|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Pasigrožėkime vieni kitais: "Music.lt" narių nuotraukos
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2012 m. birželio 14 d. 18:48:03
Prietema... :) pavydžiu žinok... matai įkelia kas foto, dėmesio susilaukia. Aš irgi to dėmesio noriu, bet išdidumas neleidžia foto kelti :DDD visai jau nusišneku... :D
2012 m. birželio 14 d. 18:47:03
Kaip netikėta
. Žmonės keičiasi gi
. Tik nežinia į kurią pusę
.
2012 m. birželio 14 d. 18:37:19
Nu gosh, neatpažinau
2012 m. birželio 14 d. 18:26:01
" .. O šiaip tai nesuprantu, čia diskusija vis dar gyvuoja dėl dėmesio trūkumu pasižyminčių music'iečių, kuriems trūksta komplimentų ir laikinimų ar kaip? :D .."
Prietema, nu žinai, baisiai norint, galima būtų įžvelgti, jog mažumą kiba pavyduliauni .. ?? ..
Tai anaiptol anei jokia išvada - tik šiaipsau "užkibau" ant šios Tavo frazės ..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
2012 m. birželio 14 d. 18:21:09
Gerai, patys prisiprašėt
.
2012 m. birželio 14 d. 18:18:58
" .. aš, nors mane sunku atpažint iš jos..:D .."
KinoMane, kad Tave kur 100 velniukų !!! ..
..
Eilinį sykį pasitvirtina tiesa, jog Juodai-balta Foto vis tik daro kur kas stipresnį + įtaigesnį poveikį nei kad nuspalvinta ..
P.S. o tai reikštų, jog šis šešėlyje "paskendęs" žvilgsnis palengva "išvertė iš klumpių" ..
..
Jech ' kaip G . . . u ...
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
2012 m. birželio 14 d. 15:50:32
susireikšminę čia kažkokie visi :D
2012 m. birželio 14 d. 14:57:54
kada nors as laimesiu koki tai konkursa!! :D ateis ta diena...as jaučiu.
o siaip - as moku but ir rimta xD tik siaip viskas yra rokenrolas, tai neliudziu dazniausiai . :D
2012 m. birželio 14 d. 14:56:35
Vargšas vaikas :) :D
2012 m. birželio 14 d. 14:54:31
as tai renku taskus. o kodel ? ah. truksta dar man iki 2000. o tada per konkursa galesiu 4 kartus bandyt laimet bilietus. juk dabar 500 tasku - 1 bandymas . oh , well kokias as bloga, nuo tasku priklausoma, not? :DDD
o like'u man uztenka facebook'e, ten vieta tam, cia tikrai nelaukiu demesio ar ko - jei kam pasirode :DD gal kas tasku man uz komentara? ;D*
2012 m. birželio 14 d. 14:21:08
Aš tau asmeniškai padovanosiu savo nuotrauką, galėsi ant sienos pasikabinti ;) :D (ir taip, pyragėlis buvo tobulas :p :DDD )
2012 m. birželio 14 d. 14:16:48
tai nuotraukos nebus?
tai gi nepyk, aš tikrai negalvojau, kad tu taip ilgai šventę švęsi, o man 6:45 buvo tinkamiausias variantas namo važiuot...ar skanus pyragėlis buvo?:) o laiškelį tai žadėjau parašyt iš ryto, bet va atsikėliau 5:40:DDDtai nespėjau:D
2012 m. birželio 14 d. 14:01:48
Ką čia pravardžiuojiesi? :D aš pykstu ant tavęs. Grįžau paryčiais su tortu, o tavęs nebėra. Nei atsisveikinimo laiško, nieko. O dabar dar ir pamiršai kaip aš atrodau...
2012 m. birželio 14 d. 13:58:45
Tai aš šitai supratau, spaudžiu dešinę už tai jog priežasčių net nebandai slėpti ;) :D
2012 m. birželio 14 d. 13:47:07
Na, nesu tikra, ar ši tema turi prasmę - kai visos foto (/mano taipogi) yra profilyje..
Kam įdomu - tas pasižiūri, kam čia papildomai viešintis : ]
(na, nebent kas nuotraukų-komentarams erdvės ieško).
2012 m. birželio 14 d. 13:02:25
Jo labai. :D Bet tai čia mažai Kauniečių. :D Bet jei kas pamatysit, tai pasilabinkit. ;D
2012 m. birželio 14 d. 12:47:13
Prieblana, įmesk savo nuotrauką:DDDnes jau pamiršau kaip tu atrodai;/
2012 m. birželio 14 d. 12:36:21
O aš dėjau, kad sužadintumėte manyje vidinį pamaivą ir paglostytumėte savimeilę. Ką, negeros priežastys?
2012 m. birželio 14 d. 12:33:36
ir daug jau tokių nepažįstamųjų su tavim labinosi, nes esi music'ietė? :D
2012 m. birželio 14 d. 12:31:44
Kad atpažintų ir pasilabintų kas nors gatvėje. :D Ir pasakytų, ei žinau, tu music'ietė!