dovilke rašė: ne pries kelis menesius o pries viena menesi ar dvi savaites=D
ne dainas O klipus=D
Nes tikrai PAvizdziui Kanye West-Stronger klipas sukurtas pries 2 menesius ,netiki netikek bet tai tiesa, o MTV si klipa pradejo rodyti visai neseniai.
gerai dar vienas klipas NIcole scherzinger ft T.I-Whatever you like buvo sikurtas pries viena menesi, o MTV ji pradejo rodyti visai neseniai=D
Todel Klipus as zinojau pirmiau negu MTV.(MTV atsilike)
viespateliau bet ar tai ka nors keicia? daina ir jos kokybe nenukencia nuo to kada jinai pradedama aktyviau transliuoti, vaikykis ir toliau tu naujienu ir skelbkis visiems kokia tu afigena kad tariamos naujienos tau jau spejo atsibosti joms net padoriai nepradejus populiaret
ne pries kelis menesius o pries viena menesi ar dvi savaites=D
ne dainas O klipus=D
Nes tikrai PAvizdziui Kanye West-Stronger klipas sukurtas pries 2 menesius ,netiki netikek bet tai tiesa, o MTV si klipa pradejo rodyti visai neseniai.
gerai dar vienas klipas NIcole scherzinger ft T.I-Whatever you like buvo sikurtas pries viena menesi, o MTV ji pradejo rodyti visai neseniai=D
Tu žinojai prieš kelis mėnesius dainas, ne klipus. O MTV rodo BŪTENT klipus, kurie, kaip žinia, susikuria vėliau nei dainos.
dovilke rašė: ka galiu pasakyti tai kad visi muzikinei kanalai labaai Atsilike o ypac MTV visos dainos kokios dabar ira NEW per MTV man jos jau zinomos mazdaug pries menesi=D
oj maan jau sita daina iki gyvo kaulelio atsibodo.
daugiau nei menesi sia daina zianu.
ka galiu pasakyti tai kad visi muzikinei kanalai labaai Atsilike o ypac MTV visos dainos kokios dabar ira NEW per MTV man jos jau zinomos mazdaug pries menesi=D
2008 m. spalio 6 d. 19:52:24
2008 m. spalio 2 d. 19:51:17
2008 m. spalio 1 d. 17:35:18
2008 m. liepos 31 d. 13:39:51
2008 m. gegužės 18 d. 00:02:02
2007 m. gruodžio 30 d. 16:26:00
2007 m. gruodžio 30 d. 16:24:55
30 Seconds to Mars pagamino šitos dainos koverį, man jis labiau https://mixtapemaestro.blogspot.c...kanye -west.html
2007 m. gruodžio 11 d. 19:53:00
2007 m. lapkričio 16 d. 20:03:45
2007 m. rugsėjo 22 d. 23:28:15
ne pries kelis menesius o pries viena menesi ar dvi savaites=D
ne dainas O klipus=D
viespateliau bet ar tai ka nors keicia? daina ir jos kokybe nenukencia nuo to kada jinai pradedama aktyviau transliuoti, vaikykis ir toliau tu naujienu ir skelbkis visiems kokia tu afigena kad tariamos naujienos tau jau spejo atsibosti joms net padoriai nepradejus populiaret
2007 m. rugsėjo 22 d. 13:03:59
ne dainas O klipus=D
2007 m. rugsėjo 20 d. 15:59:11
ka galiu pasakyti tai kad visi muzikinei kanalai labaai Atsilike o ypac MTV visos dainos kokios dabar ira NEW per MTV man jos jau zinomos mazdaug pries menesi=D
2007 m. rugsėjo 20 d. 14:45:13
daugiau nei menesi sia daina zianu.
2007 m. rugsėjo 19 d. 15:38:24
2007 m. rugsėjo 19 d. 13:15:28
2007 m. rugsėjo 19 d. 10:43:09
Nu, neblogai neblogai. Jei ne Daft Punk, gabalas, mano nuomone, būtų žymiai lievesnis
Visiškai tam pritariu
2007 m. rugsėjo 18 d. 21:29:07
2007 m. rugsėjo 18 d. 20:52:00
2007 m. rugsėjo 18 d. 20:43:32
2007 m. birželio 29 d. 15:07:22