| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2005 m. vasario 1 d. 14:48:38
2005 m. sausio 31 d. 23:03:32
2005 m. sausio 31 d. 22:01:54
Ha ha, The Cure paskutiniji albuma turiu, patinka : DDD. Tikrai patinka siuo metu.
2005 m. sausio 31 d. 14:53:23
Beje nemanau, kad tau patiktų The Cure
2005 m. sausio 31 d. 11:27:49
2005 m. sausio 30 d. 23:41:37
2005 m. sausio 30 d. 23:27:42
Yra jega video - Sonic Youth "1991: The Year That Punk Broke". Ten apie Sonic Youth, dar keleta Nirvanos live gabalu parodo, dar kaip Kurtas tusinasi su Sonicais. Tik kad as maciau vos keleta istrauku, nes jo neturiu.
2004 metai man apskritai yra zalingu iprociu atsikratymo metai : )
Post-grunge ir grojimo "technika" yra kitokia. Manau, muzika tapo nebe tokia pavirsutiniska. Ir siaip pagaminimo standartai daug ka duoda. Dabar jau taiko toki skambesi, kuris tinka gerai per radija groti. "Nevermind" praktiskai priverstinai buvo toks padarytas, bet paskui zmones vistik nusprende, kad darys kaip nori. O post-grungeriai pasirinko daryti lengvai pagaunama skambesi, nuo kurio neskauda galvos. Nebera to "sludgy" skambesiu, koks buvo grunge. Ir siaip grunge nelabia daug buvo naudojamas toks dalykas kaip Palm-muting grojant gitaromis. O post-grunge labai pamego si efekta, nes tada muzika kartais skamba sunkiau ir griezciau.
xdm,
"O tie visi Bush, Live, Stone Temple Pilots... Nežinau ar grunge ar post-grunge, pradeda pjautis. Jie visi varo panašiai į Nirvana."
Bush - tikrai labai panasus i Nirvana. Man ju muzika tai puse bedos, ypac ankstesni irasai, bet aisku jau nebesiklausau.
Live - cia kazkas jau toliau.
Stone Temple Pilots pirmajame albume - "Core" - kopijavo Pearl Jam, tai dar buvo kaip ir grunge (1994 metai, atrodo), o veliau jau pasidare tikrai post-grunge, tada jie ir savo skambesi igavo. Dar kazkada Byvis ir Teslagalvos sake "ziurek, Pearl Jam groja. Noriu vaziuoti i Sietla", o ten grojo sitie STP.
"Beje Live man ne post-grunge, o alternative pop/rock"
tai kad tokie visokie alternative pop-rock ir ieina i post-grunge. Post-grunge - juk visas rokas, susikures po Nirvanos (po grunge), kurio atsiradimui labai dideles itakos turejo Nirvana (ir Alice In Chains pvz). Siauros tos siuolaikines muzikos saknys.
2005 m. sausio 30 d. 21:14:35
nohhhhhh shit! Bulls on parade.... Tom'as valdo
Beje kai pamačiau kaip atrodo Chrisas Audioslave tai man buvo šokas, aš neatpažinau
2005 m. sausio 30 d. 21:11:39
Jo Audioslave aš laukiu nesulaukiu. Ir aš beveik isitikinęs, kad kai jų paklausysiu pasakysiu "Visgi Rock is not dead!"
o dabar einu žiurėt senų gerų:
E
2005 m. sausio 30 d. 20:53:15
Shadow_Dweller >> ne kas jums.
Žinai, jei ne keli dalykėliai pagalvočiau, kad esi viena mano klasiokė
2005 m. sausio 30 d. 20:34:04
Jo Audioslave niekada nebus Soundgarden'ai. Bet man Cornelis visada buvo ir bus tikriausiai Soundgarden. Sutinku, kad pirmas Audioslave albumas kokybiskas, bet Corneliui reikia kazko daugiau. RATM buvo nariai pakeite truputi savo stiliu, pradejo daugiau i toki Hard Rock'a. Bet kaip kazkur skaiciau Cornelio dainoms neuztenka viena raumenu ar muskulu. Reikia kazkokios psichodelijos prieskoniu daugiau. Pvz., Superunknown albumas yra vienas is geriausiu apskritai mano klausytu. Anyway, zinok skaiciau nete Morelo interviu apie nauja Audioslave albuma, kuris bus isleistas birzeli. Tai sake, kad visi labai susidraugavo kaip grupe, vienas kita pradejo labiau pazinti ir t.t. Labai produkyviai dirba ir pan., nes per diena sugeba parasyti remus net 2 dainoms. Nu ir sake, kad antras albumas bus super vezantis, puikus. Taip, kad manau verta palaukti. O uz pirmo Audioslave trukumus galima atleisti, nes dabar jie viena is tokiu grupiu kuriuos galima gerbti, kaip grojancius gera muzika, gera rock'a. As nemanau, kad Audioslave post grunge'as. Apskritai sunku juos kam nors priskirti. O Bush, Stone Temple Pilots ir Live groja toki populistinis post-grunge'a. Gryna komercija. Rosdale'as su savo verkianciu balseliu jau seniai atsibodes, Stone Temple Pilots butu gera grupe, jei nebutu Alice In Chains ir Pearl Jam. Pilotu muzika matosi, stipriai paveikta siu grupiu, rifai ir t.t. O Live irgi komercijos keliu sau keliauja. Kam patinka tegul klauso.
