![]() 2008 m. gegužės 18 d. 13:36:50 |
![]() 2008 m. gegužės 18 d. 12:47:42 |
![]() 2008 m. gegužės 18 d. 12:19:03 |
![]() 2008 m. gegužės 18 d. 02:28:31 |
Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
einaras13 | ![]() Avenged Sevenfold |
||||
Konditerijus | ![]() Avantasia |
||||
PLIKASS | ![]() Blue Man Group |
||||
Sahja | ![]() Miledi |
||||
Alvydas1 | ![]() Avenged Sevenfold Afterlife jau ne kartą siūlytas, tad mano no. 2 |
||||
malia | ![]() Flo Rida |
||||
Silentist | ![]() Kendrick Lamar |
2008 m. gegužės 19 d. 22:11:45
Čia tiem, kas neskiria popso nuo populiariosios muzikos: https://lt.wikipedia.org/wiki/Pop
Vikipedijoje raso tokie suinteresuoti ir saliski zmones kaip as, o kadangi ten stafo mazai, tai niekas ir necenzuruoja. taigi gal nepasikliauk kas ten rasoma.
Iš ir be Wikipedijos žinau, jog popsas ir populiarioji muzika skiriasi... Aš tą linką numečiau tik tam, kam nedaeina, kad popsas nuo populiariosios muzikos skiriasi...
2008 m. gegužės 19 d. 21:31:00
nu ne.
bet jeigu grįžtant prie temos, tai linkin parkų tu negali tiesiog vadint lieva muzika.
Sakydamas, jog LP lieva grupė aš tik išdėsčiau savo nuomonę, lieva dėl to, nes LP muzikoje jaučiasi popso įtaka, o paskutinis jų albumas iš vis - popsų popsas...
nuo tos atseit tavo pasakytos "popso įtakos" jų muzika netapo mažiau kokybiška ar šiaip prastesnė
2008 m. gegužės 19 d. 12:44:01
Čia tiem, kas neskiria popso nuo populiariosios muzikos: https://lt.wikipedia.org/wiki/Pop
Vikipedijoje raso tokie suinteresuoti ir saliski zmones kaip as, o kadangi ten stafo mazai, tai niekas ir necenzuruoja. taigi gal nepasikliauk kas ten rasoma.
2008 m. gegužės 19 d. 02:07:32
2008 m. gegužės 18 d. 23:27:31
aš tau irgi tą patį patarčiau
Aš šitoj srity jau apsiskaitęs
Popsas ir populiarioji muzika 2 skirtingi dalykai.
Popsas ir Popmuzika skiriasi.Čia ir aš galiu tai patvirtinti.
2008 m. gegužės 18 d. 14:41:12
oj gerai cia chebryte peza
LP - taip, Slipknot - ne.
2008 m. gegužės 18 d. 14:40:13
2008 m. gegužės 18 d. 14:24:45
nu ne.
bet jeigu grįžtant prie temos, tai linkin parkų tu negali tiesiog vadint lieva muzika.
Sakydamas, jog LP lieva grupė aš tik išdėsčiau savo nuomonę, lieva dėl to, nes LP muzikoje jaučiasi popso įtaka, o paskutinis jų albumas iš vis - popsų popsas...
2008 m. gegužės 18 d. 14:21:45
2008 m. gegužės 18 d. 14:17:56
aš tau irgi tą patį patarčiau
Aš šitoj srity jau apsiskaitęs
Popsas ir populiarioji muzika 2 skirtingi dalykai.
2008 m. gegužės 18 d. 14:11:53
2008 m. gegužės 18 d. 14:09:44
popsą šitoj vietoj aš apibūdinau kaip populiaria muziką, o būten tokie jie ir yra. populiarūs
Popsas ir populiarioji muzika VISIŠKAI SKIRTINGI dalykai, popsas savo stilių turi, o populiarioji muzika neturi savo stiliaus, į ją priskirti galima įvairias populiarias grupes... LP aš priskirčiau ir prie populiarios muzikos ir prie popso atsižvelgaint į jų paskutinį albumą...
popsas ir yra populiarioji muzika..
Nu ka tu nusišneki? Patarčiau pasiskaityt kokioj Wikipedijoj, ten turėtų būt parašyta kuom skiriasi popsas nuo populiariosios muzikos...
2008 m. gegužės 18 d. 14:06:24
popsą šitoj vietoj aš apibūdinau kaip populiaria muziką, o būten tokie jie ir yra. populiarūs
Popsas ir populiarioji muzika VISIŠKAI SKIRTINGI dalykai, popsas savo stilių turi, o populiarioji muzika neturi savo stiliaus, į ją priskirti galima įvairias populiarias grupes... LP aš priskirčiau ir prie populiarios muzikos ir prie popso atsižvelgaint į jų paskutinį albumą...
popsas ir yra populiarioji muzika..
2008 m. gegužės 18 d. 14:04:05
2008 m. gegužės 18 d. 13:57:15
2008 m. gegužės 18 d. 13:53:50
Bet LP grupė lieva
kodėl lieva?
Nieko gero tenais, labai komercinė, labai paposinta grupė vaikams klausyt...
na jeigu tau lieva, tai ir turėk sau tai galvoj, nebūtina čia šūkaut, kad apskritai lieva.
labai kompetetingas sakyt, kad nieko gero? na, aš taip nemanau.
muzika pas juos kokybiška. o vaikai šiais laikais visų iš eilės popsų klauso, pradedant visokiais dimmu borger ir baigiant slipknotais. bet tai nereiškia, kad ten bloga muzika.
Hm, šeip tai "Dimmu Borgir" ir "Slipknot" ir popsas VISIŠKAI SKIRTINGI VISIŠKAI vienas su kitu nesusiję dalykai, nesuprantu, popso nuo metalo neskiri???