Oo. Tai sesei tavajai pasisekė - labai graži šalis.. labai gražūs žmonės tenais.
//
Na mhm, kažkaip čia fuksais pavykę buvo.
Bet ką čia jau, nesiveršiu su jomis kovoti dėl aukštumų, matau gi, kad nesišviečia jos man : ]
//
O dėl airių gaila.. Pamenu, kai prieš 10 [?] aa. hmm, ar kiek čia metų jie su ispanais žaidė.. ir tada buvo 11os metrų baudiniai... Oiii, KAIP man įstigo tos rungtynės.. Man rodos, aš kaip 16-os metų po jų tikrai buvau apsipylusi ašaromis.. ;/
Daba žiūrėjosi ramiau.
//
O Portugalijai dideliausios sekmės.. Būtų stebuklinga ir smagu juos finale pamatyti.. (nors yra ir stipresnių už juos komandų).
uzuojauta olandu sirgaliams :( vokieciai geri viska padare, bet ko galima tiketis is komandos kuri pralaimejo pirmus du machus? kad jie taps cempionais? viskas pasibaige taip kaip ir turejo, sveikinu portugalu gerbejus su pergale...
ziurejau futbola su sese tai jos simpatijos priklause portugalams... tiesa pasakius smagu buvo ziureti, :D vieni liudi kiti dziugauja :D
Linkėjimai tad porugalus palaikiusiai sesei ; ]
uzuojauta olandu sirgaliams :( vokieciai geri viska padare, bet ko galima tiketis is komandos kuri pralaimejo pirmus du machus? kad jie taps cempionais? viskas pasibaige taip kaip ir turejo, sveikinu portugalu gerbejus su pergale...
ziurejau futbola su sese tai jos simpatijos priklause portugalams... tiesa pasakius smagu buvo ziureti, :D vieni liudi kiti dziugauja :D
Kadangi išvažiuoju iki rugpjūčio pabaigos ir niekas neatsakė į mano klausimą, tai bandau pats surašyti viską. Iš esmės tai bus dūrimas pirštu į dangų, bet vis smagiau . Atkrintamosios:
Rusija 1:2 Portugalija
Vokietija 3:1 Čekija
Ispanija 3:0 Anglija
Prancūzija 1:1 aet (3:4 pso) Italija
Portugalija 1:3 Ispanija
Vokietija 1:2 Italija
Ispanija 1:1 aet (3:2 pso) Italija
Man patiko šitas dūrimas pirštu į dangų
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Toks skirtumas, kad, mano nuomone, reikėtų spėti ir kas išeis toliau, o ne tik 90 min rezultatą. Jei spėjama, kad po 90 min lygiosios, aišku. Nes lygiosios tinka grupės turnyre, bet juk nei vienos atkrintamųjų rungtynės lygiom nesibaigs :). Nežinau, gal taškų sistemą reikia kiek perdaryti tokiu atveju atkrintamosioms.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. birželio 20 d. 10:33:36
Po 25 rungtynių ; TOTALIZATORIUS
1.Mr.Eko 32,5-6
2.Sahja 31-3
3.R7wa 25-2
4.ep 23-3
5.Amen 22-4
6.Crazyz 22-3
7.LedZep 20-2
8.edzkaa1 18-3
9.romutis 12
10.Aratron 10-2
11.Gabux 9-1
12.4Blackberry 4-1
13.einaras13 0
14.Qintautas 0
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. birželio 19 d. 01:14:45
Auč, visi krenta, ką palaikiau. Na, čekai nekrito, bet olandai, o kroatai... Tikiuosi anglai su prancūzais pateks. Na, pasveikinsiu ispanus ir italus
2012 m. birželio 19 d. 00:00:13
¡Viva España!
2012 m. birželio 18 d. 00:15:51
nu blyn blyn, Gomezai, kodėl kodėl neįmušei :(
Ir Robeno tikėjausi įvarčio, nu gaila olandų. ;/
2012 m. birželio 18 d. 00:15:24
Oo. Tai sesei tavajai pasisekė - labai graži šalis.. labai gražūs žmonės tenais.
