Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kas žino gerų "grunge" grupių?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
rutasha
2004 m. spalio 21 d. 18:30:48
na, šiaip tai pritariu. jis sunkiai pasiduoda visokiems paikinimams. bandai visais įmanomais būdais žmogų įtikinti koks jis geras, įdomus, protingas ir dar visoks koks geriausias, o jis netiki nors tu ką. na, bet jis turi priežastį tam ir mano nuomone pakankamai svarią, todėl ir gerai daro, kad netiki. ir man taip atrodo, kad tikriausiai niekada ir nepatikės. jei pradėtų tikėti nieko gero iš jo nebeliktų. bet labai svarbu yra tai, kad jis žino, kad yra žmogus, kuris mano, kad nc yra geriausias.
ai, galėčiau čia skiesti apie jį nors ir visą vakarą, bet jaučiu užteks jau. nėra jokio reikalo. paskui prisiskatys visokios potencionalios prielipos, koks jis geras ir neduos žmogui ramybės. ir taip jau sakė, kad yra kelios kažkokios, kurios niekaip neatstoja bet lyg ir atsikabino jau. jų pačių labui, haha

Atsakyti
Grooveris (Užblokuotas)
2004 m. spalio 21 d. 18:02:59
nepritariu, kad ji ishpaikins, o del viso kito - pritariu

2004 m. spalio 21 d. 14:44:48
šiaip tai su tavimi, grooveri, man apie jį kalbėti tikrai negaila o su kitais, jau kitas reikalas. na, šiaip tai man negaila, kad jis žmonėms patinka. taip ir turi būti, juk jis tokia protinga ir įdomi asmenybė. jei kas nors ką nors apie jį blogai parašytų, tai aš dar parodyčiau savo pasipiktinimą, kaip gi kitaip... bet jei per daug tų gerbėjų ir prielipų visokių prisiveistų, tai jau blogai būtų. tas man ir nepatinka, o dabar žiūriu, kad jau pakankamai daug priviso jų. išpaikins dar tas populiarumas mano ......... : )

Atsakyti
Grooveris (Užblokuotas)
2004 m. spalio 21 d. 14:10:11
ne, tiesiog tas burokinis veidas siek tiek atbaide nuo tos temos

2004 m. spalio 21 d. 14:06:17
siaip jau jai is tikro tai grunge buvo laikomos tik grupes is sietlo, veliau jau cia tapo kazkuo daugiau...

2004 m. spalio 21 d. 14:06:14
Grooveris rašė:
ok, nekalbesiu apie ji.ok, suklydau pasiulydamas Jack off jill, viskas, i'm sorry...shaudykit mane....peace.

baik niekus čia paistyti : ) niekas tavęs net nežada šaudyti. kalbėk apie ką nori, man tiesą sakant apie jį kalbėti tai labai patinka - mano mėgstamiausia tema.

Atsakyti
rutasha
2004 m. spalio 21 d. 14:03:12
aha, būtent - " "

ai, konkrečiau čia gal geriau nerašysiu, kodėl. beto, aš vistiek žinau, kad kad ir koks jis populiarus būtų ir kad ir kiek jo gerbėjų atsirastų, pirma vieta eilėje jau užimta. ir niekas ten stovinčio žmogaus neišstums. tegu net nebando, nes tas žmogus pajutęs pavojų gali pradėti gintis

Atsakyti
ShadowOfDeath
2004 m. spalio 21 d. 14:00:12
whuhu nugali PJ

2004 m. spalio 21 d. 13:59:05
jo ash irgi siulau PJ

2004 m. spalio 21 d. 13:57:49
ok, nekalbesiu apie ji.ok, suklydau pasiulydamas Jack off jill, viskas, i'm sorry...shaudykit mane....peace.

2004 m. spalio 21 d. 13:54:47
Grooveris rašė:
labai jau NC pasidare populiarus(jam tai nepatix)
man irgi, drįsčiau pasakyti...

Atsakyti
Grooveris (Užblokuotas)
2004 m. spalio 21 d. 13:40:25
rutasha, visa tai , ka parasei-puikiai zinau, bet jis akcentuoja, kad visgi blekas ir grunge'as jam labiausiai sueina...sprendziant is to, kaip jis dziugavo ir issisiepes cia sokinejo, kai gavo keleta Jacku cd, pamaniau , kad tai tikrai grunge'as(nes kaip jau sakiau, blekas negali buti, buciau girdejes).na tai tiek labai jau NC pasidare populiarus(jam tai nepatix)

2004 m. spalio 21 d. 13:35:28
grooveris,

pagal jį jack off jill neša į nu-metal truputį. hmmm, nu gal ir neša, bet ten merginų grupė ir žymiai geresnė už visokius slipknot, korn ar dar velniai žino, kokį nu-metalinį mėšlą.

ir nėra jis toks jau ribotas. ne tik black'o ir grunge klausosi. aš kažkada užsipuoliau žmogų, kad jis tik šitų stilių klausosi, tai sužinojau, kad pastaruoju metu yra labai susidomėjęs dar ir doom metal. beto jis klausosi ir kelių death, thrash metal grupių, dar ir alice cooper'io, kuris lyg ir hard rockas yra, jei gerai prisimenu. tik kad daugiausiai jo mėgstamų grupių priklauso būtent black'ui ir grunge'ui, todėl jis vadina šiuos stilius savo mėgstamiausiais, bet tai nereiškia, kad klauso vien jų. nu, žodžiu... : )

Atsakyti
Grooveris (Užblokuotas)
2004 m. spalio 21 d. 13:34:06
post grunge.

2004 m. spalio 21 d. 13:29:06
foo fighters grunge ? Juokaujat ?

2004 m. spalio 21 d. 13:11:25
to rutasha>ne, jis nesake, kad jack off jill grunge'as, pats padariau tokia isvadasiaip tiesiog kazkaip pamaniau, visgi turbut ne kox blekas, nu o ka aparta bleko ir grunge'o jis dar megsta?

2004 m. spalio 21 d. 10:56:52
nu man tai nlb patinka jis , bet zinau foo fighters , nirvana , cranberries nu o gal cia ir ne grunge bet kazkas panasaus

2004 m. spalio 21 d. 08:54:46
pearl jam, alice in chains..

Atsakyti
_nevermind_
2004 m. spalio 21 d. 07:59:19
na dar verta paklausyt alice in chains...

2004 m. spalio 21 d. 07:16:00
Grooveris rašė:
paklausk pas NC.siaip jei nesupyx zmones, tai pavardinsiu, tas kurias esu girdejes, ty tik pavadinimus, bet neklauses.na tai butuearl jam, soundgarden, hole, jack off jill, babes in toyland(gal klystu?), bush, foo fighters(rodos postas?), Alice in chains ir etc....tai grupes, apie kurias suzinojau is NC.

nejaugi jis tikrai sakė, kad jack off jill yra grunge??? nežinau, kažkaip nelabai man panašu į tai...

galiu parekomenduoti tas, kurias pati klausau. tai būtų pearl jam ir alice in chains. iš riot grrrl - babes in toyland, sleater-keaney, L7. ir žinoma, viena mano mėgstamiausių - hole. tik kažkaip neįsivaizduoju, ją prie riot grrrl skirti ar šiaip prie grunge. bet kokių atveju labai gera grupė.

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3747
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 259819