2005 m. sausio 30 d. 20:19:27
Soundgarden'ai buvo jėga, kai Cornelis varydavo eina sau
Audioslave matosi kaip įsivažiavo Brad Wilk, Tom Morello ir Timmy C. su Zach De La Rocha ratmuose taip ir varo... Cornelliui mano manymu per sunku dainuot taip žemai kaip jie mėgsta grot. Aišku jis dar dainuoja super, bet skamba jau visai netaip kaip soundgarden ar temple of the dog.
O tie visi Bush, Live, Stone Temple Pilots... Nežinau ar grunge ar post-grunge, pradeda pjautis. Jie visi varo panašiai į Nirvana.
Išviso kas tas grunge?
Beje kažkas rašė, kad PJ tikras grunge? Nesutinku. Tikras grunge yra Alice In Chains mano manymų. Jie turėjo tikrą grunge nuotaiką.
Dar apie Jerry Cantrell, aš maniau kad jis toks neblogas gitaristas, bet ne super, bet kai pamačiau koncertus AiC tai supratau, kad jis tikrai tikras metal/rock gitaristas
2005 m. sausio 30 d. 20:09:28
Turiu as kazka is The Cure manau, tik labai mazai. O Sonic Youth turiu gan daug albumu. Man visai patinka, tokia vos ne experimentine muzika. Beje Sonic'ai Kurt'ui labai patiko. Sonic Youth tai vos ne american underground'o gyvos legendos. Ju dainu strukturos visiskai nestandartines, netradicines, todel sonic'ai niekada nebuvo ir nebus placiai zinomi ir labai perkami. Ju 2004 albumas Sonic Nurse vertinamas kaip vienas is geriausiu apskritai 2004 indie rock albumu. Jei noresi negative-creep galesiu irasyti, dabar sedziu namuose, nes po sesijos atostogos, o siaip vilniuje studinu tai galesiu paduoti.
Taip grunge'o jau nebera ir nebebus. Jis pasibaige taip pat staigiai kaip ir atejo. Gal apie kokius 1996 jau pradejo blesti jo populiarumas. Beje, kad ir grunge stabines grupes isiro. Tai atejo visokie Korn'ai, Limp Bizkit'ai, Linkin Park'ai ir tipo dabar 'labai gerai groja'. Slamstas totalus.
Nu dabar yra taip vadinamas Post-Grunge'as, tik kazkaip tau jau daug platesne savoka, nei grunge manau. Anyway, Grunge is Dead ir taskas.
2005 m. sausio 30 d. 19:17:15
Shadow_Dweller >> ne kas jums.
2005 m. sausio 30 d. 18:46:38
2005 m. sausio 30 d. 18:44:18
buvusi rutasha, Shadow_Dweller >> nors ne į temą, bet prajuokinai su tom prielipom.
O tu ir netingi skaityt...
Taip ir suprask - prielipa yra prielipa. Visur. Iš visų pasių. Ir bet kada.
2005 m. sausio 30 d. 18:44:17
buvusi rutasha, Shadow_Dweller >> nors ne į temą, bet prajuokinai su tom prielipom.
O tu ir netingi skaityt...
Taip ir suprask - prielipa yra prielipa. Visur. Ir visų pasių.
2005 m. sausio 30 d. 17:26:56
2005 m. sausio 30 d. 15:29:11
Aisku. Gerai, kad uzvedei ant tiesos kelio su tuo indie rock'u. As zinojau, kad tai, ka sakau, nera tiesa, bet nezinojau pacios tiesos.
O gal turi Sonic Youth CD? Ir The Cure? Tik nerasyk man i private, nes kazkodel puses zinuciu negaunu. Arba parasyk dvi tris zinutes, tada gausiu.
2005 m. sausio 29 d. 20:36:24