Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Skinai Lietuvoje.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Dead_soul
2007 m. birželio 21 d. 23:28:51
Irrma rašė:
O aš buvau skino mergina... Daugiau nenoriu... Na, kaip Jums, nazi-skinai, a? tokie, linksmi žmonės :>
džyz, jau tie tai... Nepastovūs, agresyvūs, emocingi (kas man vis dar atrodo neįtikima ), labai keisti žmonės... Nesuprasiu aš jų ideologijos, niekaip. ;x

ir merginom ypač mieli kaip katinukai DDDD

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Irrma
2007 m. birželio 21 d. 23:28:06
O aš buvau skino mergina... Daugiau nenoriu... Na, kaip Jums, nazi-skinai, a? tokie, linksmi žmonės :>
džyz, jau tie tai... Nepastovūs, agresyvūs, emocingi (kas man vis dar atrodo neįtikima ), labai keisti žmonės... Nesuprasiu aš jų ideologijos, niekaip. ;x

2007 m. birželio 21 d. 23:27:51
Stingas rašė:
Dead_soul rašė:
Stingas rašė:
eikit properio apsiuostykit... pabendrausit romantiskai D

pastebėjai, kad tu kartojiesi? gal properio apsiuostei?

del pastabumo tai paziurek kita tema..tik ATIDZIAI!
kuris apsiuostes? D

kai aš pažiūrėjau, dar nebuvai pasitaisęs apsiuostėli

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Stingas
2007 m. birželio 21 d. 23:26:19
Dead_soul rašė:
Stingas rašė:

del pastabumo tai paziurek kita tema..tik ATIDZIAI!
kuris apsiuostes? D

2007 m. birželio 21 d. 23:24:31
lacunacoil rašė:
išdėščiau savo nuomonę o kad tau bandyk kažką įpiršt indre tai senai žn kad neapsimoka laikysies savo, nors ir žinodama kad klysti to nepripažysti.

over

aš ne tik, kad žinau, bet ir esu visiškai tuo tikra ir nė lašelio neabejoju savo teisumu, nes tai mano nuomonė, kaip galima bandyti užginčyti ar pakeisti kažkieno asmeninius nuostatus? Kodėl aš tau nepriekaištauju, kad tau jie patinka. Mėk, mylėk, dievink, tegu jie būna tau stabai ar šiaip tiesiog juos toleruok. Man juk vienodai, tai ko tu prisikabinai, kad aš jų neapkenčiu? Kaip sakei over.

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. birželio 21 d. 23:22:46
išdėščiau savo nuomonę o kad tau bandyk kažką įpiršt indre tai senai žn kad neapsimoka laikysies savo, nors ir žinodama kad klysti to nepripažysti.

over

2007 m. birželio 21 d. 23:20:31
Stingas rašė:

Atsakyti
Stingas
2007 m. birželio 21 d. 23:19:56

2007 m. birželio 21 d. 23:18:05
lacunacoil rašė:
šimtus metų jie buvo engiami, todėl pas juo kraujyje atkeršyti už protėvius...aš jų neginu nei kike tai nepateisinamas elgesys, bet visur visokių yra bet visi žmonės, todėl visus reikia gerbti.

žinai mano proproprosenelio draugo anūkės pusseserę nušovę nygeris, tai dabar mano kraujyje įaugę jų nekęst.

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. birželio 21 d. 23:17:07
šimtus metų jie buvo engiami, todėl pas juo kraujyje atkeršyti už protėvius...aš jų neginu nei kike tai nepateisinamas elgesys, bet visur visokių yra bet visi žmonės, todėl visus reikia gerbti.

2007 m. birželio 21 d. 23:14:42
lacunacoil rašė:
tokie jie tik amerikos gaujose, juos tokiais padarė gyvenimo salygos(atitikmuo forsai)m pas mus tokių nėra tik taikūs turistai.

gyvenimo sąlygos? ai ta prasme, kad jų daug ir jie gali diskriminuoti baltuosius? nežinojai, kad didžiausi rasistai yra nygeriai? gyvenimo sąlygos matai Suteiktos visos privilegijos, gyvena kai inkstai taukuose, geriau nei daugelis mūsų čia, o matai juos tokiais padarė gyvenimo sąlygos, ar čia vėl dėl to jog prieš 100 metų jų proproproseneliai buvo vergais? Ak kokia aš nesupratinga, nieko .. išaugsiu.

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. birželio 21 d. 23:12:19
tokie jie tik amerikos gaujose, juos tokiais padarė gyvenimo salygos(atitikmuo forsai)m pas mus tokių nėra tik taikūs turistai.

2007 m. birželio 21 d. 23:08:49
lacunacoil rašė:
o neatsimeni dar kartu buvom situacijoj juk kaip forsai su puškom buvo? hm ne tas pat?????

o aš jų vistiek nebijojau o nygerių ir be puškų bijau

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. birželio 21 d. 23:07:57
life is but a dream - gyvenimas ne kas kita tik svajonė(sapnas)

life is like a dream - gyvenimas kaip sapnas

2007 m. birželio 21 d. 23:06:52
o neatsimeni dar kartu buvom situacijoj juk kaip forsai su puškom buvo? hm ne tas pat?????

