Ir aš ten buvau!!! Nerealiausias metų tūsas!! Nesigailiu nė kiek, kad ten važiavau, nors ir buvo daug nelaimių ir šiaip įvairiausių nuotykių, o dar tieeeek purvo, kad gyvenime to nepamiršiu )) O žmonės tokie nerealūs, visi draugiški, jei reikia iškart padeda, žodžiu, buvo nerealu. Būtų smagu išgirsti kitų žmonių, ten dalyvavusių nuomonę apie šį renginį
P.S. Laukiam kitų metų Tundros!
Tūsas neužsidarė, dar vyksta after party porą dienų, bet ten turbūt tik mohikanai galėjo pasilikti su tokiom oro sąlygom. Vistiek viskas pasibaigė happyend'u : mašinos išvažavo iš molynų ir visi laimingai patraukė namo.
Tik nereikia ;>> praeitus metus teko pabūvoti ir žinau realią sitauciją, tai aišku, kad būna daug švarių, tokių dauguma beje... o ratus pateikiau tik kaip pavyzdį, gi aišku vartoja ir kt, bet kam čia gilintis ir ginčytis dėl tokių nesamonių...
Tikrai norėtus pabūvoti, bet tikriausiai pasirinksiu Bliuzus, nežinau, nepriot man tiesog dar Lietuvoje tokie elektroninės muzikos festivaliai... nors ir daug gėrio ten bus.... publika, kultūra ir pnš... Nors 100% negali žinoti, nes daug draugų, pažįstamų varo, gal paskutine minute sėsiu ir atminsiu ;>
k_b tikrai ne ratai. Oi tikrai ne jie. Kodėl visiems jei jau elektroninė muzika tai jau ratai ir vien tik jie. Ir išvis kodėl narkotkai ? Yra tokių daug, kurie vartoja, bet yra ir tokių, kurie visai švarūs ten tūsinasi.
Važiuočiau, bet kad baisiai toli, čia aišku ne didžiausia bėda, bet kad dar dubliuojasi su Bliuzo naktim, nežinau, kurį pasirinkt. Čia tai išsitaškytum kiek tik įmanoma, tik nepriot, nes labai jau daug narkata... ratai valdys tokį renginį.
Mes va, organizuojamės automobilį, bet kažin kaip čia su pinigėliais. Benzinas gi mokamas.
Bet laukiu labai.
Kad tik viskas gerai gautųsi!
Gal ką nors daugiau žinai?
Kaip ten su maistu/alkoholiu? Kažkas sakė esą ežeras netoli.
Dievaži.
CyberPirate rašė: Matyt, music.lt skirta ne tokiems renginiams aptarti.
Oho, aš ir taip galvojau O tik dabar atėjau ir žiūrėk, koks renginys aptarinėjamas. Aišku visai be entuziazmo. Aš varau. 100 procentų. Praeitais metais nebuvau, tačiau užteko pasakojimų. Galvojau ar į Shamalą ar į Tundrą, bet galiausiai pasirinkau šitą variantą. Tikiuosi geriausio ir laukiu.
mhm.. oj kaip as noriu ouj oj.. bet negaliu varyt.. taip liudna, nes tiek daug geru grupiu koncertuoja.. ech.. shio festivalio beda tik ta, kad brangus, lyginant su kitais LT festivaliais, bet nesiskundziu, nes grupiu tai irgi zymiai daugiau buna..
2007 m. rugpjūčio 23 d. 19:04:09
P.S. Laukiam kitų metų Tundros!
2007 m. liepos 8 d. 17:26:39
2007 m. liepos 8 d. 17:10:18
Aš tai vakar grįžau, nes, kaip žinia, tūsas užsidarė jau.
Jei kam įdomu - dienorašty manam įspūdžiai visi.
2007 m. birželio 29 d. 01:12:49
Tikrai norėtus pabūvoti, bet tikriausiai pasirinksiu Bliuzus, nežinau, nepriot man tiesog dar Lietuvoje tokie elektroninės muzikos festivaliai... nors ir daug gėrio ten bus.... publika, kultūra ir pnš... Nors 100% negali žinoti, nes daug draugų, pažįstamų varo, gal paskutine minute sėsiu ir atminsiu ;>
2007 m. birželio 28 d. 23:08:34
Juokiaus gan, kai djscene.lt kažkas panoro house išgirst.
Čia muzikos festivalis.
Ir įspūdingas, be to.
2007 m. birželio 28 d. 22:58:06
2007 m. birželio 28 d. 22:51:00
2007 m. birželio 28 d. 22:44:38
Mes va, organizuojamės automobilį, bet kažin kaip čia su pinigėliais. Benzinas gi mokamas.
Bet laukiu labai.
Kad tik viskas gerai gautųsi!
Gal ką nors daugiau žinai?
Kaip ten su maistu/alkoholiu? Kažkas sakė esą ežeras netoli.
Dievaži.
2007 m. birželio 28 d. 19:34:37
Matyt, music.lt skirta ne tokiems renginiams aptarti.
Oho, aš ir taip galvojau
2007 m. birželio 28 d. 19:31:38
2007 m. birželio 28 d. 19:26:37
2007 m. birželio 27 d. 14:37:22
2007 m. birželio 27 d. 14:10:32
Nebuvau.
Pfff.
2007 m. birželio 27 d. 13:47:12
Praeitais metais buvot?
Kokios nuomonės?
Daugiau info: https://tranzu.yra.lt/