Pamenu, kai vaikystėje pas mus į namus atėjo kaimynė su dėže, kurioje buvo sūnaus kasetės. Rengėsi jas parduoti. Prašiau pas mamą, kad nupirktų Janavičiaus kasetę:
- Nupirk, mama, čia juk Elyza yra.
Bet nenupirko mama kasetės, nežinau kodėl.
Nupriko tik Miledi (deklamuodavau jų dainas kaip eilėraščius) ir Butkutės (neklausiau).
Gal nereikia žmogaus mirties paversti kažkokiu pompastišku farsu? Mirė tai mirė, gaila jauno žmogaus, bet nesuprantu kam kurti diskusijas. Ir apie ką čia tipo diskutuosit?
Faktas konstatuotas - vsio, kad ir kaip gaila bebūtų Rolando nebėra. Tai kam dar temą kartu ir knaisioti.
Faktas tas, kad tokia liga sergantys žmonės savimi labiau rūpinasi, bando išgyti, ir stengiasi atrodyti kuo sveikesni. Ir nesiskundžia taip, kaip kartais skundžiasi tie, kurie suserga sakykim paprasčiausiu gripu ar kai jam skauda dantį. Sergant šita liga skauda labiau. Tokie žmonės tik pagarbos verti, vien dėl to kad stengiasi.
Bet klastinga liga daro savo, dėl to man ir gaila ir apmaudu.
Keliom minutėm toks šokas,taip netikėtai kažkaip.
Va kaip būna. Scenoje atrodė kad jam viskas gerai (na pamačius kaip jisai šoka.. ),bet turbūt tikrai kentėjo,nes kaip skaičiau kelis metus kamavos su tuo vėžiu. Žiauri liga,niekas jos nenusipelnė,kad ir koks būtų. O jis man toks visai geras atrodė (tiesa,apie jo kuriamą muziką to nepasakyčiau..)
Ilsėkis ramybėje.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. gruodžio 31 d. 12:57:31
Pamenu, kai vaikystėje pas mus į namus atėjo kaimynė su dėže, kurioje buvo sūnaus kasetės. Rengėsi jas parduoti. Prašiau pas mamą, kad nupirktų Janavičiaus kasetę:
- Nupirk, mama, čia juk Elyza yra.
Bet nenupirko mama kasetės, nežinau kodėl.
Nupriko tik Miledi (deklamuodavau jų dainas kaip eilėraščius) ir Butkutės (neklausiau).
2012 m. spalio 5 d. 00:32:09
Buvo garsus dainininkas, gaila kad mirė. Vėžys žmonių nesirenka.
2012 m. vasario 11 d. 19:35:03
LAbai gaila,kad toks jaunas mire...Galejo dar gyvent ir gyvent,ir aisku kurt...Patiko keliatas dainu...As ji vadinau lietuviskuoju Dzeksonu... RIP...
2007 m. rugpjūčio 3 d. 19:33:35
2007 m. liepos 19 d. 20:44:02
2007 m. liepos 8 d. 01:59:42
2007 m. liepos 8 d. 01:59:10
sukurkim tema "ar patinka pavargusiam eiti ilsetis?"
komentarai butu mazdaug tokie "aga.. joo.."
"joo man irgi.."
"pritariu tau.."
siuo atveju tai panasu i uzhjuotaus kluba kazkoki, visi mirsim, nesvarbu jauni ar seni
2007 m. liepos 6 d. 22:30:29
Faktas konstatuotas - vsio, kad ir kaip gaila bebūtų Rolando nebėra. Tai kam dar temą kartu ir knaisioti.
2007 m. liepos 6 d. 22:14:54
2007 m. liepos 6 d. 06:08:37
2007 m. liepos 5 d. 21:43:56
Aš irgi nežinojau. Pamačius jo pasirodymus tikrai neatrodė labai sergantis.
Faktas tas, kad tokia liga sergantys žmonės savimi labiau rūpinasi, bando išgyti, ir stengiasi atrodyti kuo sveikesni. Ir nesiskundžia taip, kaip kartais skundžiasi tie, kurie suserga sakykim paprasčiausiu gripu ar kai jam skauda dantį. Sergant šita liga skauda labiau. Tokie žmonės tik pagarbos verti, vien dėl to kad stengiasi.
Bet klastinga liga daro savo, dėl to man ir gaila ir apmaudu.
2007 m. liepos 3 d. 21:07:33
Na taip, bet niekam neįdomu skaityti kaip kokia Onutė pasimirė.
va tame ir esmė, bet juk visi mirštam
2007 m. liepos 3 d. 20:17:37
2007 m. liepos 3 d. 18:08:41
2007 m. liepos 3 d. 18:04:11
Aš perskaičiusi šią žinią išvis suglumau, nes net nežinojau, jog jisai sirgo
Aš irgi nežinojau. Pamačius jo pasirodymus tikrai neatrodė labai sergantis.
2007 m. liepos 3 d. 14:40:07
Mirė. Na, galima būtų džiaugtis, kad vienu pajacu ant scenos mažiau, bet nesu tokia cinikė. keista, tikrai keista, gal net gaila, kad nebėra žmogaus. jauno žmogaus.
2007 m. liepos 3 d. 12:53:21
2007 m. liepos 3 d. 12:14:27
mirė tai mirė, bet visi atkreipė į jį dėmesį, nes tipo įžymus, per dieną tokių mirčių kaip jo milijonai
Na taip, bet niekam neįdomu skaityti kaip kokia Onutė pasimirė.
2007 m. liepos 2 d. 21:33:14
Va kaip būna. Scenoje atrodė kad jam viskas gerai (na pamačius kaip jisai šoka..
Ilsėkis ramybėje.
2007 m. liepos 2 d. 21:33:00