Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

90.60.90: seksualu ar kaulėta?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
SudegintaSaule
2007 m. liepos 31 d. 21:14:07
Tikrai neesu TOKIO sudėjimo ir berniuku dėmesiu nesiskundžiu, netgi dažnai nervina jų manimu labai jau savimeilę glostantys komplimentai ... Mano ūgis 1.70m, o svoris 60 gal kiek mažiau, visas nestandartas didelė E dydžio krūtinė ir platūs klubai X) o iš esmės man svarbiausia gerai jaustis pačiai ir kažkokie standartai nieko nereiškia

2007 m. liepos 29 d. 23:45:02
isivaizduokit mergina,kurios ugis 1.55 ar 2metrai ir su tokiu sudejimu...manau graziausia mergina yra tada,kai prisiziuri figura ir rengiasi taip,kaip jai tinka,o ne ka mada diktuoja,nes daznai merginom pagal ju figuras netinka...

2007 m. liepos 29 d. 21:37:53
man tai patinka 60-90-60

Atsakyti
aviettine
2007 m. liepos 29 d. 21:13:14
90.60.90
Seksualu ar per daug kauleta..?
Sakyciau nenormalu. (visom prasmem)

2007 m. liepos 29 d. 20:50:49
nu as nesu tokiu ismatavimu, bet vaikinu demesiu nesiskundziu, kartais net noretusi kad jie manes nepastebetu...aisku anksciau buvau negrazute ir pan, bet uzaugau tip kad nemanau kad tie idealiai yra gerai,..kiekvienas pagal save...nu zn vaikinukus tai jiem patinka krutine C dydzio ir uzpakaliukas riestas

2007 m. liepos 8 d. 21:01:03
mechanical_animal rašė:
Mitochondrija666 rašė:
Man 90 60 90 - nieko nereiškia.Gali neturėti idealios figūros ir būti patraukli. Svarbu ir veido bruožai, judesiai, grakštumas, laikysena, galų gale - šypsena ir t.t ir pan.
Žinoma, prie tokios nuomonės prisideda, kad aš ir pati nesu nendrelė. Bet nesiskundžiu. Beveik, kad jaučiuosi tokia savim patenkinta.

o tau nieko ir nebelieka daryti tik taip jaustis arba bent jau isikalti i galva kad reikia taip jaustis

Pasakei taip, lyg manytum, kad aš koks begemotas.
Jei išties turėčiau antsvorio, gal ir pradėčiau kompleksuoti, badauti ir bandyt mest kilogramus nuo smegenų... Bet...kas žino, kas būtu, jeigu būtų...

2007 m. liepos 8 d. 20:53:10
aciu uz nuomones

2007 m. liepos 8 d. 02:14:43
Mitochondrija666 rašė:
Man 90 60 90 - nieko nereiškia.Gali neturėti idealios figūros ir būti patraukli. Svarbu ir veido bruožai, judesiai, grakštumas, laikysena, galų gale - šypsena ir t.t ir pan.
Žinoma, prie tokios nuomonės prisideda, kad aš ir pati nesu nendrelė. Bet nesiskundžiu. Beveik, kad jaučiuosi tokia savim patenkinta.

o tau nieko ir nebelieka daryti tik taip jaustis arba bent jau isikalti i galva kad reikia taip jaustis

Atsakyti
k_b
2007 m. liepos 2 d. 23:28:47
Kai pats esu tokio itin "stambaus" sudėjimo, tai tik i liekas ir težiūriu, nelabai įisivaizduoju save su kitokia, juokingai turbūt atrodyčiau kartu... :> o tie matmenys, tikrai nėra idealu ir tobulumo aš juose nematau, daug kas priklauso ir nuo pačio žmogaus, kaip sakė - veidų bruožų ir t.t

2007 m. liepos 2 d. 22:21:20

2007 m. liepos 2 d. 22:17:58
Jeigu matėtė manekenes ant podiumo tai jos tikrai ne 90-60-90.
Mergina gerai atrodo liekna tol, kol kaulai kiaurai odą nesimato.

2007 m. liepos 2 d. 22:11:58
norėjau pasakyti MAN nėra idealas, šiaip tikriausiai yra. bent jau mados pasaulyje.

2007 m. liepos 2 d. 22:11:17
90 - 60 - 90 nėra idealas, bet lieknos merginos tikrai gražu.

2007 m. liepos 2 d. 21:53:58
Šiuo atveju esu gana bjauri (nors taip būna gana dažnai). Tagi mano nuomonė tokia: liekna mergina - labai gerai, liesa - nuostabu. Tikriausiai esu labai paveikta visuomenės propoguojamo moters įvaizdžio, tačiau apkūnumas man asocijuojasi su neprisižiūrėjimu ir saiko neturėjimu. Anoreksikėmis tapti nebūtina - pakanka prisižiūrėti. Ir dar - jeigu vaikinui nepatinka lieknos merginos, tegu tiesio pasieško kitos, nes dėl jo tikrai nesikeisčiau, nors nelabai yra vaikinukų, kuriems tokios veplos kaip aš patinka
(valgymo sutrikimų irgi netriu)

2007 m. liepos 2 d. 21:53:00
90 60 90 cia gi vairuotojas pravazioja policininkus.... DDD

2007 m. liepos 2 d. 21:40:27
Čia gi idealios moters matmenys.
Ir tai nėra kaulėta figūra.
Tik atrodo gražiau, jei ūgis ne dvimetrinis.
Gi kitaip kartį primena.

Atsakyti
TINELE
2007 m. liepos 2 d. 21:34:46
ka manot seksualu ar per daug kaulėta?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1465
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 278165