Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. birželio 7 d. 22:57:27
gintuks77 rašė: Patylėkit geriau, tobulėkite tobulėkite ir dar kartą tobulėkite klausydamiesi įvairios muzikos. Ko gero Lietuviškas standartas sugadino jūsų suvokimą apie kokybišką muziką. Manau MTV leidžia tik kokybišką muziką
MTV iš viso yra komercinis šlamštas.Tik 10 - 15 % iš to ką jie leidžia dar galima klausyti.Visa kita chuinia kažkokia... Nors dėl klipo nesiginčiju,gal jis ir bus neblogas,nors ta daina viena blogiausių iš paskutinio Skamp albumo
Patylėkit geriau, tobulėkite tobulėkite ir dar kartą tobulėkite klausydamiesi įvairios muzikos. Ko gero Lietuviškas standartas sugadino jūsų suvokimą apie kokybišką muziką. Manau MTV leidžia tik kokybišką muziką
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. birželio 7 d. 22:57:27
Patylėkit geriau, tobulėkite tobulėkite ir dar kartą tobulėkite klausydamiesi įvairios muzikos. Ko gero Lietuviškas standartas sugadino jūsų suvokimą apie kokybišką muziką. Manau MTV leidžia tik kokybišką muziką
MTV iš viso yra komercinis šlamštas.Tik 10 - 15 % iš to ką jie leidžia dar galima klausyti.Visa kita chuinia kažkokia... Nors dėl klipo nesiginčiju,gal jis ir bus neblogas,nors ta daina viena blogiausių iš paskutinio Skamp albumo
2007 m. birželio 7 d. 21:28:57
2007 m. birželio 7 d. 20:50:42
2007 m. birželio 6 d. 14:08:06
2007 m. birželio 5 d. 23:27:50
pati neįdomiausia daina,iš paskutinio Skamp albumo.Nesuprantu,kodėl skamp'ai taip ją mėgsta...
Matyt jiems ji daug reiškia, jei taip patinka.
2007 m. birželio 5 d. 21:50:47