O taip smagi ta Tomo daina dariux - ką daryt,nežinau - viena naujesnių kvailų dainų,kurią išgirdau. Kvaila labai,kartais prajuokina. Toks kažkoks vaikas dainuoja,nepataiko į taktą,belenkaip vnz. O dar fone girdisi kaip kažkas juokiasi. O ir pats 'dainininkas' neištvėręs vidury dainos susijuokia. XXL Junior - Reivo Šalis - dar vienas 'perlas'. Jau nuo pradžios,kai dar nepradeda dainuot,galima juoktis,nes muzikėlė tai tikrai siaubinga. O ir dainos žodžiai vėliau ne ką protingesni. ;>
Kol kas tiek.
AnsveR, ten LSD daina.
O "Aš esu Tomas" tai mūsų topas praeitą vasarą buvo! Nerealiai juokinga su chebra būdavo..."jau parsiruošiau sau karstą ir dabar mes mirsim" arba "mokykloj išmokau ir skaityti ir rašyti ir fizinio lavinimo" tikrai žiauriai diafragmos kentėdavo nuo žvengo.
o pvz. "Tu pajok" tai man yra mažų mažiausiai šlykščiai nenormali... matyt, kaip sakė, nuo humoro jausmo priklauso, bet...
o šiaip dabar labai mėgaujamės Latgalių "Emo irgi liūdi" - gana įprastas išsišaipymas iš paauglių kultūros, bet... smagu "man liūdna, man liūdna, man liūdna aš verkiu labai..."; "daugiau nebeištversiu, einu kampan - paverksiu!"...smagumėlis.
Gerai, čia be jokio bajerio ir ironijos: nieko juokingesnio nesu girdėjusi už Ariel Cancer Dies "jie taip gailėsis radę mane kraujo klane" [galėtum nepriimti asmeniškai, nesu nusiteikusi ginčytis šiandien]. Gal ten taip juokingai skamba todėl, kad neva daryta rimtai. Bet ai, na juokinga.
Tai čia konkrečiai matosi, kad ta daina ant bajerio sukurta. Bet kad tupa, tai faktas. Žinau vieną labai tupą atseit repo dainą. Pavadinimo neatsimenu, bet maždaug taip skamba:
"Buvai graži, buvai gera, tačiau nuo šiandien tu viena", "Suprask ir tu, savaitę gėriau ir man sunku prisimint, kad turiu su tavim reikalų". Žodžiu tupumo ir banalumo viršūnė.
Daugelis norom ar nenorom yra girdėję tokius Lietuvos "muzikantų" perliukus kaip oj Ryčka Ryčka arba Stringai - Gezas. Tad sukūriau temą pasidalinti tokiom truputį kitokiom dainom negu įprasta. Aišku daugkas priklauso nuo humoro jausmo, na bet bent mane asmeniškai jos nežmoniškai prajuokina :}
P.S. Galima minėti ir užsienio atlikėjų kūrinius, ten irgi pakankamai linksmų dalykų yra :}
P.P.S. Kadangi tokias dainas gan sunku rasti parsisiųsti, dedam juos į megaupload, yousendit ar pan. puslapį, kad būtų prieinama kiekvienam.
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
2007 m. liepos 2 d. 21:25:09
dariux - ką daryt,nežinau - viena naujesnių kvailų dainų,kurią išgirdau. Kvaila labai,kartais prajuokina. Toks kažkoks vaikas dainuoja,nepataiko į taktą,belenkaip vnz. O dar fone girdisi kaip kažkas juokiasi. O ir pats 'dainininkas' neištvėręs vidury dainos susijuokia.
XXL Junior - Reivo Šalis - dar vienas 'perlas'. Jau nuo pradžios,kai dar nepradeda dainuot,galima juoktis,nes muzikėlė tai tikrai siaubinga. O ir dainos žodžiai vėliau ne ką protingesni. ;>
Kol kas tiek.
2007 m. liepos 2 d. 21:21:43
2007 m. liepos 2 d. 21:07:40
O "Aš esu Tomas" tai mūsų topas praeitą vasarą buvo!
o pvz. "Tu pajok" tai man yra mažų mažiausiai šlykščiai nenormali... matyt, kaip sakė, nuo humoro jausmo priklauso, bet...
o šiaip dabar labai mėgaujamės Latgalių "Emo irgi liūdi" - gana įprastas išsišaipymas iš paauglių kultūros, bet... smagu
2007 m. liepos 2 d. 20:22:17
Tai čia konkrečiai matosi, kad ta daina ant bajerio sukurta.
Na tai ir turi būti ant bajerio :} taprasme, nesvarbu ar ten bandyta daryta kažkas rimto, ar tyčia kurta kažkokia nesamonė, esmė kad daina būtų juokinga
2007 m. liepos 2 d. 20:10:24
2007 m. liepos 2 d. 20:02:49
2007 m. liepos 2 d. 20:02:09
"Buvai graži, buvai gera, tačiau nuo šiandien tu viena", "Suprask ir tu, savaitę gėriau ir man sunku prisimint, kad turiu su tavim reikalų". Žodžiu tupumo ir banalumo viršūnė.
2007 m. liepos 2 d. 17:59:48
P.S. Galima minėti ir užsienio atlikėjų kūrinius, ten irgi pakankamai linksmų dalykų yra :}
P.P.S. Kadangi tokias dainas gan sunku rasti parsisiųsti, dedam juos į megaupload, yousendit ar pan. puslapį, kad būtų prieinama kiekvienam.
Jei visdar nesupratot apie ką čia kalba, paklausykit Tomas - Aš esu Tomas! https://download.yousendit.com/16091FCE4B 17A0CF