niu as dar nieko jau tokio ipatingo nevalgiau,bet mano keisciausias buvo:imbieras,sviestas ir draze(ar kaip ji ten vadinasi,db neatsimenu ) bet skonis toks slykstus buvo....
2007 m. birželio 14 d. 19:21:02
Mėsa yra labai skanu ir maistinga.Esu grynakraujis mėsėdis,mėsa yra mano svarbiausias maistas.Niekada nesuprantu vegeterų požiūrio apie mėsą.Mūsų protėviai valgė mėsą,todėl ir mes privalom valgyti mėsą.Tiesa,prieš 3 metus,auginau triušius.Pats skersdavau ir valgydavau.Ir man dėl to nebūdavo nemalonu.Mėsa suteikia naujų vilčių.Niekaip nesuprantu,kodėl žmonės gali valgyti kiaulieną,jautieną,avieną,vištieną, o šunienos - ne.Juk šuniena irgi mėsa.Kai kuriems žmonėms gaila papjauti triušiuką,ar katytę.Bet jiems negaila papjauti kiaulę ar jautį.Kuo kiaulytė ar jautelis prastesnis už šuniuką ar arkliuką?.Manau tai vadinama diskriminacija.Jeigu jau valgome kiaulę,kodėl negalime valgyti arklį,ar šunį.Ką jie per daug ''gražūs ir mieli'' padariukai?Kodėl dauguma žmonių nesiryžtų paragauti šunienos ar katienos?O gal ta katiena visai skani,bet kadangi mes nenorime paskersti katę ir ją suvalgyti,mes to niekada nesužinosime?Juk ne paslaptis,jog taip mūsų mėgstami beliašai ir čeburekai irgi yra pagaminti iš katienos. Kaip čia yra dabar?
Ale ko taip jums tik mėsa skanu? Aš tai kaip ir pradedanti vagetarė esu.Kai maža buvau valgiau šerno smegenis ir apsivėmiau.Labai teisingas dalykas yra kartusis šokoladas ir marcipanas. Dar vat avižiniai sausainiai neblogai sueina.
keisčiausias patiekalas.. smegenys? jaučio. ta prasme argentinos tradicinis valgis yra jautiena kepta ant grotelių, ir šį meną išmano kiekvienas save gerbiantis argentinietis. be to, jei kepa praktiškai visą karvę - išmeta tik visiškai nevalgomus dalykus, ten visokias kanopas, dantis ir pan. o šiaip kepa ir įvairiausias žarnytes, inkstus, jau minėtas smegenis. šiaip žiauriai man skanu. ypač prieširdžio liauka. nu blemba kaip skanu. va gal čia net 'kiečiau' už smegenis, nes buvo ir skanu, ko negalėčiau pasakyt apie smegenis aaam.. vienintelis, ko nepasiryžau paragauti - lūpa. jinai tokai balta, riebi ir nemaloniai atrodė. o šiaip..
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. birželio 14 d. 16:55:26
Aš tai viename Prancūzijos restorane,valgiau Arklienos kepsnį,su keptom bulvėm ir daržovėm.Patikėkit manim,tai buvo skaniausias maistas,kokį esu kadanors valgęs.Nerealus gardėsis.Dabar noriu paragauti Šunienos patiekalų.Jaučiu jie irgi turėtų būti skanūs.Gal ir jūs esate valgę ką nors panašaus?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. birželio 14 d. 21:30:51
2007 m. birželio 14 d. 21:24:27
2007 m. birželio 14 d. 19:21:02
2007 m. birželio 14 d. 18:49:08
2007 m. birželio 14 d. 17:37:17
2007 m. birželio 14 d. 17:24:04
keisčiausias patiekalas.. smegenys? jaučio. ta prasme argentinos tradicinis valgis yra jautiena kepta ant grotelių, ir šį meną išmano kiekvienas save gerbiantis argentinietis. be to, jei kepa praktiškai visą karvę - išmeta tik visiškai nevalgomus dalykus, ten visokias kanopas, dantis ir pan. o šiaip kepa ir įvairiausias žarnytes, inkstus, jau minėtas smegenis. šiaip žiauriai man skanu. ypač prieširdžio liauka. nu blemba kaip skanu. va gal čia net 'kiečiau' už smegenis, nes buvo ir skanu, ko negalėčiau pasakyt apie smegenis
2007 m. birželio 14 d. 16:55:26