arctic monkeys - who the fuck are arctic monkeys
David Bowie - the man who sold the world
coldplay - a rush of blood to the head
Travis - invisible band
ir tt. ir pan.
Ich bin ein wahrer satan(asp) - taip tiesiai šviesiai.
gott mit uns(aufmarsch)
under the reign of terror(bloodthorn)
hope arisen from fallen dreams(death do us part) - ydomus toks.
twilight of the idols(gorgoroth)
die wilden jahre hits(kraftschlag) - visiškai nesuprantu, ką reiškia, bet mano galva tai išverčia maždaug laukinio žydo hitai tad tegu taip ir lieka.
selected scenes from the end of the world(london after midnight)
auka seniems dievams(obtest) - taip lietuviška
sielininkai(siela) - rasta išeitis nesugalvojant albumo pavadinimo galėsi visi pasinaudot obtest - obtestininkai. diktatūra - diktatūrininkai, mandragora - mandragorininkai
bloody lunatic asylum(theatres des vampires) - skamba kaip kraujuotas lunatiškas asilas
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Pirmiausiai į galva atėjo *Roger Waters - Amused to death. tuoj paieškosiu daugiau..
*Sparks - Kimon My House (gerai skamba, kažkodėl :l )
*Sparks - Gratuitous Sax and Senseless Violins (viskas aišku)
*Laurie Anderson - The ugly one with the jewels (suprask kaip nori)
*Bog Geldof - Vegetarians of love (skaniai skamba)
*David Sylvian - Dead bees on a cake (blemba, kiekvieną kartą perskaičius/prisiminus šitą pavadinimą įsivaizduoju tą tokį trupininį medaus pyrago paviršių >.<)
*Genesis - Selling England by the pound (o čia tai gilus, triprasmiškas pavadinimas)
*Keane - Under the iron sea (nei grupė, nei jų muzika manęs per daug nežavi, tačiau pavadinimą tai gerą išsirinko antrajam albumui)
*Nine Hoeses - Snow Borne Sorrow ("sniego sukurtas skausmas"?)
*R.E.M. - MurMur (hehe ;] )
*King Crimson - Lark's tongues in aspic (pavadinimą galima suprasti įvairiai: lark gali reiški pokštą/kvailystę arba vierversį; aspic gali reikšti levandą arba drebučius. atsirinkite patys)
*Led Zeppelin - In through the outdoor (painiai)
*Peter Gabriel - po vieną skamba neypatingai, bet kai keli albumai iš eilės pavadinti vienskiemeniais žodžiais, man patinka: So, Us, Up.
Jimi the Jet - The Magic Bean Buyer Linksmas Bloc Party - Silent Alarm Nelogiškas Placebo - Black Market Music mždg "Juodosios rinkos muzika". Šauniai. The Cure - Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me tiesiog Oasis - Definitely Maybe "neabejotinai gal" ; D . Na lietuviškai ne taip puikiai skamba Brand New - Deja Entendu: "Jau girdėta". Atika - Karvė ir Kosmonautai ir Caro Nebuvo. Atika man visada buvo originalūs The Cranberries - Wake up and Smell the Coffee Mielas anas.
30 Seconds To Mars "A Beautiful Lie". Bet cia svarbiausia ne pavadinimas ,o jo rysis su kilme. Sis pavadinimas kilo nuo Jareto melo tevams jaunysteje: "As nesu gejus".
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. birželio 24 d. 23:50:21
David Bowie - the man who sold the world
coldplay - a rush of blood to the head
Travis - invisible band
ir tt. ir pan.
2007 m. birželio 24 d. 21:52:46
2007 m. birželio 21 d. 16:17:18
gott mit uns(aufmarsch)
under the reign of terror(bloodthorn)
hope arisen from fallen dreams(death do us part) - ydomus toks.
twilight of the idols(gorgoroth)
die wilden jahre hits(kraftschlag) - visiškai nesuprantu, ką reiškia, bet mano galva tai išverčia maždaug laukinio žydo hitai
selected scenes from the end of the world(london after midnight)
auka seniems dievams(obtest) - taip lietuviška
sielininkai(siela) - rasta išeitis nesugalvojant albumo pavadinimo
bloody lunatic asylum(theatres des vampires) - skamba kaip kraujuotas lunatiškas asilas
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. birželio 21 d. 15:47:46
Pirmiausiai į galva atėjo *Roger Waters - Amused to death. tuoj paieškosiu daugiau..
*Sparks - Kimon My House (gerai skamba, kažkodėl :l )
*Sparks - Gratuitous Sax and Senseless Violins (viskas aišku)
*Laurie Anderson - The ugly one with the jewels (suprask kaip nori)
*Bog Geldof - Vegetarians of love (skaniai skamba)
*David Sylvian - Dead bees on a cake (blemba, kiekvieną kartą perskaičius/prisiminus šitą pavadinimą įsivaizduoju tą tokį trupininį medaus pyrago paviršių >.<)
*Genesis - Selling England by the pound (o čia tai gilus, triprasmiškas pavadinimas)
*Keane - Under the iron sea (nei grupė, nei jų muzika manęs per daug nežavi, tačiau pavadinimą tai gerą išsirinko antrajam albumui)
*Nine Hoeses - Snow Borne Sorrow ("sniego sukurtas skausmas"?)
*R.E.M. - MurMur (hehe ;] )
*King Crimson - Lark's tongues in aspic (pavadinimą galima suprasti įvairiai: lark gali reiški pokštą/kvailystę arba vierversį; aspic gali reikšti levandą arba drebučius. atsirinkite patys)
*Led Zeppelin - In through the outdoor (painiai)
*Peter Gabriel - po vieną skamba neypatingai, bet kai keli albumai iš eilės pavadinti vienskiemeniais žodžiais, man patinka: So, Us, Up.
atleiskite už ilgą postą
2007 m. birželio 21 d. 15:10:06
Bloc Party - Silent Alarm Nelogiškas
Placebo - Black Market Music mždg "Juodosios rinkos muzika". Šauniai.
The Cure - Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me tiesiog
Oasis - Definitely Maybe "neabejotinai gal" ; D . Na lietuviškai ne taip puikiai skamba
Brand New - Deja Entendu: "Jau girdėta".
Atika - Karvė ir Kosmonautai ir Caro Nebuvo. Atika man visada buvo originalūs
The Cranberries - Wake up and Smell the Coffee Mielas anas.
2007 m. birželio 21 d. 08:55:14
man tikrai vienas geriausių pavadinimų
2007 m. birželio 21 d. 00:39:49
Popsas Užkniso Juodai [Įvairūs LT Atlikėjai]
2007 m. birželio 21 d. 00:37:31