|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Karibų jūros piratai 3: Pasaulio pakrašty (Pirates of the Caribbean: At World's End, 2007)
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2007 m. birželio 8 d. 15:00:52
žodžiu, pabaigiu:
3. Bus
Tik tikiuosi, kad jei jau darys 4 dalį, palauks bent metus, kol iki galo surinks ir subrandins idėjas, o tai taps panašiu į 'Rokis 2... Rokis 8..' seriją..
2007 m. birželio 8 d. 14:59:33
Negerai, kad atsirado daug-daug-daug naujų veikėjų, nes momentais gali pradėt painiotis. Nors, kita vertus, tai tik verčia žiūrėti filmą atidžiau.. :> Užtat laivų įspūdingumas.. Echh.. Net 'veikėjų kiekio nepatogumas' nublanksta prieš juos..
Šiaip smagu buvo žiūrėti dėl retkarčiais visai netikėtų istorijos vingių :> (pvz Dutchman'o baigtis
2. Kuo toliau, tuo daugiau fantazijos kūrėjai į ją meta. Biški erzina, nes realumo kiekis kuo toliau, tuo labiau artėja prie nulio :>
3. Bus
Tik tikiuosi, kad jei jau darys 4 dalį, palauks bent metus, kol iki galo surinks ir subrandins idėjas, o tai taps t
2007 m. birželio 8 d. 13:28:20
2. maciau tik 2 ir 3
3.manau, kada nors parodys
2007 m. birželio 8 d. 11:25:57
2) Itin neigiama.
3) Žinoma, kol pinigai bus daromi ir pasaulis žiūrės, tol ir kurs tas dalis.
2007 m. birželio 8 d. 09:40:54
Man tai vienas nerealiausiu matytu filmų, nuostabi, stulbinanti vaidyba iki praeitos savaitės nebuvau matęs nei vienos dalies 2 parsisiunciau o vakar pažiūrėjau kino teatre 3 nu ir aš esu visiškai sužavėtas ir dabar surpantu kodėl visas pasaulis taip žavisi šiuo filmu, o man draugai alpo dėl jo
o jau garso takelis mmm ...
turiu 3 klausimu:
1) Jūsų nuomonė apie šį filmą
2) Jūsų nuomonė apie trilogiją
3) Kaip manote ar bus 4 dalis?