, kuris tai šaukė, nes kai ėjom kažkas šaukė irgi kažką priešingai Chelsea, gal Bayern :D damn nepamenu, o gal aš tiesiog prisijungiau prie jų skanduočių.