PAKEIČIAU NES 2-1 BŪTŲ NEPERSPEKTYVUS REZULTATAS NORINT DAR PAKEISTI SAVO VIETĄ TOTAL
tu paskutinis rasei savo spejima! o tik dabar dar paziurejai kad jis nera perspektyvus! tai aisku nera perspektyvus kai tu ta pati spejima parasei kaip ir zmogus kuris tave lenkia :D (lol ir dar sako italija laimes, spek kad ispanija laimes 2 ivarciu skirtumu :D skamba perspektyviau :D)
BŪTŲ NEPERSPEKTYVUS REZULTATAS NORINT DAR PAKEISTI SAVO VIETĄ TOTAL
Gal ir teisūs visi tikėdamiesi apylygio žaidimo, bet po kokio kampinio gali ir koks netyčiukas įkrist ir paįvairint rungtynes... Net jei ir baigsis lygiosiom ir baudiniais, tikiuos, kad procesas bus įdomus.
nu jau galejot kas parasyti ir toki varianta kad 0:0 ar 3:1 ar 5:2... jokios fantazijos :D
3-1 ir 5-2 nelabai priimtini. Aš čempionatų istorijos nežinau, bet dažniausiai finalistai (jie juk lygiaverčiai konkurentai) turi profesionaliąją pusę: stiprią gynybą ir tokį pat puolimą. Bet gynyba dažniausiai laimi. (2010: Ispanija - Olandija - tik prieš pat pratęsimo galą Iniesta įmušė įvartį). Arba tiesiog tempiama guma žaidžiant aikštės viduryje (tai irgi gali būti geros gynybos pasekmė)
PAKEIČIAU NES 2-1 BŪTŲ NEPERSPEKTYVUS REZULTATAS NORINT DAR PAKEISTI SAVO VIETĄ TOTAL
Na ką. Italai pavarė, ar ne? :D Nuo pat pradžių žinojau, kad tai viena geresnių komandų per visą čempionatą. Jie manęs tikrai nenuvylė ir vilčių nesugadino... Be abejonės, visi sutiks, kad italai laikė visas perspektyvas savo pusėje, man atrodo, visą žaidimą. Niekas nepasikeitė po antro kėlinio. Mane didžiai nustebino Balotellio žaidimas, nors visi tikėjosi iš jo tik tų išsišokimų. Tačiau jis sužaidė labai gerą ir kokybišką žaidimą, įmušdamas abu įvarčius. Iš italų komandos dar norėčiau skirti dėmesio A. Pirlo. Pastebėjau, koks reikalingas komandai ir svarbus jis yra, nes atakas prie varžovų vartų jis labai dažnai organizavo, jo perdavimai buvo gerai apskaičiuoti ir sėkmingi, bent jau aš tai pastebėjau jį stebėdama. Ir be jokios abejonės reikia pagirti italų vartininką Buffoną, kuris labai puikiai nudirbo savo darbą, kaip ir praėjusiose rungtynėse... Šiose tiesiog aš jį atidžiau stebėjau ir geriau pamačiau, koks jis profesionalas. O iš Vokietijos rinktinės neturiu ko pasakyti. Jie, mano nuomone, nerodė jokio savo charakterio, nerodė gero žaidimo, kokį mačiau tik iš italų pusės. Bendrai, žaidimas buvo vienas įdomesnių kokius esu stebėjusi per šį čempionatą. Jei tik vokiečiai labiau pasitemptų ir nebūtų tokie sutrikę, žaidimas bent jau turėtų daugiau įtampos, kurios, mano manymu, stokojo.
