1.Fightstar, The Kooks, dar po truputi Polly, Andy Wilson Taylor, Prego, 5nizza ir pan
2.Fightstar - tahnhauser .
3.Kai atrandu kokia grazia daina tai ir pakeiciu, nebent senosios atsibosta xD
1.Daug ir ivairiu atlikeju,jeigu isvardint tuos,kuriu dainu daugiau nei po penkias:Beyonce,Coldplay,Destiny's child,Gotan Project,Jamiroquai,Justin Timberlake,Madonna,Robbie Williams,U2.
2.Faith Hill-There you'll be
3.Pora kartu i menesi.
1.Katatonia,Black Sabbath,Metallica,Dark suns,Deathstars,Nirvana,Alice in chains.
2.Deadthstars-Cyanide.
3.Dažniausiai kas mėnesį,arba kai randu patinkančių dainų.
1- Labai ivariu daugiausia emo grupiu
2- Slaptieji Frontai "Mociutes braskes"
3- Kas 3-2 dienas kazka pridedu-atimu
1.Šiuo metu - Whitesnake, Aerosmith, Alice In Chains, Galadriel.
2. Whitesnake - Give Me All Your Love Tonight [Live]
3.Kai tas turinys užknisa, tai gali būti kas ~ dvi savaites, kas pusę metų.
1.Guns'n'roses, stereophonics, murderdolls, the doors, kings of leon, wednesday 13, sex pistols, foo fighters, artic monkeys, janis joplin, razorlight, wolfmother, alice in chains, bob marley, kiss, the darkness, the ramones, ac/dc, pink floyd, interpol, white stripes, talking heads, frekenbok, phatom planet, turboreanimacija, red hot chili peppers, the rakes, danko jones, the beatles
2. sex pistols - silly thing
3. kas pora savaičių, pakeičiu po kokias 5 dainas ir vsio
1. AFI, MCR, THE USED, THE BIRTHDAY MASSACRE, LACUNA COIL, 30STM, TEGAN AND SARA, XANDRIA
2. The Bithday Massacre - Violet
3. Kas menesi, mat visada nesiojuosi ji su savimi, tad norisi po kiek laiko kzk naujesnio
1.HIM, My Chemical Romnace, AFI, Fall Out Boy, Arctic Monkeys, Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Panic!At The Disco, Placebo, Alcest, Tanel Padar & The Sun, Diktatura ir dar keliu atlikeju po wiena daina
2.HIM-Sail On(Live In Turku) ir My Chemical Romance-Teenagers
3.Keiciu tada kai atsibosta xD
1. madonna, sevendust, arctic monkeys, the ark, flipsyde, jamiroquai, manic street preachers, muse, rhcp, the cardigans, ir šiaip visokių pavienių
2. arctic monkeys - fluorescent adolescent
3. retai.. nebent papildau keliomis, o daugiau visos mėgstamos ir užsiguli kol visai atsibosta
1. REM, Tori Amos, Peccatum, Green Carnation, Moray Eel, Nightwish, It Dies Today, Lunascape, As I Lay Dying, Metallica, Madder Mortem, Bent, Nine Inch Nails, Bloodlined Calligraphy, Rise Against, L. van Bethoven, Ram-Zet, Octavia Sperati, Katatonia, Lacuna Coil, Naomi, Enya, A Perfect Circle, Amaran, Epica, Jieva, Anathema, Apocalyptica, Flowing Tears, Gathering, Novembre, Atrocity, Betty X, Lake of Tears, Siela, Bjork, Darzamat, Disturbed, Flyleaf, Claire Voyant, kelios dainos is Jurates ir Kastycio, D. Razauskas, My Dying Bride, Paradise Lost, Xess, S. Mykolaitis, The Offspring, Splin, Gravel, Antimatter, Anouk, Clint Mansell, Rasputina, The Clash, Sportas, Sex Pistols.
