| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2021 m. kovo 16 d. 18:22:36
Vis dar mano senasis 2014-ųjų komentaras galioja. Manau, kad tai mano mėgstamiausias viso dešimtmečio prog'o epic'as. Galbūt dalijasi pirmą vietą su Marillion - Gaza (kuris irgi išėjo būtent 2012-aisiais). Visos 25 minutės instrumentaliai turiningos, įdomios, bet nėra taip, kad taškytų techniškumu: tiesiog on point aranžuotės, melodingumo sočiai ir tas melodingumas (kaip ir Gaza atveju, beje) ištempia kūrinį į aukštumas. Paskutiniai du The Flower Kings albumai (Islands ir Looking For Miracles) buvo geri, bet iki šio kūrinio lygio niekaip nepriauga.
Tiesa, man per Numbers pompastiką kiek nublanko visas Banks of Eden albumas, kurio neklausiau jau labai seniai. Reikia eiti refrešinti atmintį.
2014 m. rugsėjo 6 d. 19:40:33
Taip, ir ne tik geriausių, bet ir sudėtingiausių. Aš jo klausiau 2012 metų liepos mėnesį (tada Banks of Eden buvo dar šviežias albumas), tai jis mane pakirto (aš dar buvau gana naujokas proge), o dabar, vėl jo klausydamas kaifuoju. Kol kas į tokį grandą kalbant apie pastaruosius trejus metus, galėtų lygiuotis nebent Dream Theater - Illumination Theory, bet ir tai labai sunkiai. Arba kol kas tiesiog neatradau tokio galingo kūrinio, kuris truktų 25 minutes ir nebūtų minutės, kuri būtų neįdomi. Visi instrumentai dirba visu pajėgumu ir gaunama nereali sintezė, galingas skambesys. 10 balų.
Norintiems paklausyti:
2012 m. spalio 5 d. 21:43:38
Viena geriausių naujesnės kartos progrok'o dainų. 10 :)