Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Lietuvos Jaunimo Dienos (2007 m.)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
-waidilute-
2007 m. rugpjūčio 27 d. 19:43:52
O va kitais metais jaunimo dienos Australijoj, gal bus ir Lietuvos, nežinau, bet kad kažkokia delegacija važiuos į Australija, tai žinia

2007 m. liepos 14 d. 19:00:41
Drugelka_smile rašė:
amicable rašė:
As nebuvau, bet norejau...Gaila, bet nepavyko nuvykti..Gal kita karta...O kur kitais metais vyks?

2009 arba 2010 metais planuoja ir lyg girdėjau, kad Panevėžyje, bet dar niekas nežino.

tikybos mokytoja sakė, kad rugpjūčio vidury panevežy ir šiais metais kažkas bus. reik pasidomėt
o klaipėdoj buvau, buvo visai smagu apart blogas oras ir non normalios chebros. bet gerai.
gal kas "Žaliakalnio" šulėj nakvojo?

Atsakyti
Drugelka_smile
2007 m. liepos 3 d. 20:20:10
amicable rašė:
As nebuvau, bet norejau...Gaila, bet nepavyko nuvykti..Gal kita karta...O kur kitais metais vyks?

2009 arba 2010 metais planuoja ir lyg girdėjau, kad Panevėžyje, bet dar niekas nežino.

Atsakyti
smilena
2007 m. liepos 3 d. 19:48:58
amicable, dar nieks nežino - paslaptis jei rimtai, tai matyt dar nenuspręsta.
Mitochondrija666, na, žiūrint kur gyveni, nepamišk, kad čia visos Lietuvos Jaunimas, o į kai kurias didmiesčių bažnyčias, ypač protestantų, renkasi tikrai daug jaunų žmonių.

2007 m. liepos 3 d. 18:05:43
Paskaičius komentarus internete, net nusistebėjau, kad Lietuvoje tiek daug tikinčio jaunimo. Bažnyčiose to nesimato...

2007 m. liepos 3 d. 17:57:35

2007 m. liepos 3 d. 13:43:23
Ariel_Cancer_Dies rašė:
Kazko susipykes as su dievu esu pastaruoju metu...
jis geras...ir ant tavęs nepyksta, nebent tu ant jo, o čia jau tavo bėdos.

2007 m. liepos 3 d. 00:03:48
Kazko susipykes as su dievu esu pastaruoju metu...

2007 m. liepos 2 d. 00:12:48
Oras turėjo pagadint šventę, dar galvojau nueiti, apsižvalgyti, bet, kai pradėjo pilti, tai nusprendėm lysti kur nors į vidų geriau. Dar iš 12 aukšto matės fejerverkai iš vasaros estrados ;> bet tai kiek tų jaunimo privažiavo.. diena tai išvis važiavau, per perėja sustojau praleisti, tai koks tokios bandos po 30 žmonių kol praeina... ;> na ten dalyvaujant gal ir smagu buvo... bet kažkotais visa ta koncepsija su ta krikšionybė tai man neitin prie širdies...

2007 m. liepos 1 d. 21:51:21
o...savanorė... AČIŪ JUMS UŽ VISKĄ!! tikiu, kad daug darbo, bet tai buvo NUOSTABU!

2007 m. liepos 1 d. 21:41:55
Ką tik grįžau. Buvau savanorė, na nuo 4dienio Klaipėdoje. Velniškai daug darbo buvo, bet tai ką gavau po viso to, tų žmonių šypsenas ir padėkas. Buvo verta ir dar kartosiu ne vieną kartą. Žmonių tikrai daug, sakė, kad planavo atvažiuoti ~6000tūkst., tai tik~ 300 užsiregistravusių jaunuolių neatvyko.

Atsakyti
smilena
2007 m. liepos 1 d. 21:32:46
na, ar tarp tų, kiek girdėjau ~ 5000 jaunų žmonių buvo musiciečių?

2007 m. birželio 28 d. 17:35:28
aš varysiu.

Atsakyti
smilena
2007 m. birželio 28 d. 17:00:10
doro nusimato tikrai...
kadangi matau į šventės esmę nelabai paišytis žadi, tai:

14.30-16.00 Jaunimo festivalis
Krikščioniškos muzikos diskoteka su DJ Remiu ir riedutininkais! Lietuvininkų aikštėje (H. Manto g.)

Vydūno vid. mokyklos aikštėje (Daržų g. 1 bus galima kartu šokti linijinius šokius, o taip pat gėrėtis Kauno neįgalaus jaunimo užimtumo centro šokių grupės „Žingsnis po žingsnio“ pasirodymu.

Koncertas su Karinių jūrų pajėgų varinių pučiamųjų orkestru, aikštėje prie Meridiano laivo (Tiltų g.)

Dainuojamosios poezijos popietė Laikrodžių kiemelyje (Liepų g. 12).

Šlovinimas vėliavomis, giesmėmis ir šokiais su bendruomene „River of Life“ (vert. „Gyvenimo upe“) iš Podolinec, Slovakija, Atgimimo aikštėje (H. Manto g.)

Show Dance, breaking, Electric Boogie, Hip Hop Dance, New Style šokiai su profesionalia šiuolaikinės choreografijos mokykla iš Latvijos EXTREEM, aikštėje Tomo g. ir Vežėjų g. kampe.

Ugnies ir judesio improvizacija su A.Mažonu, vaikų ir jaunimo cirku „Monelli“ bei šokio su ugnimi studija „Ugnies ratas“, Teatro aikštėje.

20.00- 22.30 Krikščioniškos muzikos koncertas
Vasaros estradoje, H. Manto g. 83

KONCERTO GRUPĖS
„Sounds in G“, Vilnius
„Quest“, Kaunas
„Crispin“, JAV
„River of Life“, Slovakija
„Extreem“, Latvija

va... mane jaučiu džiugins visa tai
oa daugiau info www.jaunimodienos.lt/ljd2007

2007 m. birželio 28 d. 15:17:22
O kas ten gero vyks?:> aš taip kažka vis girdėjau ir girdėjau, dar mano mieste... žinau, kad dar ir mokykloje ten bus apgyvendintų jaunuolių nemažai... o kas čia per šventė apskritai? Kas nors doro nusimato be kokių nors mišių ar apeigų ?

2007 m. birželio 28 d. 13:48:52
Bierelio 30 - Liepos 1, Klaipėda.
kas nors užsiregistravo/žada varyti?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Alexander Rybak Alexander Rybak
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

11:33 - Silentist
Howling winds dig in your ears
Steely cold and never getting warm
Hell's bells, you're alive
10:23 - Silentist
07:04 - Sahja
Red Birds Will Fly Out Of The East And Destroy Paris In A Night
Coil
18:29 - Silentist
5-04 13:35 Sahja įvertino Coil albumą Musick To Play In The Dark² - 4 balais

Coil - Musick To Play In The Dark² bent sesis duok come on
18:16 - Silentist
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
18:13 - Silentist
Iespatie aukstielninkas Sahja klauso/ vertina radikalius industrinius satanistus avangardo genijus COIL per memu diena Ar nesupykins?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
18:43 - edzkaa1
o_O kaip tik vakar norėjau Fall Apart dienos dainoje įdėti, bet taip ir neprisjungiau vakare..
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1327
  Iš viso užsiregistravę: 73580
  Naujausias narys: harrisonst
  Šiandien apsilankė: 7140