Tuščia. Parašyta 02:08, pataisyta 13:16. Naktį sugalvojai įdėt, o ryte atsibudus nusprendei išimt?
Tiesiai į dešimtuką :DDDD tik išėmus pastebėjau, kad žinutė nedingsta ir visi mato mano feilą :DDD
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Trūksta dėmesio, pradedam music.lt "feisbuko" naują sezoną (musicbook)? :D
Prie ežeriuko, su buteliuku ir su chebriuke
Finišavau Vilniaus dviračių maratone, 30km maršrute. Dar tą dieną apie 30 papildomų suvažinėt gavosi. Apskritai per šią vasarą su dviračiu arti 1000 km nuvažiavau, daugiau, nei su mašina :)
Ha ha, kai čia pusė komentarų laužymosi, kad nekels nuotraukų, yra drovūs ir pan... :D
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. spalio 4 d. 17:15:31
Tiesiai į dešimtuką :DDDD tik išėmus pastebėjau, kad žinutė nedingsta ir visi mato mano feilą :DDD
2013 m. spalio 4 d. 16:54:31
Tuščia. Parašyta 02:08, pataisyta 13:16. Naktį sugalvojai įdėt, o ryte atsibudus nusprendei išimt?
2013 m. spalio 3 d. 23:27:55
haha, smagu girdėti :D daug laiko ten praleista :)
2013 m. spalio 3 d. 23:25:09
Upsikas, čia buvo Crazyz'ui komentaro dalis skirta, bet taviškiai irgi nieko :D
2013 m. spalio 3 d. 23:24:27
Šalia Kretingos yra toks ,,vienkiemis''... Linksminausi
2013 m. spalio 3 d. 23:20:02
kainavo dachujish ;)))
2013 m. spalio 3 d. 23:18:20
Geri akiniai
Stripped - kur čia įlindęs? Awesome nuotrauka :D "this is not even my final form"
2013 m. spalio 3 d. 23:18:01
2013 m. spalio 3 d. 23:13:05
me, nemoku didesnę nuotrauką įdėti, lol
2013 m. spalio 3 d. 18:06:20
Trūksta dėmesio, pradedam music.lt "feisbuko" naują sezoną (musicbook)? :D
Prie ežeriuko, su buteliuku ir su chebriuke
Finišavau Vilniaus dviračių maratone, 30km maršrute. Dar tą dieną apie 30 papildomų suvažinėt gavosi. Apskritai per šią vasarą su dviračiu arti 1000 km nuvažiavau, daugiau, nei su mašina :)
2013 m. spalio 2 d. 23:32:49
Ha ha, kai čia pusė komentarų laužymosi, kad nekels nuotraukų, yra drovūs ir pan... :D
2013 m. vasario 17 d. 17:46:43
Manau, po tokio EPo paraeiškimo, vienbalsiai galime rinkt ją music.lt MISS Visata
2012 m. rugsėjo 8 d. 11:14:00
2012 m. rugsėjo 8 d. 10:30:43
Būtent tai ir turėjau omenyje =]
2012 m. rugsėjo 8 d. 10:21:05
Rimtai?? Kuo gi? Nejau tokia įkyri ir rožiniai naivi?
2012 m. rugsėjo 8 d. 09:08:25
Didi, tai čia tipo ta Dexterio sesė iš Dexterio laboratorijos? Na užneša, užneša ji į ją :D
2012 m. rugsėjo 4 d. 02:26:57
didi
2012 m. rugsėjo 2 d. 16:14:26
Nesigilink... tiesiog nesigilink
2012 m. rugsėjo 2 d. 14:58:01
Ta prasme? :D Arba aš tapau visiška kauše nesuprantančia užuominų arba tos užuominos neaiškios. :D Pasikėlus? Stora? ;DD
2012 m. rugsėjo 2 d. 04:45:55
tuomet ne taip issireiskiau: DIDELE ;D