Pumpkinai, kas be ko. Lita Ford. Maloniai nustebino Sphie B. Hawkins - jau kaip aš nemėgau jos dainų iš 90s laikotarpio, tai sunku net nusakyt... Ir vaizdo klipuose jin tokia vyriška man atrodė, kad O dabar toks skambesys - mmm, nustebino, man visai patinka....
Iš naujokų, Vicci Martinez maloni staigmena. Šiaip mergičkų nemėgstu, ir dar popsą dainuojančių. Šita man visai nieko. A, turbūt palyginus žemas balsas kabina..
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. birželio 24 d. 20:26:44
Be konkurencijos aisku Manowar geriausias savaites albumas,taip pat patiko Insahn,nors tokio negirdejes buvau
2012 m. birželio 24 d. 11:22:31
Pumpkinai, kas be ko. Lita Ford. Maloniai nustebino Sphie B. Hawkins - jau kaip aš nemėgau jos dainų iš 90s laikotarpio, tai sunku net nusakyt... Ir vaizdo klipuose jin tokia vyriška man atrodė, kad

O dabar toks skambesys - mmm, nustebino, man visai patinka....
Iš naujokų, Vicci Martinez maloni staigmena. Šiaip mergičkų nemėgstu, ir dar popsą dainuojančių. Šita man visai nieko. A, turbūt palyginus žemas balsas kabina..
2012 m. birželio 19 d. 23:59:27
Pumpkinai :)
2012 m. birželio 19 d. 22:03:00
Fiona Apple! :) Reik paklausyt, ko ta mergiotė pridainavo ;)
2012 m. birželio 19 d. 20:52:46
Labai gera savaitė šita palyginus su praeitom dviem.
Ilgai lauktas Smashing Pumpkins albumas išėjo (pripažinsiu, tikrai geras).
Ir dar kiek daug kitų albumų :
Ash-labai patiko, prisiminiau post grunge laikus..
Lita Ford pristatė stulbinamai gerą tikro roko albumą..(o jos niekada nemėgau..)
My Dynamite ir Lit šiaip visai užkabino, o pats didžiausias atradimas man - Make Do and Mend
2012 m. birželio 19 d. 17:33:06
aš neatsistebiu kaip vaikinas gali būti toks panašus į mergą... welcome to jb world
2012 m. birželio 19 d. 16:49:00
Ihsahn kolkas visai neblogai klausosi pirma kart sukant
2012 m. birželio 19 d. 14:40:42
Can albumas???
Bet iš pavadinimo sprendžiu, kad ten senų laikų įrašai. Bet būtinai paklausysiu