Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kas žino gerų "grunge" grupių?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
aneurysm
2005 m. rugpjūčio 25 d. 19:50:46
vajejau , kiek zmoniu nieko nenutuokia apie gruge . zino nirvana o paskui prifantazuoja

2005 m. rugpjūčio 25 d. 19:46:39
Bet kaip visi kalba... Kalba nesamones, o galvoja turbut, kad zino... Nickelback ar kaip ten nera grunge... FOJE, Sugarcult, the sweet, sportas, armatura - labai labai abejociau ar cia grunge... Prasau labai - nerasykit jei nieko nenusimanot...

2005 m. rugpjūčio 25 d. 19:23:37
Nirvana, Nickelback, siaip nlb tokiu klausau daugiau

2005 m. rugpjūčio 25 d. 19:11:10
FOJE, Sugarcult, the sweet, sportas, armatura, nirvana

2005 m. rugpjūčio 25 d. 14:33:15
Is nekomerciniu:

Tony's Juice (grunge) - https://music.download.com/tonysj...t_top dls_artist

Still-Still (post-grunge) - https://music.download.com/stills...t_top dls_artist

Cyr (post-grunge) - https://music.download.com/cyr/36...t_top dls_artist

2005 m. rugpjūčio 25 d. 14:21:00
nu, visiems zinoma ketveriuke-Pearl jam,Soundgarden, Alice in chains, Nirvana;
be ju - Screaming Trees, Mother love bone, Mudhoney, GALBUT Hole. del Stone temple pilots tai nzn ar ten grunge... ;]]

2005 m. vasario 9 d. 23:03:37
Bijau kad nieko naujo ne pasakisiu,
man grunge asocijojasi su:
Nirvana, Stone temple pilots, Soundgarden, nu ir Pear jam.

Tame pat kataloge dar guli (bet vargu ar tai grunge, galbut kažkas panašaus...) : Pitchshifter, Nailbomb, Tequilajazzz, Deftones??, Uratsakidogi, Korol i Shut, Weezer?

2005 m. vasario 5 d. 16:44:32
zn zmogau, kad ten nesamones pradejo detis. bet man jis naudingas del grupiu diskografiju. visi albumai surasyti ir track'ai yra, ir metai taip pat. apie apzvalgas albumu nekalbu. kartais tai kraujas uzverda kai paskaitai kokias nesamones. na pvz., viena is man labai patinkanciu grupiu apkaltino nusivaziavimu i komercija, bet aniems ne motais, kad to albumo, kuri allmusic sudirbo, parduota dvigubai maziau negu ansktesniu. paskaitau muzikantu interviu ir jie teigia, kad jiems buvo spaudimas i komercija pavaziuoti, bet tam atsisipyre ir pasirinko kita direktorija. paklausau albumo, nu blin tikrai nekomercija kvepia. vien dainu pavadinimai jau tokie keisti, skambesys ir visa kita nelabai tinka komercijai. nu ir ka tu tiems allmusic.com?..anksciau tikrai gerbiau ta saita, patikdavo pasiskaityti kritikos. pamaciau amerikieciu poziuri i muzika, kuo skiriasi kritika nuo sakykime europieciu. o zn zmogau, uz to viso tikrai slepiasi remejai ir komercija. manau, kad jie zino kam geras recenzijas rasyti, kam ne tokias..tiksliau jiems yra isakyta..nors cia nepagristi dalykai, taciau tikrai esu isitikines, kad po visu allmusic.com slepiasi remejai ir ju interesai. kadangi allmusic.com igijo gan nebloga statusa apskritai, net mp3traderiai ten daznai lankosi..(as ti seniai jau risau irgi su tais treidais, reikia parsisiunciu).. tai tiek, geriausia tureti savo nuomone ir tiek.

2005 m. vasario 5 d. 14:41:16
Tas allmusic man jau seniai prarado tą statusą. Amerikiečių recenzijas skaityti jau užkniso. Būna arba "pirk! pirk! Nerealus albumas! A must have!!!!!!111!!111111!!!!!!!! The best album ever! All their albums are the best, but this is definitely the best of the best!!!!!!" ir įvertinta penkiomis žvaigždutėmis iš penkių, arba "not the best, but after a must have! Buy this!", arba "a piece of crap. If you dont vvant to spend your money on nothing, then listen to me and dont buy. it doesnt vvorth your money. believe me!!!".