2. Dabar - Amaran - Rusty Warhorse, Flowing Tears - Serpentine, Lunascape - Mute Emotion, Ram-Zet - The Moment She Died, Antimatter - Relapse,
1. Pas mane dazniausi buna Tool'ai, Korn'ai, DJ Krush ir DJ Cam.
2. Dabar yra tik kelios, kurios butu The Prodigy - Narayan arba Diesel Power.
3. Kiekviena kart keiciu mp3'iuske. Kaskart imetu ka nors seno ir patikrinto, ir ka nors naujo ir negirdeto.
1 Placebo, Yeah Yeah Yeahs, Garbage, Sigur Ros, Muse ir kt.
2 Placebo diskografija.
3 Kai mylimiausia grupė išleidžia naują albumą/singlą. dažniausiai. kartais pastaiko šiaip.
3. Labai nekonkretu, bet tada, kai jaučiu, kad reikia ;>
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2008 m. sausio 14 d. 09:28:51
2.Negaliu išskirti vienos.
3.Gan dažnai.
2007 m. rugsėjo 11 d. 18:32:30
2.Fightstar - tahnhauser .
3.Kai atrandu kokia grazia daina tai ir pakeiciu, nebent senosios atsibosta xD
2007 m. rugsėjo 11 d. 14:16:00
2007 m. rugsėjo 5 d. 14:01:18
2.Faith Hill-There you'll be
3.Pora kartu i menesi.
2007 m. rugsėjo 4 d. 18:49:24
2. Alina- Betoninės kaladėlės.
3. Kai atsibosta klausyti. Manau per mėnesį kartą.
2007 m. rugsėjo 4 d. 17:20:08
2.Deadthstars-Cyanide.
3.Dažniausiai kas mėnesį,arba kai randu patinkančių dainų.
2007 m. rugpjūčio 28 d. 22:50:51
2- Slaptieji Frontai "Mociutes braskes"
3- Kas 3-2 dienas kazka pridedu-atimu
2007 m. rugpjūčio 23 d. 15:22:54
2. Whitesnake - Give Me All Your Love Tonight [Live]
3.Kai tas turinys užknisa, tai gali būti kas ~ dvi savaites, kas pusę metų.
2007 m. rugpjūčio 23 d. 14:02:42
2.Kiek dainu yra tavo MP3?
3.Retai klausomos dainos?
2007 m. rugpjūčio 23 d. 11:42:27
2. sex pistols - silly thing
3. kas pora savaičių, pakeičiu po kokias 5 dainas ir vsio
2007 m. rugpjūčio 22 d. 23:40:55
2,Pati pirmutine...
3,Ivairiai,kas savaite,kas kelias savaites
2007 m. rugpjūčio 22 d. 22:57:44
2. The Bithday Massacre - Violet
3. Kas menesi, mat visada nesiojuosi ji su savimi, tad norisi po kiek laiko kzk naujesnio
2007 m. birželio 27 d. 22:52:24
2.HIM-Sail On(Live In Turku) ir My Chemical Romance-Teenagers
3.Keiciu tada kai atsibosta xD
2007 m. birželio 27 d. 22:13:04
Tik ypatingais atvejais, kur nors toli važiuojant vienai.
1. Daugiausia Frankie Lymon, Doris Day ir rinkiniai Lindyhopo įrašų.
2. Frankie Lymon And The Teenagers - Buzz Buzz Buzz.
3. Kas pusę metų.
2007 m. birželio 27 d. 22:00:00
2. arctic monkeys - fluorescent adolescent
3. retai.. nebent papildau keliomis, o daugiau visos mėgstamos ir užsiguli kol visai atsibosta
2007 m. birželio 27 d. 09:40:49
3. Kai parsisiunciu ka nors toookio, ka noris nesiot su savim. Arba kai viskas igrista.
2007 m. birželio 27 d. 09:39:36
2. Dabar - Amaran - Rusty Warhorse, Flowing Tears - Serpentine, Lunascape - Mute Emotion, Ram-Zet - The Moment She Died, Antimatter - Relapse,
2007 m. birželio 27 d. 00:35:12
2. Dabar yra tik kelios, kurios butu The Prodigy - Narayan arba Diesel Power.
3. Kiekviena kart keiciu mp3'iuske. Kaskart imetu ka nors seno ir patikrinto, ir ka nors naujo ir negirdeto.
2007 m. birželio 26 d. 23:37:58
2 Placebo diskografija.
3 Kai mylimiausia grupė išleidžia naują albumą/singlą. dažniausiai. kartais pastaiko šiaip.
2007 m. birželio 26 d. 23:15:15
2. Zimbabwe - Chrizantemy
3. Labai nekonkretu, bet tada, kai jaučiu, kad reikia ;>