Vokiečių gynyba buvo katastrofiška, o net ir 8 vokiečiai puolime tose rungtynėse nesugebėjo nuveikti... Tiesiog italai tiek puolime, tiek gynyboje puikiai sužaidė ... Neturiu ką pridurti, viską 4Blackberry pasakė
Po 31 rungtynių ; TOTALIZATORIUS'''''''' 2012 - Mr.Eko - Šiampionas6 taiklūs 'smūgiai'
1.Mr.Eko42-6
5.ep 34-4
6.LedZep 29-3
7.Crazyz 28,5-3
8.edzkaa1 27,5-4
9.romutis 21,5
10.Gabux 15,5-1
11.Aratron 10-2
12.einaras139-1
13.4Blackberry 4-1
14.Qintautas 3
15.Soulstealer 2
Na ką. Italai pavarė, ar ne? :D Nuo pat pradžių žinojau, kad tai viena geresnių komandų per visą čempionatą. Jie manęs tikrai nenuvylė ir vilčių nesugadino... Be abejonės, visi sutiks, kad italai laikė visas perspektyvas savo pusėje, man atrodo, visą žaidimą. Niekas nepasikeitė po antro kėlinio. Mane didžiai nustebino Balotellio žaidimas, nors visi tikėjosi iš jo tik tų išsišokimų. Tačiau jis sužaidė labai gerą ir kokybišką žaidimą, įmušdamas abu įvarčius. Iš italų komandos dar norėčiau skirti dėmesio A. Pirlo. Pastebėjau, koks reikalingas komandai ir svarbus jis yra, nes atakas prie varžovų vartų jis labai dažnai organizavo, jo perdavimai buvo gerai apskaičiuoti ir sėkmingi, bent jau aš tai pastebėjau jį stebėdama. Ir be jokios abejonės reikia pagirti italų vartininką Buffoną, kuris labai puikiai nudirbo savo darbą, kaip ir praėjusiose rungtynėse... Šiose tiesiog aš jį atidžiau stebėjau ir geriau pamačiau, koks jis profesionalas. O iš Vokietijos rinktinės neturiu ko pasakyti. Jie, mano nuomone, nerodė jokio savo charakterio, nerodė gero žaidimo, kokį mačiau tik iš italų pusės. Bendrai, žaidimas buvo vienas įdomesnių kokius esu stebėjusi per šį čempionatą. Jei tik vokiečiai labiau pasitemptų ir nebūtų tokie sutrikę, žaidimas bent jau turėtų daugiau įtampos, kurios, mano manymu, stokojo.
baik jau tos nusisnekejimus, uzknisi
sahja rase:
Po 30 rungtynių ; TOTALIZATORIUS
1.Mr.Eko 39-6
2.Sahja 37,5-3
3.R7wa 36-2 --> 38
4.ep 34-4
5.Amen 33-5 -->35
6.LedZep 29-3
7.Crazyz 28,5-3
8.edzkaa1 27,5-4
9.romutis 21,5
10.Gabux 12,5-1
11.Aratron 10-2
12.einaras13 9-1
13.4Blackberry 4-1
14.Qintautas 3
15.Soulstealer 2
is to ka as pastebejauR7wa ir Amen neuzskaitei kad atspejo italus +2 taskai
Nu ką aš padarysiu, pirštai rašant klaviatūra painiojasi, mintys painiojasi... Ir išvis, sunkiai buvo numanoma italų pergalė... Taip, italai geri žaidėjai, bet tikrai geresni už ispanus. Laimės jie, laimės.
Ką man dabar daryti? Nusižudyti, kad per daugybė valandų pasikeitė nuomonė. Ar suprantat, kad tiesiog tada nesąmonę parašiau... Nu, aš nemaniau, kad vokiečius įveiks ir tiek...
na zmogui cia normalu jeigu nuomone pasikeicia, blemba tik asilai nekeicia savo nuomones. ziurek daug neprirasik, nes paskui sekmadieni ir vel gali tekti gailetis del 'nesamoniu'
Ispanai nuo pat pradžių nepatiko, todėl pažadu neprisišnekėti Peace.
einaras rase: Vokietija akivaizdžiai geriau lošia už visas kitas likusias komandas. Man italai kol kas yra paskutinėje vietoje ir jiems tikriausiai jokių perspektyvų daugiau nebeliko.
toliau raso: O dabar tikrai italai bus čempionai.
baik jau tos nusisnekejimus, uzknisi
sahja rase:
Po 30 rungtynių ; TOTALIZATORIUS
1.Mr.Eko 39-6
2.Sahja 37,5-3
3.R7wa 36-2 --> 38
4.ep 34-4
5.Amen 33-5 -->35
6.LedZep 29-3
7.Crazyz 28,5-3
8.edzkaa1 27,5-4
9.romutis 21,5
10.Gabux 12,5-1
11.Aratron 10-2
12.einaras13 9-1
13.4Blackberry 4-1
14.Qintautas 3
15.Soulstealer 2
is to ka as pastebejauR7wa ir Amen neuzskaitei kad atspejo italus +2 taskai
Nu ką aš padarysiu, pirštai rašant klaviatūra painiojasi, mintys painiojasi... Ir išvis, sunkiai buvo numanoma italų pergalė... Taip, italai geri žaidėjai, bet tikrai geresni už ispanus. Laimės jie, laimės.
