taip, vokieciai atrodo stipriausiai. bet vistiek gali kilti abejoniu stebint ju gynyba, visgi per 3 is 4 zaistu rungtyniu prasileido bent po ivarti, o zaidime su graikais vienu metu visai suslubavo gynyba, kai graikams leido pelnyti toki gan sakyciau "negraikiska" gola, na bet galbut pernelyg sureiksminu. vokieciai tikrai stiprus ir kolkas atrodo verti cempionu vardu, tokie pat jie buvo ir 2008, ir 2010, taciau kazko pritrukdavo. vokieciai vs italija bus turbut idomiausia dvikova cempionate. italu gynyba gerai veikia, net patys ispanai vos ne vos pramuso. na bet jeigu italai laikysis gynyboje ir vel istemps zaidima i baudinius, tai favoritus zinom. vokieciai yra saltakraujiski baudiniu zverys-masinos, net Buffonas neisgelbes.
O portugalai vs ispanai tai kazkaip viskas aisku, manau ispanams tikrai pasiseks neutralizuoti Ronaldo, kuris, manau, vienintelis yra galintis ka nors iskresti.
Alvydas teisingai sako. Vokietija akivaizdžiai geriau lošia už visas kitas likusias komandas. Man italai kol kas yra paskutinėje vietoje ir jiems tikriausiai jokių perspektyvų daugiau nebeliko.
Prancūzai, mano nuomone, visiškai prastai pasirodė... Dar ta suplyšusi maikė prajuokino, neatsimenu kurio žaidėjo. Arba tai, kad buvo bandomas periimti kamuolys iš savo :D Ispanai tikrai ne be reikalo laikomi favoritais, nes jie sugeba parodyti tokį žaidimą, kokio reikia žmonėms. Ir tikiu, kad jie turi daugiausiai šansų laimėti, o vokiečius aš palaikau, tik nemanau, kad jiems šie metai bus tokie sėkmingi...
A vot ir ne. Ispanų žaidimas buvo toks baisus, kad aš bežiūrėdamas užmigau. Ispanai labai daug klaidų darė tose rungtynėse, o prancūzams tereikėjo jas išnaudoti. Bet nepavyko. Tose rungtynėse nebūčiau supykęs, jei prancūzai būtų laimėję, nes jų žaidimas, mano nuomone, buvo kokybiškesnis
Na, italai buvo to verti, nors gaila buvo mano jau spėtų pamėgti anglų, bet italams ne kas dabar. Jaučiu, kad vokiečiams tai tebus užkandis
Prancūzai, mano nuomone, visiškai prastai pasirodė... Dar ta suplyšusi maikė prajuokino, neatsimenu kurio žaidėjo. Arba tai, kad buvo bandomas periimti kamuolys iš savo :D Ispanai tikrai ne be reikalo laikomi favoritais, nes jie sugeba parodyti tokį žaidimą, kokio reikia žmonėms. Ir tikiu, kad jie turi daugiausiai šansų laimėti, o vokiečius aš palaikau, tik nemanau, kad jiems šie metai bus tokie sėkmingi...
One World, One Sky,
We Live, We Die
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. birželio 26 d. 17:40:48
O ką numanei laimėsiantį?
2012 m. birželio 26 d. 17:37:04
va su kuo neveikia "intuicija", tai su sportu.. todė, tikiuosi neatspėjau ir rytojaus laimėtoją.
2012 m. birželio 26 d. 16:43:19
sahja rase:
Po 28 rungtynių
1.Mr.Eko 37-6
2.Sahja 35,5-3
3.R7wa 34-2
4.ep 32-4
5.Amen 31-5
6.Crazyz 26,5-3
7.edzkaa1 25,5-4
8.LedZep 23-2
9.romutis 19,5
10.Gabux 10,5-1
11.Aratron 10-2
12.einaras13 9-1
13.4Blackberry 4-1
14.Qintautas 3
ok
istikruju man patiko R7wos spejimas :p
Ispanija 1:0 Portugalija
Vokietija 0:0 Italija (Po baudinių tebūnie Italija)
sansas man pakovot uz 3-ia vieta
Ispanija - Portugalija 1:0
Vokietija - Italija 1:0
2012 m. birželio 26 d. 14:51:10
taip, vokieciai atrodo stipriausiai. bet vistiek gali kilti abejoniu stebint ju gynyba, visgi per 3 is 4 zaistu rungtyniu prasileido bent po ivarti, o zaidime su graikais vienu metu visai suslubavo gynyba, kai graikams leido pelnyti toki gan sakyciau "negraikiska" gola, na bet galbut pernelyg sureiksminu. vokieciai tikrai stiprus ir kolkas atrodo verti cempionu vardu, tokie pat jie buvo ir 2008, ir 2010, taciau kazko pritrukdavo. vokieciai vs italija bus turbut idomiausia dvikova cempionate. italu gynyba gerai veikia, net patys ispanai vos ne vos pramuso. na bet jeigu italai laikysis gynyboje ir vel istemps zaidima i baudinius, tai favoritus zinom. vokieciai yra saltakraujiski baudiniu zverys-masinos, net Buffonas neisgelbes.
