jei mokat normaliai anglų ir turit ~2h ir smegenis paklausykit šito: https://cs.ku.lt/~inf033/linas_redeckis/A udio3.mp3 vyko klaipedos universitete
tik vienas beje: pradžioj kur žmogus šneka iš jo kalbos galima parašyti kalbos kultūros klaidų knygą vertėjas visiškas asilas ir lochas ir už... iš viso negi susirinkę žmonės į universitetą paprastos šnekamosios anglų nesupranta! Patarčiau vertėjo balsą ignoruoti. Nesistebiu, kad tokie žmonės klaipedos UNIVERSITETE Bet atsiprašau ne tame esmė. Amerikonas įdomiai pasakoja ir tiesios yra ir medžiagos apmąstymams
Dėl testo tai jis nesąmonė nes už tai, kad į klausimą kuris yra tiesa atsakau "taip" man skiria netolerantiškumo balų vien dėl to, kad tai nepalanku homoseksualams. Absurdas! Screw tą testą! Čia eilinis homo diktato įrodymas: pasakyk ką blogo apie juos ir iš karto tave apkaltins homofobu ar dar kuo.
Žinot, katik supratau dar vieną dalyką, kuris džiugina gyvenant Lietuvoje t.y. mano testo atsakymas ir taip aiškus
Tolerancija. Pakantumas. Kazkokia nesamone. Visi esam zmones, reikia pagarbos ir supratingumo, o ne pakantumo, t.y., kentejimo sukandus dantis. Tereikia susigyventi su tokiais dalykais.
As neskirstau zmoniu i homseksualius ir heteroseksualius kaip i nesveikus ir sveikus.
o šiaip esu tipo visiškai tolerantiška anot to testo, ir realiai labai toleruoju seksualines mažumas.
nu wa reikia ugdyti sawo zmogiskuma man...wajej wajej.. idomu kokia tikimybe, kad sita nsmn padare gejus ar lezbiete.. D jei nelystu jie i pavirsiu su savo norais tuoktis, isivaikint vaikus nieko pries juos netureciau...bet...kadangi, nori lb jau parodyt sawo vaikystes traumas, tai tolerancijos is manes ju atzvilgiu nebus...
O tas asmenybiu reikalas, bbd, pasidarai gejus ir tai jau asmenybe ?
Jie tik issaukia tokia neigiama aplinkos reakcija, kuri kartais juos isspjauna.
Geju seimos. Cia mazdaug: du teciai ? Ar dvi mamytes ? B***, skamba jau labai nekazkaip (graziai issireiskus).
Isvis, diskutavimas sia tema issemtas. Arba esi arba ne, arba palaikai arba ne.
Niekada nebus vieningos nuomones.
o as palaikau tuos zmones, aishku, tai jau tampa labai ispustu reikalu, bet as su jais, nors pati ir ne tokia.. turiu daug pazystamu linkusiu tam, todel gerbiu ju norus ir siekius, ne manau, kad jie kazkuo kitokie nei visi kiti, todel ir seimai pritariu. go gay!
"yra zmoniu kurie su jumis gali jaustis saugiau' mazdaug taip buvo...
2-3 klausimai atsakiau teisybe siaip ka as zinau teisiog nesusiduriau su tokiu reiskiniu ))
"Mano toleranciją vis dar kausto keli mitai"
šiaip nesu prieš juos kaip asmenybes, nes nepažįstu tokio nei vieno, BET...tikrai garsiai plojau ir visais man įmanomais būdais palaikiau kreipimąsi į seimą, prašant neduoti galimybės homoseksualų šeimoms įsivaikinti. Nes kiekvienas turi teisę į normalią šeimą su teisingomis vertybėmis.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. liepos 8 d. 16:45:05
2007 m. liepos 8 d. 16:42:26
2007 m. liepos 8 d. 16:14:07
2007 m. liepos 8 d. 15:57:31
tik vienas beje: pradžioj kur žmogus šneka iš jo kalbos galima parašyti kalbos kultūros klaidų knygą
Dėl testo tai jis nesąmonė nes už tai, kad į klausimą kuris yra tiesa atsakau "taip" man skiria netolerantiškumo balų vien dėl to, kad tai nepalanku homoseksualams. Absurdas! Screw tą testą! Čia eilinis homo diktato įrodymas: pasakyk ką blogo apie juos ir iš karto tave apkaltins homofobu ar dar kuo.
Žinot, katik supratau dar vieną dalyką, kuris džiugina gyvenant Lietuvoje
2007 m. liepos 8 d. 13:59:29
As neskirstau zmoniu i homseksualius ir heteroseksualius kaip i nesveikus ir sveikus.
2007 m. liepos 8 d. 03:10:25
o šiaip esu tipo visiškai tolerantiška anot to testo, ir realiai labai toleruoju seksualines mažumas.
2007 m. liepos 6 d. 00:19:42
2007 m. liepos 6 d. 00:01:02
Siaip esu tolerantiskas iki tol, kol ju orentacija neiseina i pirma plana.
O tas asmenybiu reikalas, bbd, pasidarai gejus ir tai jau asmenybe ?
Jie tik issaukia tokia neigiama aplinkos reakcija, kuri kartais juos isspjauna.
Geju seimos. Cia mazdaug: du teciai ? Ar dvi mamytes ? B***, skamba jau labai nekazkaip (graziai issireiskus).
Isvis, diskutavimas sia tema issemtas. Arba esi arba ne, arba palaikai arba ne.
Niekada nebus vieningos nuomones.
2007 m. liepos 5 d. 23:27:15
2007 m. liepos 5 d. 22:21:21
2007 m. liepos 5 d. 22:19:01
bet tikiuosi supratot
2007 m. liepos 5 d. 22:17:40
2007 m. liepos 5 d. 22:06:29
2007 m. liepos 5 d. 22:05:44
2007 m. liepos 5 d. 21:54:38
2007 m. liepos 5 d. 21:51:23
2007 m. liepos 5 d. 21:50:25
"yra zmoniu kurie su jumis gali jaustis saugiau' mazdaug taip buvo...
2-3 klausimai atsakiau teisybe
2007 m. liepos 5 d. 20:38:57
2007 m. liepos 5 d. 20:16:35
2007 m. liepos 5 d. 20:01:17
šiaip nesu prieš juos kaip asmenybes, nes nepažįstu tokio nei vieno, BET...tikrai garsiai plojau ir visais man įmanomais būdais palaikiau kreipimąsi į seimą, prašant neduoti galimybės homoseksualų šeimoms įsivaikinti. Nes kiekvienas turi teisę į normalią šeimą su teisingomis vertybėmis.