Kinomanės nuotrauka neatitinka realybės iš viso :D ji turi būti išsišiepus ir kokias nesąmones daranti, va tada tai tikrai kinomanė būna.
O šiaip tai nesuprantu, čia diskusija vis dar gyvuoja dėl dėmesio trūkumu pasižyminčių music'iečių, kuriems trūksta komplimentų ir laikinimų ar kaip? :D
" .. O šiaip tai nesuprantu, čia diskusija vis dar gyvuoja dėl dėmesio trūkumu pasižyminčių music'iečių, kuriems trūksta komplimentų ir laikinimų ar kaip? :D .."
Prietema, nu žinai, baisiai norint, galima būtų įžvelgti, jog mažumą kiba pavyduliauni .. ?? ..
Tai anaiptol anei jokia išvada - tik šiaipsau "užkibau" ant šios Tavo frazės ..
Prietema... :) pavydžiu žinok... matai įkelia kas foto, dėmesio susilaukia. Aš irgi to dėmesio noriu, bet išdidumas neleidžia foto kelti :DDD visai jau nusišneku... :D
Kinomanės nuotrauka neatitinka realybės iš viso :D ji turi būti išsišiepus ir kokias nesąmones daranti, va tada tai tikrai kinomanė būna.
O šiaip tai nesuprantu, čia diskusija vis dar gyvuoja dėl dėmesio trūkumu pasižyminčių music'iečių, kuriems trūksta komplimentų ir laikinimų ar kaip? :D
" .. O šiaip tai nesuprantu, čia diskusija vis dar gyvuoja dėl dėmesio trūkumu pasižyminčių music'iečių, kuriems trūksta komplimentų ir laikinimų ar kaip? :D .."
Prietema, nu žinai, baisiai norint, galima būtų įžvelgti, jog mažumą kiba pavyduliauni .. ?? ..
Tai anaiptol anei jokia išvada - tik šiaipsau "užkibau" ant šios Tavo frazės ..
Prietema... :) pavydžiu žinok... matai įkelia kas foto, dėmesio susilaukia. Aš irgi to dėmesio noriu, bet išdidumas neleidžia foto kelti :DDD visai jau nusišneku... :D
Nu va matai - jei tas taviškis Išdidumas yr' stipresnis už Dėmesio norą, tai šitoj vietoj Tu pati ir esi "kalta" ..
Jeigu pati nepajudinsi anei piršto ir savo plunksnų nepakedensi - taip ir liksi be dozės Dėmesio ..
P.S. beje, šiuo aptariamuoju atveju tą Dėmesį suskirstyčiau mažiausiai į 2 dalis: Virtualų + Natūralų .. :)
Tad pasipaskoki - o tai ir kurios dabar "rūšies" Dėmesiaus Tu pasigendi .. ?? .. ?? .. ..
**
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Čia matau vienareikšmiškai trūksta vieno tokio hyper-aktyvaus Music'o Veikėjo Foto-(ne)objektyvaus atvaizdo .. ..
Na tokio tipo "kalkuliatoriaus", katras klaikiai-žiauriai mėgsta rūšiuoti bei skirstyti Music'o žmogelius pagal kažkokią tai piktdžiugiškai Ufonautišką Balų Sistemą .. ..
kiek daug ponų, kokie visi gražūs... aš tai nekelsiu savo foto, nes Gerb. p. Silentist pasakė, kad aš negraži, o per paskutinį mytą, prieblanda pasakė, kad mano vaikai bus gražūs tik tada, jei susirasiu gražų vyrą. Tai gal nešiurpinsiu jūsų. Bet jei vis dėlto norit pusę mano veido pamatyt tai go to my profile :D
Aš nesakiau niekam, kad esi negraži, tu negraži tik man tik iš vidaus ;D
matei mane tik kelis kart real (atrodo tris) ir jau taip sakai ;D reikia daryt kažką, surimtėt gal xD
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. rugpjūčio 21 d. 22:30:03
Na gerai.
Aš va, matot, dabar plaukus džiovinu. Tai toks didelis įvykis, kad nusprendžiau pasidalinti
2012 m. rugpjūčio 21 d. 21:52:30
Tai come on, padaryk pavyzdį, įmesk savo
2012 m. rugpjūčio 21 d. 21:47:00
tavo komentaras irgi nepagerina statistikos :D
2012 m. rugpjūčio 21 d. 08:56:04
Nariu foto tema. Perverciau pirmus sesis puslapius, radau tris nuotraukas. Najs :)
2012 m. birželio 17 d. 21:18:20
... :)
2012 m. birželio 15 d. 13:36:30
Nu va matai - jei tas taviškis Išdidumas yr' stipresnis už Dėmesio norą, tai šitoj vietoj Tu pati ir esi "kalta" ..
Jeigu pati nepajudinsi anei piršto ir savo plunksnų nepakedensi - taip ir liksi be dozės Dėmesio ..
P.S. beje, šiuo aptariamuoju atveju tą Dėmesį suskirstyčiau mažiausiai į 2 dalis: Virtualų + Natūralų .. :)
Tad pasipaskoki - o tai ir kurios dabar "rūšies" Dėmesiaus Tu pasigendi .. ?? .. ?? ..
..
*
*
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
2012 m. birželio 15 d. 02:48:05
[Aurelijaus meeto foto acargoje]
silentist, enough, prieblanda, deusinversus, lacuna coil, missantropia, ariel cancer dies
[sorry, už kūrybines foto teises, jei ką...]
2012 m. birželio 15 d. 02:41:03
Aš nesakiau niekam, kad esi negraži, tu negraži tik man tik iš vidaus ;D
2012 m. birželio 15 d. 00:27:53
Vienu metu rodė ;) nes iš tų kelių, kurias rodo dabar, nespręsčiau tiek :p
na gerai, nebeteršiu jūsų pasirodymų vieni kitiems :D einu kritikuoti ką nors kitą :D
2012 m. birželio 14 d. 23:11:11
oj, tiksliai. gi visus meet'us matemes ir russian circles koncas dar su tuo fakelu..: )
visa laime, kad nerodo tau , kur aš užtaginta nuotraukose;DD
2012 m. birželio 14 d. 22:55:37
Keturis kartus. Ir dar mačiau tavo nuotraukas FB ;) :D tad šiek tiek drįstu turėti šiokią tokią nuomonę apie tave ir tavo nuotraukas :D
2012 m. birželio 14 d. 22:42:41
matei mane tik kelis kart real (atrodo tris) ir jau taip sakai ;D reikia daryt kažką, surimtėt gal xD
2012 m. birželio 14 d. 22:41:19
nespalvotos nuotraukos tikrai yra gėris : )) ačiu ;D
2012 m. birželio 14 d. 19:00:25
?
2012 m. birželio 14 d. 18:59:53
Galima tol, kol atprasiu. :D
2012 m. birželio 14 d. 18:58:05
Jau tas tavo Kleckus nusibodo negyvai, kiek galima?
Rugile, aš nesiginčijau. Aš tik pasakiau, kad žmonės keičiasi
.
2012 m. birželio 14 d. 18:55:58
Jeckau kleckau, jis dėl visko ginčyjasi.
2012 m. birželio 14 d. 18:54:46
Sakiau,kad neatpažįstamas
Ginčinasi dar čia su manimi 
2012 m. birželio 14 d. 18:52:39
Oooo, Vilius neatpažįstamas...
2012 m. birželio 14 d. 18:51:41
Ko čia tiems žmonėms keistis prireikė? :D
Į gerą