Haha
pagaliau ir mane įvertino! dabar pasikelsiu kaip šūdas ant šakių ir išvis nebekomentuosiu
džiugu, kad mano klaviatūros gadinimo manija bent reklamos tikslams praverčia, reiks algos iš last.fm užsiprašyt
o taip tai netgi labai įdomu čia visų snukučius peržvelgt
daug labai įvairių žmonių, ir tai gerai;]
eqliux >>> pagaliau pamačiau kaip atrodo šauniausia music.lt komentatorė! Kada žmonės manęs paklausia apie last.fm, aš visdar jiem siunčiu tavo tą amžiaus komentarą (nueik į last.fm temos pirmą puslapį) :}}
Taigi taip, Dievai geriau žino negu jūs. o šiaip, jeigu čia kam nors labai jau rūpi ir negali ramia širdim gyventi - savo komentarus taip pat trinu. ir visai nebūtina pirštais badyti.
ale
"manau ne tik second handuose, o ir pačiose parduotuvėse galima rasti daug nebrangių gerų daiktų, plius internetu nusipirkti. daugiau fantazijos."
cia tipo i tema?
o ten kur buvo normali na sakikim normali su tokiu siokiu tai ja istrine, ta oranzine buvo ok
Oi oi, tai gal paverkime?
o šiaip - nuotraukoje turi matytis veidas. tokias kur nesimato gali dėtis į dienoraščius ar į tą pačią onęę, o čia būkit malonūs, dėkit nuotraukas, kuriose matytųsi veidas ir būtų galima jus atpažinti.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. liepos 13 d. 13:36:32
2007 m. liepos 13 d. 01:28:25
2007 m. liepos 12 d. 17:53:31
pagaliau ir mane įvertino!
džiugu, kad mano klaviatūros gadinimo manija bent reklamos tikslams praverčia, reiks algos iš last.fm užsiprašyt
o taip tai netgi labai įdomu čia visų snukučius peržvelgt
daug labai įvairių žmonių, ir tai gerai;]
2007 m. liepos 11 d. 22:33:32
2007 m. liepos 11 d. 22:07:45
2007 m. liepos 11 d. 22:02:34
nepretenduoju čia nei į stilingus, nei į skoningus, nei į fotomodelius, ale gatvėje susitikus prašom čiupt už skverno ir sveikintis
kadangi aš durna ir neprisimenu, kaip nuotraukas karpyt, tai nusprendžiau, kad zoom ir print screen irgi gerai
ale kol suradau, kur ją įkišti
2007 m. liepos 10 d. 01:50:17
vat.
raudona būsiu =)
2007 m. liepos 8 d. 02:37:21
2007 m. liepos 8 d. 00:22:41
zets ol.
2007 m. liepos 8 d. 00:14:50
man tai labai įdomu. kodėl trinat komentarus? ne į temą? paskaitykit savo.
as tau 100
ale
"manau ne tik second handuose, o ir pačiose parduotuvėse galima rasti daug nebrangių gerų daiktų, plius internetu nusipirkti. daugiau fantazijos."
cia tipo i tema?
o ten kur buvo normali
2007 m. liepos 8 d. 00:06:32
o labiausiai,tai aišku kas labiausiai
2007 m. liepos 8 d. 00:02:55
2007 m. liepos 7 d. 19:52:04
2007 m. liepos 7 d. 18:17:33
ten buvo gera nuotrauka! pff
ir vel ta savivole
2007 m. liepos 7 d. 17:48:16
o šiaip - nuotraukoje turi matytis veidas. tokias kur nesimato gali dėtis į dienoraščius ar į tą pačią onęę, o čia būkit malonūs, dėkit nuotraukas, kuriose matytųsi veidas ir būtų galima jus atpažinti.
2007 m. liepos 7 d. 17:41:19
vaje, mano foto neaitiko standartų. ugh..
2007 m. liepos 6 d. 23:48:56
2007 m. liepos 6 d. 22:50:44
2007 m. liepos 6 d. 21:02:48
2007 m. liepos 6 d. 19:27:34
manau turėtos omeny second-hand parduotuvės. ane?
tikrai ne gariūnai.
manau ne tik second handuose, o ir pačiose parduotuvėse galima rasti daug nebrangių gerų daiktų, plius internetu nusipirkti. daugiau fantazijos.