Atsakyti
mosquito
2005 m. vasario 5 d. 13:06:00
Negative-creep tikrai nzn. bet manau pradziai tau pravers ir allmusic.com . man uztenka kiek ten yra paskaityti, ten nera labai issamu, taciau aiskiai ir trumpai. kiekvienas albumas sukritikuotas. apskritai tai geras puslapis, mano antrieji internete namai.. patinka skaityti albumu 'review'us', paziureti amerikieciu poziuri i muzika ir pan. Siaip sonic'us tai nelabai lengva klausyti, ten daug psichodelijos, triuksmo ir pan. Kai Nirvana veze, turejau sonic'u 3 albumus, bet tada nepatiko. O dabar tikrai patinka..na good-luck paieskose zmogau

2005 m. vasario 4 d. 20:42:16
Moskuito, gal gali pasakyti kokių nors gerų tinklapių apie Sonic Youth su albumų recenzijomis ir išsamia informacija apie juos?

Atsakyti
xdm
2005 m. vasario 4 d. 13:17:15
aneurysm paklausyk ne dabartinių o 96-00 Nors ir dabartiniai gana profesionaliai varo

Atsakyti
mosquito
2005 m. vasario 3 d. 23:27:06
nieko panasaus aneurysm. matosi, kad mazai klauses esi, tai ir sneki nesamones. Nors Jimmy Eat World tikrai pop punka groja, taciau ju muzika daug profesionalesne ir simta kartu gilesne nei tarkim tavo paminetu Blink'u. Tu paziurek Blink'u lyrics'us, ir Jimmy Eat World. Gal ir pastebesi skirtuma, man jis akivaizdus..Nu anyway, paimk gitaru tabus ir palygink su blinkais, kas ir kaip..Nu vienzodziu blinku lygis daug zemesnis..be to mes nesakom kad JEW groja grunge'a, gal daugiau paskaityk komentaru. Sekmes ir geros tau dienos.

2005 m. vasario 3 d. 21:56:40
jimmy eat world? Popsas, slamstas , blinku lygis

2005 m. vasario 3 d. 20:33:13
All hell can’t stop us now

Atsakyti
mosquito
2005 m. vasario 2 d. 16:29:18

Guerrilla radio

2005 m. vasario 2 d. 15:47:32
mosquito na... Tai aišku juk klausom kas patinka o Bleed American tai prasideda baisiai su pirmu kūriniu, rodo kur jie nuvažiavo. Futures mane nuvylė, bet vistiek man patinka. O šiaip aš jų tų linksmų dainų jau seniai nekliausiau... Va tas visas ramias A Sunday, For Me This A Heaven, Just Watch The Fireworks... Čia jau tikras emo šios dainos, kur vyrauja "kaip man blogai gyventi"

Kažkokia RATM daina, pamiršau kokia

Atsakyti
mosquito
2005 m. vasario 1 d. 23:23:33
je xdm Jimmy Eat World tai tikrai jega. As juos klausau, kai yra tam tikra nuotaika tik..Patinka siaip visi albumai, matau ju progresavyma kaip atlikeju, muzika keiciasi ir pan. Ju naujas Futures toks tamsesnis, nei sakykim Bleed American. Nu anyway, jie vieni is mano megstamiausiu dabar. Ir px, kad groja pop-punk'a. Jei tik tai yra pateikiam gerai, tai ir kodel gi neklausyti?

It has to start somewher..It has to start somehow
What better place than here..what better time then now!!

2005 m. vasario 1 d. 22:32:51
Šiaip Sum 41 profesionaliai groja, išskyrus vokalas toks agresyvus. Bet jie gerai groja tikrai. Blinkai va jau praščiau.

O dėl JEW tai jėga radau bendraminčių Aš jų didelis fanas. Man labai patinka static prevails ir Clarity.Čia fantastiška. Static Prevails išviso laikau labai savitu albumu, tokios muzikos dar neesu girdėjas. Na tik, kad jame labai daug rėkia, jauni gi dar buvo 96metais... Ir Jimmio balsas nulūžta dažnai... Bet kokia muzika užtat! Tokie kūriniai kaip For Me This A Heaven, Just Watch The Fireworks, My Sundown, Episode .., Anderson Mesa turi fantastišką kompoziciją.

O kitos dainos the middle, sweetness, clarity, rockstar, robot factory tai paprastos indie rock, alternative pop/rock, pop-punk mišinys. Jo jie seniau varė geriau, labiau alternative o dabar gryną pop-punk.

O šiaip JEW aš manau yra vieni pirmujų emo. Jais pasekė visi tie Something Corporate ir t.t.

Atsakyti
mosquito
2005 m. vasario 1 d. 16:25:18

na taip. atrodo, kad uztenka tiems uzsimauti sportbaciukus (tuos pacius pigiausius, balta ir juoda), uzsimesti marskinelius kokius mandrus, susivelti plaukus, paimti gitarike, brukstelti 3 akordus, parekti kokius lengvus nesamoningus tekstus ir tu jau ant "rolling stone" zurnalo virselio..LOL..where do we go now..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3747
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 259819