o zinot, pasakysiu 9/10. Man patinka ten. Gal ne per pati ikarsti, be to nei maudyniu nei deginimosi pakest negaliu, bet siaip grazus miestelis pasivaiksciot. As patriote pabusiu
fuckin' shithole. buduliai, marozai, adidano treningai su šešiom paloskėm ant kiekvieno kampo, pilni krūmai girtų ir apsimyžusių gangsterių iš Visagino, Rietavo ir t.t...jau geriau Kaune ramiai pub'e pasėdėti nei ten pastoviai pasiruošus fight'ui vaikščioti. visada renkuosi Nidą: normali bei padori publika, mažiau žmonių, kur kas jaukiau.
jum čia ne Ispanijos kurortai nenorėkit balto smėliuko, šezlongų ir t.t... )man patinka ši vieta ) gyvenu Klaipėdoje, bet prie jūros lankausi vasarą tiek kartų, jog juos galiu suskaičiuoti, ant dviejų rankų pirštų ... )man čia nuobodu, nk įdomaus
4-galybe zmoniu, atrodo i kurorta vaziuoji pailset, atsipalaiduot, o palangoitik siknom pasitrini su kitais. marozai su kojinem prie sortu basutese. ruskiai, kurie i palanga vaziuoja kaip mes prie vidurzemio. rusiskas popsas. visas slamstas basanaviciaus gatvej is gariunu. labiau patinka sventoji, juodkrante/
O apskritai Palanga ispustas dalykas - kainos, nemotyvuotos, papludimio ruozas kasmet sutrumpeja kas pusantro metro, smelio kokybe apverktina, maudymasis tarp dumbliu nevilioja, o ir publika kokia renkasi, kruti bicai su panikem is vilkaviskio, marijampoooooles...
kaip kazkas minejo - nida isties geriausia ka turime is kurortu
Eilinis Lietuvos miestelis. Tiesa, vasaros metu daug erelių niauktais langais (akiniais). Až už šventąją, ten dar nuo vaikystės prisiminimų yra išlikę, kuomet su simpatija jūroje pliuškenomės
Jei būtų galima, rinkčiau Nida. Tai nuostabiausia, ką turime. O palangai...na, tarkim 4 balai.
2008 m. balandžio 28 d. 18:13:28
tylosMinute rašė: o man laabai patinka... )) ypač vakarai Basanavičiuj, man patinka tas šurmulys žmonių minios, muzika sklindanti iš sausakimšų restoranų, tipeliai grojantys su gitaromis prie tilto, skanus kvapas iš kebabinių ir vaflių apglaistytų šokoladu su migdolais, žmonės spiegiantys iš karuselių, daugybė kabakų su nuostabiais daiktais, braškių skonio ledai iš automato...mm man tai patinka DD važiuoju kiekvieną vasarą ir niekada nenusivyliau, aš ten pailsiu
o man laabai patinka... )) ypač vakarai Basanavičiuj, man patinka tas šurmulys žmonių minios, muzika sklindanti iš sausakimšų restoranų, tipeliai grojantys su gitaromis prie tilto, skanus kvapas iš kebabinių ir vaflių apglaistytų šokoladu su migdolais, žmonės spiegiantys iš karuselių, daugybė kabakų su nuostabiais daiktais, braškių skonio ledai iš automato...mm man tai patinka DD važiuoju kiekvieną vasarą ir niekada nenusivyliau, aš ten pailsiu
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 17 d. 23:36:45
Indie rašė: 2/3. pati baisiausia vieta kuri gali būti. nebent jums patinka suvažiavę kaimiečiai ir plaukioti geltonoj jūroje.