Ką man dabar daryti? Nusižudyti, kad per daugybė valandų pasikeitė nuomonė. Ar suprantat, kad tiesiog tada nesąmonę parašiau... Nu, aš nemaniau, kad vokiečius įveiks ir tiek...
na zmogui cia normalu jeigu nuomone pasikeicia, blemba tik asilai nekeicia savo nuomones. ziurek daug neprirasik, nes paskui sekmadieni ir vel gali tekti gailetis del 'nesamoniu'
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. liepos 1 d. 21:06:38
tu paskutinis rasei savo spejima! o tik dabar dar paziurejai kad jis nera perspektyvus! tai aisku nera perspektyvus kai tu ta pati spejima parasei kaip ir zmogus kuris tave lenkia :D (lol ir dar sako italija laimes, spek kad ispanija laimes 2 ivarciu skirtumu :D skamba perspektyviau :D)
ne, taip negalima,
2012 m. liepos 1 d. 16:48:11
Buvau už Vokietiją, bet jie pralošė. :/ Dabar, manau, kad Ispanija laimės. :)
2012 m. liepos 1 d. 16:21:24
BŪTŲ NEPERSPEKTYVUS REZULTATAS NORINT DAR PAKEISTI SAVO VIETĄ TOTAL
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. liepos 1 d. 00:39:46
Gal ir teisūs visi tikėdamiesi apylygio žaidimo, bet po kokio kampinio gali ir koks netyčiukas įkrist ir paįvairint rungtynes... Net jei ir baigsis lygiosiom ir baudiniais, tikiuos, kad procesas bus įdomus.
2012 m. birželio 30 d. 23:51:54
3-1 ir 5-2 nelabai priimtini. Aš čempionatų istorijos nežinau, bet dažniausiai finalistai (jie juk lygiaverčiai konkurentai) turi profesionaliąją pusę: stiprią gynybą ir tokį pat puolimą. Bet gynyba dažniausiai laimi. (2010: Ispanija - Olandija - tik prieš pat pratęsimo galą Iniesta įmušė įvartį). Arba tiesiog tempiama guma žaidžiant aikštės viduryje (tai irgi gali būti geros gynybos pasekmė)
2012 m. birželio 30 d. 20:44:05
nu jau galejot kas parasyti ir toki varianta kad 0:0 ar 3:1 ar 5:2... jokios fantazijos :D
2012 m. birželio 30 d. 16:45:16
Ispanija - Italija 1-1 Bet Italija laimės
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. birželio 30 d. 14:24:55
Ispanija 1:1 Italija (Italija laimi po baudinių)
2012 m. birželio 30 d. 12:46:52
Ispanija 1:1 Italija (po baudinių)
2012 m. birželio 29 d. 15:57:27
Italija 2:1 Ispanija
2012 m. birželio 29 d. 13:59:33
Ispanija 1:2 Italija
2012 m. birželio 29 d. 13:26:10
Ir kodėl gi aš pakeičiau savo spėjimą :(. Būčiau atspėjęs rezultatą... Ką darysi, svarbu, kad vokiečiai nuleisti ant žemės.
Finalas: Ispanija 1:1 Italija(Ispanija čempionai po baudinių arba pratęsimo).
2012 m. birželio 29 d. 11:42:14
Vokiečių gynyba buvo katastrofiška, o net ir 8 vokiečiai puolime tose rungtynėse nesugebėjo nuveikti... Tiesiog italai tiek puolime, tiek gynyboje puikiai sužaidė ... Neturiu ką pridurti, viską 4Blackberry pasakė
2012 m. birželio 29 d. 11:06:53
Spėju
Ispanija 2:1 Italija
bet palaikysiu italus
2012 m. birželio 29 d. 10:30:42
Po 31 rungtynių ; TOTALIZATORIUS'''''''' 2012 - Mr.Eko - Šiampionas
6 taiklūs 'smūgiai'
1.Mr.Eko 42-6
5.ep 34-4
6.LedZep 29-3
7.Crazyz 28,5-3
8.edzkaa1 27,5-4
9.romutis 21,5
10.Gabux 15,5-1
11.Aratron 10-2
12.einaras13 9-1
13.4Blackberry 4-1
14.Qintautas 3
15.Soulstealer 2
2012 m. birželio 29 d. 10:26:01
2012 m. birželio 29 d. 09:43:30
1:2 Ispanija tarkime laimės.
//
Nors aš už ragazzi italiani, kad jau manieji Portugalissimo iškrito..;/
2012 m. birželio 29 d. 00:24:56
Finalo spejimai:
Crazyz (jeigu nepakeis): (Vokietija)Italija - Ispanija 1:0
ep: Italija - Ispanija 2:0
einaras13: Italija - Ispanija 2:1
R7wa: Italija - Ispanija 0:1
Gabux: Italija - Ispanija 1:2
MrEko: Italija - Ispanija 1:2
Amen: Italija - Ispanija 1:1
LedZep: Italija - Ispanija 2:1
edzkaa1: Italija - Ispanija 2:1
romutis: Italija - Ispanija 1:1
Soulstealer: Italija - Ispanija 1:1
Sahja: Italija - Ispanija 1:2
2012 m. birželio 29 d. 00:21:07
Ispanai nuo pat pradžių nepatiko, todėl pažadu neprisišnekėti
Peace.
2012 m. birželio 29 d. 00:20:06