O portugalai vs ispanai tai kazkaip viskas aisku, manau ispanams tikrai pasiseks neutralizuoti Ronaldo, kuris, manau, vienintelis yra galintis ka nors iskresti.
2012 m. birželio 25 d. 23:43:31
Taip, sprendžiant pagal žaidimo kokybę - Vokietija tikrai turėtų laimėti.
Bet šiaip aš už Portugaliją, o paskui - už italus.
2012 m. birželio 25 d. 21:55:22
Alvydas teisingai sako. Vokietija akivaizdžiai geriau lošia už visas kitas likusias komandas. Man italai kol kas yra paskutinėje vietoje ir jiems tikriausiai jokių perspektyvų daugiau nebeliko.
2012 m. birželio 25 d. 21:09:20
Spuogą tamstelei ant liežuvio už pergalę baudiniais Italijai
Vokietija čempionė.
2012 m. birželio 25 d. 20:58:13
Ispanija 1:0 Portugalija
Vokietija 0:0 Italija (Po baudinių tebūnie Italija)
2012 m. birželio 25 d. 20:53:14
Ispanija 2:3 PortugalijaVokietija 1:2 Italija
2012 m. birželio 25 d. 19:44:02
Ispanija 2:1 Portugalija
Vokietija 3:1 Italija
2012 m. birželio 25 d. 12:05:58
A vot ir ne. Ispanų žaidimas buvo toks baisus, kad aš bežiūrėdamas užmigau. Ispanai labai daug klaidų darė tose rungtynėse, o prancūzams tereikėjo jas išnaudoti. Bet nepavyko. Tose rungtynėse nebūčiau supykęs, jei prancūzai būtų laimėję, nes jų žaidimas, mano nuomone, buvo kokybiškesnis
Na, italai buvo to verti, nors gaila buvo mano jau spėtų pamėgti anglų, bet italams ne kas dabar. Jaučiu, kad vokiečiams tai tebus užkandis
2012 m. birželio 25 d. 12:02:01
Ispanija - Portugalija - (1:2)
Vokietija - Italija - (3:1)
2012 m. birželio 25 d. 11:39:11
* Ispanija vs Portugalija - (2:1)
* Vokietija vs Italija (4:1).
2012 m. birželio 25 d. 10:01:38
* Ispanija vs Portugalija - (1:1) po pagrindinio laiko (o paskui laimės, deja, simpatiagos Českos šutvė..)
* Vokietija vs Italija (3:1).
2012 m. birželio 25 d. 00:48:01
o no.. daba Portugalissimo su Ispanija susitiks... Blogai..
o tie pasikėlę, mano, kad Portugalija jų provincija...;/
nekažkąnekažką.
//
o anglų ir Terry kiek gailoka taip pat..
2012 m. birželio 24 d. 14:03:47
2012 m. birželio 24 d. 08:56:32
kol kas ispanai neitikina kad jie verti zaist finale, prancuzai tai ir grupej nieko gero nerode... taip kad Vokieciai pagrindiniai pretendentai i cempionus...
2012 m. birželio 22 d. 10:00:17
reikėjo čekam vis dėl to nusipraust apsiskust
2012 m. birželio 22 d. 09:39:33
Oii kaip smagiai Portugalissimo sužaidė!!! Nors Christiano nėra mylimas, bet jo mikliu techniškumu negali nesižavėti.
//
Šiek tiek gaila veterano Čeko.. mielas jis žmogus, rodos.
2012 m. birželio 22 d. 00:00:05
O aš nesikeičiu, nors čia jau seniai nesu rašiusi savo spėjimų :DD