| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2005 m. sausio 29 d. 20:25:17
2005 m. sausio 29 d. 20:08:37
rutasha sakė, kad yra patenkinta
: )
Soundgarden irgi siek tiek metaliniai. Ju skambesys siek tiek link doom'o - klasikinio doom'o. Girdejau, kad jie daznai naudoja nestandartini gitaru suderinima, tai suteikia jiems siokio tokio savitumo, skambesys nestandartinis. Tik vat 1991uju "Jesus Christ Pose" gabalas man nelabai derinasi prie viso albumo. Sitas toks metalinis energingas gabalas, o kita albumo dalis skamba kazkaip kitaip.
Bet Nirvana ankstyvaisiais laikais patys daznai grodavo Led Zeppelin gabalus. Girdejau, kad Kurtas klausesi Metal Church ir Celtic Frost, doom metalo. O "Bleach" irasuose orientavosi i AC/DC (pagal skambesi) ir doom'a. O jo didelis autoritetas buvo Melvins, groje stoner rock, kas siek tiek kertasi ir su doom metalu kai kada.
Be to, dar Alice In Chains 1990 metais isleido "We Die Young", kuris jau tada tapo metalinis "hitas" ir prisidejo prie grunge isgarsinimo. Juk jam ir video klipa susuko.
Bet tas "indie rock" man siek tiek nesuvokiamas dalykas - independent rock = nepriklausomas rokas. Kitaip - grupes, kurios pacios leidzia savo irasus, nepasiraso sutarciu su jokiomis didelemis leidybos kompanijomis. Bet juk galima groti bet kokia muzika ir nepasirasineti jokiu sutarciu, niekam nepriklausyti. Taigi tas apibudinimas man kazkaip nieko nesako.
2005 m. sausio 29 d. 16:35:22
"kad kad ir koks jis populiarus būtų ir kad ir kiek jo gerbėjų atsirastų, pirma vieta eilėje jau užimta. ir niekas ten stovinčio žmogaus neišstums."
Tikra tiesa. Buvo tada, yra ir dabar.
rutasha sakė, kad yra patenkinta
2005 m. sausio 29 d. 15:54:37
2005 m. sausio 24 d. 12:23:48
va idomus Yra projektas Mad Season.. jei nezinojot tai grupe kuria sudare Layne Staley is AIC, Mike Mcready is Pearl Jam, Barret Martin is Screaming Trees ir John Baker is grupes Saunders .
Kai kas juos vadino sietlo supergrupe , jie isleido albuma Above , nesenai parsisiunciau ta albuma ir koncerta live at Moore.. nu kas nezinojot sito - verta paklausyt ju
2005 m. sausio 24 d. 11:51:04
NC siuo atveju nera skaudinamas : )
2005 m. sausio 24 d. 11:49:39
"pagal jį jack off jill neša į nu-metal truputį."
Taip sakiau is pradziu, kai dar tik keleta mp3 tebuvau girdejes (ypac "When I Am Queen"). Kai normaliai pasiklausiau CD, nei kiek nebebuvo panasu i nu-, ziauriai pasikeite tos muzikos suvokimas. Tik jau niekada tikriausiai apie tai nebeuzsiminiau.
"kad kad ir koks jis populiarus būtų ir kad ir kiek jo gerbėjų atsirastų, pirma vieta eilėje jau užimta. ir niekas ten stovinčio žmogaus neišstums."
Tikra tiesa. Buvo tada, yra ir dabar.
Grooveri,
"nu o ka aparta bleko ir grunge'o jis dar megsta?"
: DDDDDD
Marilyn Manson : )
Is grunge klausausi vos keleto grupiu - kitu irasu gauti man nera galimybes. Ir siaip tie true grunge man siek tiek per... siurksciai (?) skamba. Ir nera man tokie idomus. Too much of aggressive punk...
Audioslave - no-way-grunge... Is ju grunge yra tik buves grunge grupes vokalistas - Chris Cornell of Soundgarden. Muzika nei kiek ne grunge, manau, kad ir ne post-grunge.