Kažkada tai buvo kurortas.Be didelio triukšmo,visi atsipalaidavę - matosi kad čia kurortas - žmonės atvažiavo pailsėt.O dabar baisu - eini per Basanavičių ir visokie Kučinskai ir Paltinienės girdisi.Net rusiško popso kiek dažnai išgirsi.Vienintelė vieta,kur gali pabūt - Kupeta,Anapilis arba Vandenis.Būna kartais neblogų koncertų.O palangos papludimys pats baisiausias.Jau net smiltynė lenkia, o apie nidą net nėra ką ir šnekėt [tik Nidoj jau reikia pinigų turėt]
green_moon rašė: o tiem, kas vaziuoja i Palanga vien tam, kad pajury padribsot, tai zmones, geriau jau kelkites i Nida. va ten tai jau kitas reikalas...
Butent, o geriausia tai i laukinius papludimius uz Liepojos
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. gegužės 2 d. 21:58:34
As patriote pabusiu
patriotas tai ne tas kuris priima Tėvynės ššš. Patriotas tas kuris aukojasi kad ten to ššš nebebūtų.
2008 m. gegužės 2 d. 21:55:24
2008 m. gegužės 2 d. 21:33:56
fuckin' shithole. buduliai, marozai, adidano treningai su šešiom paloskėm ant kiekvieno kampo, pilni krūmai girtų ir apsimyžusių gangsterių iš Visagino, Rietavo ir t.t...jau geriau Kaune ramiai pub'e pasėdėti nei ten pastoviai pasiruošus fight'ui vaikščioti. visada renkuosi Nidą: normali bei padori publika, mažiau žmonių, kur kas jaukiau.
2008 m. gegužės 2 d. 21:24:48
2008 m. balandžio 30 d. 15:44:59
2008 m. balandžio 29 d. 23:00:52
2008 m. balandžio 29 d. 22:57:48
2008 m. balandžio 29 d. 22:48:39
2008 m. balandžio 29 d. 18:37:19
O apskritai Palanga ispustas dalykas - kainos, nemotyvuotos, papludimio ruozas kasmet sutrumpeja kas pusantro metro, smelio kokybe apverktina, maudymasis tarp dumbliu nevilioja, o ir publika kokia renkasi, kruti bicai su panikem is vilkaviskio, marijampoooooles...
kaip kazkas minejo - nida isties geriausia ka turime is kurortu
2008 m. balandžio 29 d. 15:31:13
2008 m. balandžio 28 d. 22:12:30
Jei būtų galima, rinkčiau Nida. Tai nuostabiausia, ką turime. O palangai...na, tarkim 4 balai.
2008 m. balandžio 28 d. 19:03:52
2008 m. balandžio 28 d. 18:51:53
2008 m. balandžio 28 d. 18:13:28
o man laabai patinka...
2008 m. balandžio 28 d. 17:48:56
2008 m. balandžio 18 d. 14:30:50
2008 m. balandžio 17 d. 23:36:45
2/3. pati baisiausia vieta kuri gali būti. nebent jums patinka suvažiavę kaimiečiai ir plaukioti geltonoj jūroje.
Kažkada tai buvo kurortas.Be didelio triukšmo,visi atsipalaidavę - matosi kad čia kurortas - žmonės atvažiavo pailsėt.O dabar baisu - eini per Basanavičių ir visokie Kučinskai ir Paltinienės girdisi.Net rusiško popso kiek dažnai išgirsi.Vienintelė vieta,kur gali pabūt - Kupeta,Anapilis arba Vandenis.Būna kartais neblogų koncertų.O palangos papludimys pats baisiausias.Jau net smiltynė lenkia, o apie nidą net nėra ką ir šnekėt [tik Nidoj jau reikia pinigų turėt]
2008 m. balandžio 17 d. 23:21:18
2008 m. balandžio 17 d. 23:07:22
2008 m. vasario 23 d. 20:11:12
o tiem, kas vaziuoja i Palanga vien tam, kad pajury padribsot, tai zmones, geriau jau kelkites i Nida. va ten tai jau kitas reikalas...
Butent, o geriausia tai i laukinius papludimius uz Liepojos