| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2012 m. birželio 13 d. 23:25:57
Nevarykit ant to Kaulizo, taigi siandieniname pasaulyje tokie kylantys gotai populiarus. Aisku ne visiem patinka, nes sis turi moterisku bruozu, ne vyrisku.
2012 m. birželio 13 d. 23:24:20
Imk. Ir palauk, aš dar nebaigiau
Pentaxx. dabar tamstai leidus pratęsiu. Apie VYRŲ seksualumą tai gal pirma leisk spręst moteriškosios lyties atstovėms, ką? Antra. Apie VYRŲ seksualumą leisk spręst MOTERIMS, o ne hormonų audrų draskomoms mažametėms. Vyrų tope ir yra tik vienas. Mhm, tas pats JBJ. Muzikine prasme tarp tų dešimties irgi yra tik vienas. Taip, vėlgi tas pats JBJ. Tai ką, man byberioze ar lambertoze susirgt? Ar atgal į vaikystę? Nenoooriu, man ir taip visai gerai. Suvaikėt suspėsiu senatvėj...
2012 m. birželio 13 d. 23:17:39
Rutone,duok 5...SUTINKU su tavimi

2012 m. birželio 13 d. 23:11:56
JOS????
Ahem... Vyras tai tikrai žavus. O muzikine prasme, tai irgi tik vienintelis klausomas. Bruno Marsas? Mergaitėms iki 16, Byberis? Mergaitėms iki 10... Kiti? Nu nesu rasistė, bet juodukai man niekada neatrodė žavūs. O tas mutantas Kaulitzas? Ai, verčiau patylėsiu....
2012 m. birželio 13 d. 23:02:54
Tikrai ne. Negi Gaga isleidusi Just Dance butu patekusi i topa. Zinoma ne.
2012 m. birželio 13 d. 23:01:22
Tavo logika remiantis, jei kokia Beth Ditto (ar kaip ten ją) užsirioglins su kokiu nors savo gabalu į topo viršūnę, tai bus savaime suprantama, kad ji verta pirmos vietos seksualiųjų tope. Taip išeina?
2012 m. birželio 13 d. 22:57:48
Kur tu bedesi i topa Shakira, jei paskutiniu metu gero nepadare ar isleido, pasaulio cempionatas seniausiai praejas.
2012 m. birželio 13 d. 22:55:35
Aisku kodel tau Bon Jovis, del to kad jos gerbeja esi. Viskas paaiskinama :)
2012 m. birželio 13 d. 22:53:29
Kas dabar populiariausi, tie populiariausi ir seksualiausiuose - tope. Britney turbut del to kad tapo X Factor teiseja toks galingas reitingas. Jega del Lady Gagos, Madonna. Viskas cia puiku tik galejo ir auskciau jos but.
2012 m. birželio 13 d. 21:18:32
Kaulitz ir Bieber ne į moterišką topą turėjo patekt?
2012 m. birželio 13 d. 21:06:40
Ko čia dabar šikalioti dėl kažkiokio topo sudaryto nežinia kieno?
Juk visi puikiai žinom kad iš tų 600 000 balsuotojų unikalių (vienas balsas nuo vieno žmogaus) kur kas mažiau. Tiesiog normalūs žmonės neturi nei noro nei laiko visą dieną klikinti vieną ar kitą nuotrauką vien tik tam, kad patenkintų kažkokį savo fetišą pamatyti stabuką tope.
Lyg tas topas ką nors kam nors reikštų. Nebent lambertinėms ar byberinėms. Dabar turės itin "svarų" argumentą savo diskusijose
2012 m. birželio 13 d. 20:53:55
Švelniai tariant - klykiančios paauglės
2012 m. birželio 13 d. 20:47:35
matyt, naujieną mestelėjo po to, kai pamatė, koookia arši diskusija užvirė. Ir vis tiek aš savo laikausi
Iš pateikto sąrašo tik Bon Jovis. Kiti tai visai ne mano skonio. Manasis anojoj temoj iš dalies aptartas. O iš moteriškių, jei jau taip - kur Kylie? Kur Shakira? ir šiaip... Nicki Minaj tai ne tai kad neskaniai atrodo.... kraupu... Apie Kaulitzą tai tikrai eilinį kartą pamaniau, kad pana.... 
Aaa, ooo.. o gal topą kokie gėjai sudarinėjo, a? Arba žmonės su kažkokiu keistu polėkiu, švelniai tariant...
2012 m. birželio 13 d. 20:11:05
Čia mjo tema, puikiai dera su neseniai vienoje diskusijoje virusia karšta diskusija. Gal kažkas specialiai norėjo iš žarijų vėl ugnį įpūsti?
2012 m. birželio 13 d. 20:06:21
Norėjau rašyt, kad del moteriškos pirmosios vietos nepritariu (baisi ji man), bet kai pamačiau vyrišką topą... :D. Iš pradžių pagalvojau, kad Leto čia turėtų būt. Veliau apsigalvojau. Prie tokių jam ne vieta.
O del moteriškių (juk ir aš galiu vertinti), tai sąrašiukas tikrai geresnis. Ten bent pora gražių žmonių yra.
2012 m. birželio 13 d. 19:59:47
Nematau esminio skirtumo tarp Lamberto ir Kaulitzo. Abu tokie patys dažyti
. Bieberis, aišku visiškai ne į tą sąrašą papuolė :). Iš vyrų tik Bon Jovis ir Usheris normaliai atrodo
. Kiti arba saldainiai, arba šiaip makiažo aukos
.
2012 m. birželio 13 d. 19:59:35
Cirko numeris
2012 m. birželio 13 d. 19:44:48
tai gal nepateko i ta top 10 -tuka. O Bieberis jau gali vadinti save vyru, ar jis bent pilnametis. Arba Bill Kaulitz.. brrr..
2012 m. birželio 13 d. 19:43:43
O kur JARED LETO? jau kas kas bet jis turejo but sitam tope
2012 m. birželio 13 d. 19:42:50
Uj kaip fainiai
Glambertai patys arsiausi fanai pasaulyje!! Saunuolis Adamas!
Yummy..