Bush - post-grunge. Kadangi pirmaji albuma isleido 1994 metais, susikure dar seniau, galima daryti isvadas, kad ne taip supopseje dar, labiau true. Bet vis tiek jau grynas post-grunge.
Silverchair - post-grunge. Apskritai jau nieko bendra su Sietlo grunge.
Meat Puppets nera grunge. Jei Nirvana nebutu grojusi ju dainas MTV unplugged koncerto metu, tikriausiai tokiu klaidu ir nebutu.
The Cranberries nera grunge.
Patariu isbandyti "Pocketwatch" demo, kuria isleido vienas zmogus, pavadines grupe Late!, bet paskui visur visi priklijavo Foo Fighters etikete. Dave Grohl - busima Foo Fighters siela ir tuometinis Nirvanos bugnininkas - 1990-1992 metais irase demo ir ja isleido kaseteje. Tai nera grunge, tai yra hardcore punk (bet visai kitas dalykas, nei lietuviska Bora ar Biohazard) mixed with grunge.
Maistaujanciu-pankuojanciu merginu grupes: Bikini Kill, Bratmobile, 7 Year Bitch, Sleater-Kinney, Babes In Toyland
Veruca Salt - cia jau gal arti grunge, ne visai post-grunge, manau. Gal net siek tiek riot grrrl, bet tik labai nedidele dalimi. Nauja grupe, man atrodo.
Jerry Cantrell - post-grunge, Alice In Chains gitaristas.
Sonic Youth NERA grunge, bet mazdaug 1991 metais jie isleido kazkoki albuma, atrodo "Dirty", kuri zmones siek tiek priskiria prie grunge. Bet kuriuo atveju tai nera tas grunge.
TAD - ne grunge, bet is Sietlo, tais laikais grojo. Kazkas vis tiek ta kryptim.
Screaming Trees... ne visai grunge, bet kazkas ta kryptimi; man atrodo, jie mazdaug is Sietlo. Mark Lanegan - ju vokalistas paskui dare soline karjera, su Kurto Kobainu keleta gabalu irase (Leadbelly koveriai).
2005 m. sausio 23 d. 16:32:52
tingiu skaityt kitus postus tay jei kartojuosi man px
2004 m. spalio 22 d. 21:58:01
2004 m. spalio 22 d. 20:58:16
2004 m. spalio 22 d. 20:45:56
2004 m. spalio 22 d. 20:44:47
2004 m. spalio 22 d. 16:00:18
Šiaip visiems kam patinka Nirvana turėtų patikti ir Mudhoney... Viskas
Mudhoney Mudhoney Mudhoney Mudhoney Mudhoney
2004 m. spalio 22 d. 15:07:06
rutasha : hole,tos grupes nare yra courtney love,ar nea?buvusi kurt'o zhmonele,woi nelabai ji man praeina...
taip ji groja (grojo) hole. o man ji kaip tik patinka. ir žymiai labiau negu kurt'as. hmmm, turiu omenyje muzikine prasme. šiaip kaip žmogus ir kaip asmenybė iš to, ką apie ją žinau, ji man visiškai nepatinka. kažkokia vargšė narkomanė ieškanti dėmesio sau. bet muziką ji, su hole, kažkada kūrė tikrai gerą ir bent jau už tai jai labai didelis respect'as. dėl jos solinio albumo nežinau, nes nesiklausiau. girdėjau tik vieną dainą per MTV. nelabai man ji praėjo, beto iš atsiliepimų visas tas jos albumas toks pakankami levas.
2004 m. spalio 22 d. 14:49:31
2004 m. spalio 22 d. 14:43:27
2004 m. spalio 21 d. 22:31:55
2004 m. spalio 21 d. 19:11:03
2004 m. spalio 21 d. 19:09:04
tik kai kam jis svarbiausias ne tik čia, music.lt, bet aplamai svarbiausias visur.
the end
2004 m. spalio 21 d. 19:03:00