2007 m. birželio 21 d. 23:06:13
Stingas rašė:
Dead_soul rašė:
Stingas rašė:
Dead_soul rašė:
Stingas rašė:
as manau, kad....
row, row, row your boat
gently down the stream...
merrily, merrily, merrily, merrily
life is but a dream.... D

o ne like a dream turi būt?

nu kad ne

o tai tu išversk tada man tą life is but a dream

ar as panasus i alkona ar anglona?

reiškia mano tiesa like a dream

Atsakyti
Stingas
2007 m. birželio 21 d. 23:05:30
Dead_soul rašė:
Stingas rašė:
Dead_soul rašė:
Stingas rašė:
as manau, kad....
row, row, row your boat
gently down the stream...
merrily, merrily, merrily, merrily
life is but a dream.... D

o ne like a dream turi būt?

nu kad ne

o tai tu išversk tada man tą life is but a dream

ar as panasus i alkona ar anglona?

2007 m. birželio 21 d. 23:05:16
tai tikriausiai jų odos spalva įtakoja jų mentalitetą.

Atsakyti
Dead_soul
2007 m. birželio 21 d. 23:04:44
lacunacoil rašė:
Dead_soul rašė:
ep rašė:
tai kad cia naturalus dalikas, ok neminesiu to daugiau, nusispjaut.

minėk minėk, tik pavyzdžiui pasakyk tai lacunacoil, jis jaunesnis už mane. Bet kurgi, jo nuomonė juk sutampa su tavaja.. čia kad ir 8metis rašinėtų, tu jam to neprikištum, nes jis juk protingas, myli juodaodžius. Pats tu išaugsi, gal po kiek laiko suprasi, kokią grėsmę jie kelia, kai bijosi vaiką iš namų vieną išleist, kad koks nygeris nesušaudytų.

aš už tawe 2 mėnesiais jaunesnis o dabar nebijo tėvai išleisti vaikų dėl tų pačių skinų ar forsų? dėja pas mus tas pat tik kiti žmonės, kita spalva. ne odos spalva šiaip daro kažką o žmonių mentalitetas

na nesu mačius skino su automatu ir šiaip girdėjus kad skinas ką užmuštų kažkodėl manes skinai niekada neužkliūna, o dėl juodaodžių nesu tikra. Aš jų bijau.

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. birželio 21 d. 23:02:52
Dead_soul rašė:
ep rašė:
tai kad cia naturalus dalikas, ok neminesiu to daugiau, nusispjaut.

minėk minėk, tik pavyzdžiui pasakyk tai lacunacoil, jis jaunesnis už mane. Bet kurgi, jo nuomonė juk sutampa su tavaja.. čia kad ir 8metis rašinėtų, tu jam to neprikištum, nes jis juk protingas, myli juodaodžius. Pats tu išaugsi, gal po kiek laiko suprasi, kokią grėsmę jie kelia, kai bijosi vaiką iš namų vieną išleist, kad koks nygeris nesušaudytų.

aš už tawe 2 mėnesiais jaunesnis o dabar nebijo tėvai išleisti vaikų dėl tų pačių skinų ar forsų? dėja pas mus tas pat tik kiti žmonės, kita spalva. ne odos spalva šiaip daro kažką o žmonių mentalitetas

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Serj Tankian Serj Tankian
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

16:06 - Very_crazy_enough
*sigitas GEDA. Sunies metai, Trumpui jie itin nelaimingi
16:03 - Very_crazy_enough
Kiti trumpa-amziai siemet: stalone, Dichavičius, spielbergas, maskvos patriarchas Kirilas, irena milkeviciute, budraitis, surna, Dobryninas, cher, fripp, bushas, clintonas, barry gibb, butu sulaukes Kernagis, john fogerty, lynch, mercury, barrett. Geda
15:48 - Very_crazy_enough
Trump siandien sueina metu kaip Davui Gilmourui? 80??? Manau ilgai netemps. Bet sekantis gali buti ir totalus pravalas, tiek nekenteju pries ji suejo
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:34 - Very_crazy_enough
Hate to tell p ... 500 infernal server error
08:17 - Very_crazy_enough
Накрылася...Чёрн я... опасная ... бапизда ... над нашим городом... вчера. Kas buvom dalyvavot ir kokie ispudziai kaip praejo rentginys?
20:57 - einaras13
Kviečiu dalyvauti World Cup 2026 totalizatoriuje. Kol kas tik trise spėliojam rezultatus, bet kviečiu ir kitus prisijungti. Nebūtina visų rungtynių spėliot, galima spėti tik jums įdomių rungtynių rezultatus
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
05:55 - Very_crazy_enough
Ura! 3:1 Reamas, Reamanas zaide uz Jav.
05:23 - Very_crazy_enough
Geicas gali sau leist, fifos gali sau leist. Jei neatsikelsiu - tai ir neziuresiu
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 3125
  Iš viso užsiregistravę: 73770
  Naujausias narys: invisible97
  Šiandien apsilankė: 221241