//
Na mhm, kažkaip čia fuksais pavykę buvo.
Bet ką čia jau, nesiveršiu su jomis kovoti dėl aukštumų, matau gi, kad nesišviečia jos man : ]
//
O dėl airių gaila.. Pamenu, kai prieš 10 [?] aa. hmm, ar kiek čia metų jie su ispanais žaidė.. ir tada buvo 11os metrų baudiniai... Oiii, KAIP man įstigo tos rungtynės.. Man rodos, aš kaip 16-os metų po jų tikrai buvau apsipylusi ašaromis.. ;/
Daba žiūrėjosi ramiau.
//
O Portugalijai dideliausios sekmės.. Būtų stebuklinga ir smagu juos finale pamatyti.. (nors yra ir stipresnių už juos komandų).
2012 m. birželio 18 d. 00:01:32
'tau' isvis sekasi tiek portugalai, tiek graikai... na jeigu dar butu airiai tai isvis butu koks stebuklas. :)
man tai portugalu zaidimas irgi visai patinka, o sesei tai panasiai kaip ir tau salis... teko artimiau susipazinti kazkiek ten studijavo.
2012 m. birželio 17 d. 23:55:49
Linkėjimai tad porugalus palaikiusiai sesei ; ]
2012 m. birželio 17 d. 23:54:46
Nežinau, kas tiems oranžiniams vyrukam yra... Komanda gera, kasmet visi iš jų tiek tikisi, o va.. ;/
Fyfa Christiano man niekad simpatijų nekėlė. Bet visa kita.. (na, be mažoko kartkartėmis chaosėlio) - Portugalijos rinktinėje man patinka.
Bet tai ką čia jau apsimesti... Pati šalis, visų pirma, imponuoja.
2012 m. birželio 17 d. 23:51:01
2012 m. birželio 17 d. 23:50:22
NOOOOOOOOOO... olandai taip susišiko, kad net portugalai man šįkart labiau patiko
2012 m. birželio 17 d. 23:48:54
Portugalissimo!!!!
2012 m. birželio 17 d. 23:37:52
Man patiko šitas dūrimas pirštu į dangų
2012 m. birželio 16 d. 23:58:39
lol gomez! :D
2012 m. birželio 16 d. 23:57:43
Blyn, gerai, kad nestačiau už šiandienos mačus, būčiau suklydęs dėl rusų.
Tarp kitko, kaip manote, kas ryt pelnys įvarčius vokiečiams?
2012 m. birželio 16 d. 23:45:26
va cia tai prikolas rusai keliauja namo, lenkai lieka ... cekai lieka graikai lieka :D
2012 m. birželio 16 d. 23:42:12
Po 24 rungtynių ; TOTALIZATORIUS
1.Mr.Eko 31-6
2.Sahja 28-3
3.R7wa 25-2
4.Amen 22-4
5.Crazyz 22-3
6.ep 20-3
7.LedZep 17-2
8.edzkaa1 15-3
9.Aratron 10-2
10.romutis 9
11.Gabux 6-1
12.4Blackberry 4-1
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. birželio 16 d. 21:11:10
lol skirtumas tavo nuomone garai skamba :D nereikia bla bla
nesupratau, tai o ka siulai? :D
2012 m. birželio 16 d. 20:45:10
Toks skirtumas, kad, mano nuomone, reikėtų spėti ir kas išeis toliau, o ne tik 90 min rezultatą. Jei spėjama, kad po 90 min lygiosios, aišku. Nes lygiosios tinka grupės turnyre, bet juk nei vienos atkrintamųjų rungtynės lygiom nesibaigs :). Nežinau, gal taškų sistemą reikia kiek perdaryti tokiu atveju atkrintamosioms.
2012 m. birželio 16 d. 13:41:15
o koks skirtumas? :)
nesupratau tai o ka siulai?
2012 m. birželio 16 d. 13:08:58
Tai gerai, bet jeigu manai, kad bus lygiosios po pagrindinio laiko, tai tikslinga spėti ir galutinį nugalėtoją.