Skinai Lietuvoje neverti skinu vardo.
Pirma kad musasi su savais, o antra, kad nepasipriesina kitatauciu agresijai paciose tinkamiausiose situacijose (pvz. lenku futbolo fanu chuliganizmas per Vetros ir Legios maca)
manau kad skinu judejimas lietuvoje neturi prasmes nes lietuvoje 80-90%lietuviu,o vat pvz rusijoj,vokietijoj ten tikrai labai daug kitatauciu,uzhtai ten skinu judejimas klesti
ep rašė: o man tas zodis skinai asocijojasi su zodziu virseliai
gal cia zmones virseliai, kuriu vidoj visuotenine absoliuti tustuma tustuma tustumyte
Dėl kai kurių skinų tai tikrai taip ir yra.
O šeip pagal viską skinai negali mušti panų, negali mušti yyymou, bet daugelis tiesiog nesigilina į pačią kultūrą, todėl ir susidaro tokia nuomonė kad jie daugiau nieko nemoka tik muštis ir gert.
Skinus toleruoju ir palaikau, kaip ir kiekvieną subkultūrą, bet jų ideologija man ryškiai nepriimtina, ypač naziskinų. Vienintelis dalykas artimas šidžiai - muzika.
Su skinais viskas tvarkoj, pazystu kelis, bet posakis - "Lietuvoje pastaruoju metu skinų sparčiai daugėja" mane suglumino.. maniau nebeliko tikru skinu
paaugliškas mokimizmas tu bandai mane išmokyt, to ką manai pats mokąs ir puikiai suprantąs labanakt, nedrauge, kuris manęs taip labai neapkenti :*
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Stingas rašė: eikit properio apsiuostykit... pabendrausit romantiskai D
pastebėjai, kad tu kartojiesi? gal properio apsiuostei?
del pastabumo tai paziurek kita tema..tik ATIDZIAI!
kuris apsiuostes? D
kai aš pažiūrėjau, dar nebuvai pasitaisęs apsiuostėli
tai kas kaltas apsiuostele?
Žinoma tu ens esi per lėtas juk kaltinti savęs, kad esu per greita negalėčiau?
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
lacunacoil rašė: jei tokių ne taip jau mažai tai gal reiktų daryt išvadas.
taip geriau, žinau kas mano tikrieji draugai... Jie nesutapus nuomonėms neima rėkti, jog manes neapkenčia, o išklauso manąja, tada pareiškia kodėl su ja nesutinka ir viskas baigiasi tuo, kad aš lieku prie savo nuomonės, o jie prie savosios ir nebūna jokių konfliktų. Reikia mokėt susitaikyt, jog visi negali būti tokie tolerantiški, kaip TU. Tad šiuo atveju problema laikau tave, ne save, nes susitaikyti nemoki tu, o ne aš.
lacunacoil rašė: nes neapkenčių tokių kaip tu , niekad nepasižiūri pirmiau į savo daržą tik ant kitų dėti mėgsta.
ir neapkęsk. Sveikinu papildžius žmonių kurie manęs neapkenčia sąrašus.
Kviečiu dalyvauti World Cup 2026 totalizatoriuje. Kol kas tik trise spėliojam rezultatus, bet kviečiu ir kitus prisijungti. Nebūtina visų rungtynių spėliot, galima spėti tik jums įdomių rungtynių rezultatus
2007 m. rugpjūčio 5 d. 13:37:53
Pirma kad musasi su savais, o antra, kad nepasipriesina kitatauciu agresijai paciose tinkamiausiose situacijose (pvz. lenku futbolo fanu chuliganizmas per Vetros ir Legios maca)
2007 m. rugpjūčio 5 d. 13:06:02
2007 m. rugpjūčio 5 d. 12:35:23
2007 m. rugpjūčio 5 d. 00:56:24
eiliniai asilai, kuriems tik niezti nagus....kraupenybes, prisidengia ideologijom ir i darba
Čia tau taip atrodo.
2007 m. liepos 26 d. 18:20:59
2007 m. liepos 21 d. 10:48:39
o man tas zodis skinai asocijojasi su zodziu virseliai
gal cia zmones virseliai, kuriu vidoj visuotenine absoliuti tustuma tustuma tustumyte
Dėl kai kurių skinų tai tikrai taip ir yra.
O šeip pagal viską skinai negali mušti panų, negali mušti yyymou, bet daugelis tiesiog nesigilina į pačią kultūrą, todėl ir susidaro tokia nuomonė kad jie daugiau nieko nemoka tik muštis ir gert.
2007 m. liepos 13 d. 20:21:51
2007 m. liepos 13 d. 18:59:31
2007 m. liepos 13 d. 18:52:23
LT skinai ne skinai o naikinimo mašinos.
va va va. . aš tiesą pasakius jų bijau..
2007 m. liepos 13 d. 12:49:19
2007 m. liepos 12 d. 12:30:29
2007 m. birželio 21 d. 23:46:58
2007 m. birželio 21 d. 23:45:18
paaugliškas maximalizmas...
aš bandau tawe atwest į prota deja beprasmiška...
labanakt
paaugliškas mokimizmas
2007 m. birželio 21 d. 23:43:15
aš bandau tawe atwest į prota deja beprasmiška...
labanakt
2007 m. birželio 21 d. 23:39:03
eikit properio apsiuostykit... pabendrausit romantiskai
pastebėjai, kad tu kartojiesi?
kuris apsiuostes?
kai aš pažiūrėjau, dar nebuvai pasitaisęs
Žinoma tu
2007 m. birželio 21 d. 23:38:27
jei tokių ne taip jau mažai tai gal reiktų daryt išvadas.
taip geriau, žinau kas mano tikrieji draugai... Jie nesutapus nuomonėms neima rėkti, jog manes neapkenčia, o išklauso manąja, tada pareiškia kodėl su ja nesutinka ir viskas baigiasi tuo, kad aš lieku prie savo nuomonės, o jie prie savosios ir nebūna jokių konfliktų. Reikia mokėt susitaikyt, jog visi negali būti tokie tolerantiški, kaip TU. Tad šiuo atveju problema laikau tave, ne save, nes susitaikyti nemoki tu, o ne aš.
2007 m. birželio 21 d. 23:36:24
eikit properio apsiuostykit... pabendrausit romantiskai
pastebėjai, kad tu kartojiesi?
kuris apsiuostes?
kai aš pažiūrėjau, dar nebuvai pasitaisęs
2007 m. birželio 21 d. 23:35:12
2007 m. birželio 21 d. 23:32:16
nes neapkenčių tokių kaip tu , niekad nepasižiūri pirmiau į savo daržą tik ant kitų dėti mėgsta.
ir neapkęsk. Sveikinu papildžius žmonių kurie manęs neapkenčia sąrašus.
2007 m. birželio 21 d. 23:31:06