Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Keisčiausi patiekalai, kuriuos jums yra tekę valgyti?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Tremor_Christ
2007 m. birželio 14 d. 21:30:51
man labai patiko astunkojo koja rukyta berods

2007 m. birželio 14 d. 21:24:27
niu as dar nieko jau tokio ipatingo nevalgiau,bet mano keisciausias buvo:imbieras,sviestas ir draze(ar kaip ji ten vadinasi,db neatsimenu ) bet skonis toks slykstus buvo....

2007 m. birželio 14 d. 19:21:02
Mėsa yra labai skanu ir maistinga.Esu grynakraujis mėsėdis,mėsa yra mano svarbiausias maistas.Niekada nesuprantu vegeterų požiūrio apie mėsą.Mūsų protėviai valgė mėsą,todėl ir mes privalom valgyti mėsą.Tiesa,prieš 3 metus,auginau triušius.Pats skersdavau ir valgydavau.Ir man dėl to nebūdavo nemalonu.Mėsa suteikia naujų vilčių.Niekaip nesuprantu,kodėl žmonės gali valgyti kiaulieną,jautieną,avieną,vištieną, o šunienos - ne.Juk šuniena irgi mėsa.Kai kuriems žmonėms gaila papjauti triušiuką,ar katytę.Bet jiems negaila papjauti kiaulę ar jautį.Kuo kiaulytė ar jautelis prastesnis už šuniuką ar arkliuką?.Manau tai vadinama diskriminacija.Jeigu jau valgome kiaulę,kodėl negalime valgyti arklį,ar šunį.Ką jie per daug ''gražūs ir mieli'' padariukai?Kodėl dauguma žmonių nesiryžtų paragauti šunienos ar katienos?O gal ta katiena visai skani,bet kadangi mes nenorime paskersti katę ir ją suvalgyti,mes to niekada nesužinosime?Juk ne paslaptis,jog taip mūsų mėgstami beliašai ir čeburekai irgi yra pagaminti iš katienos. Kaip čia yra dabar?

Atsakyti
Marihuanita
2007 m. birželio 14 d. 18:49:08
Ale ko taip jums tik mėsa skanu? Aš tai kaip ir pradedanti vagetarė esu.Kai maža buvau valgiau šerno smegenis ir apsivėmiau.Labai teisingas dalykas yra kartusis šokoladas ir marcipanas. Dar vat avižiniai sausainiai neblogai sueina.

2007 m. birželio 14 d. 17:37:17
Aš negalėčiau suvalgyti tik jaučio kiaušių.Visa kita-galiu valgyt

Atsakyti
MusicalBox
2007 m. birželio 14 d. 17:24:04
šunienos? :l gal dar katienos, kengūros mėsos ir papūgėliu padaže, nenori?

keisčiausias patiekalas.. smegenys? jaučio. ta prasme argentinos tradicinis valgis yra jautiena kepta ant grotelių, ir šį meną išmano kiekvienas save gerbiantis argentinietis. be to, jei kepa praktiškai visą karvę - išmeta tik visiškai nevalgomus dalykus, ten visokias kanopas, dantis ir pan. o šiaip kepa ir įvairiausias žarnytes, inkstus, jau minėtas smegenis. šiaip žiauriai man skanu. ypač prieširdžio liauka. nu blemba kaip skanu. va gal čia net 'kiečiau' už smegenis, nes buvo ir skanu, ko negalėčiau pasakyt apie smegenis aaam.. vienintelis, ko nepasiryžau paragauti - lūpa. jinai tokai balta, riebi ir nemaloniai atrodė. o šiaip..

2007 m. birželio 14 d. 16:55:26
Aš tai viename Prancūzijos restorane,valgiau Arklienos kepsnį,su keptom bulvėm ir daržovėm.Patikėkit manim,tai buvo skaniausias maistas,kokį esu kadanors valgęs.Nerealus gardėsis.Dabar noriu paragauti Šunienos patiekalų.Jaučiu jie irgi turėtų būti skanūs.Gal ir jūs esate valgę ką nors panašaus?

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pet Shop Boys Pet Shop Boys
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3003
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 234725