Mmm - labai patiko. Ish tiesu. Toks mielas, idomus filmas. Visi personazai saviti. Del Brado ash irgi turejau shioki toki nusistatyma, mazdaug "eh, salduolis berniukas, nieko gero". TACIAU vaidino Jis tikrai puikiai + pats personazas toks...blogas blogas, taciau kartu toks mielas...
Uz knyga nera nieko geresnio ishties. o uz Homera juolab. tachiau "iliada' ypatingai sunkus kurinys; tad paziurejus filma viskas susistato y vietas. filmas (mano atveju) taj tik priemone labiau isijausti + suprasti tai, ka norejo savo kuriniu pasakyti Homeras.
...bet visada zhinot kajp buna?!?! zhmogus tiek dziaugiasi kokia nors dar neivykusia sekme ar sheip kokiu dalyku ir kajp tycia taj neivyksta... Lietuviu liaudies patarle: Nepershokes grovelio nesakyk Op....
dar minedo nerodo, o mes JAU dziaugiames... bijau nusivilti...
P.S. Mineda per Be Tabu rodis pirmadieni[shyyyyy] !!! bent isijunkit ir pazhiurekit i mineda...bent pazhiurekit...bent ishgirskit jo debilishka balsa....pamatykit jo gejishkus marshkinukus...
Zhiurejau kino teatre su klasiokajs ir dar su kitajs shulios mokiniais...taj labaj fajna auditorija buvo kaj nuzhudo koki begedi visa sale ishkart plot pradeda arba kaj mejles scena buvo visi OooOohhh!!!!!
o filmas taj FANTASTISHKAS tikraj labaj idomus naudingas ir..ir ...ir wOohOo!
mano galva, dievishkas filmas!.. ish pradziu, atwirai pasakius, buvau nusiteikus priesh shi filma, tokie kajp B.Pitas mane nervina. Bet... pakeichiau nuomone- vaidino jis neblogai, nors labiausiai man visgi ispudi paliko Hektoras. Ir muzika, ir vaizai + efektai superiniai. Ziurejau ir del malonumo, ir del to, kad tokia jau l. susijusia su antika, (Graikija) specialybe studijuoju,. Nei kiek nesigailiu, kad nuejau. !
Istorinius filmus apskritai dievinu,-
2004 m. spalio 26 d. 17:48:24
2004 m. spalio 26 d. 17:34:48
2004 m. spalio 25 d. 21:33:38
2004 m. spalio 25 d. 19:47:00
2004 m. spalio 24 d. 02:18:58
2004 m. spalio 23 d. 23:21:06
wat butent- paziurejus shi filma ishkart lengviau suvokti visa ta kara, nes perskaichius "iliada" viskas pakankamai painiojasi..
eiii, o as maniau, kad tu is tu zmoniu, kurie (kaip ir as) isitikine, kad nei viena ekranizacija nere geresne uz knyga???
SD#13
2004 m. spalio 23 d. 14:16:32
2004 m. spalio 22 d. 23:40:19
2004 m. spalio 22 d. 22:55:50
2004 m. spalio 22 d. 15:06:22
2004 m. spalio 21 d. 17:12:43
dar minedo nerodo, o mes JAU dziaugiames... bijau nusivilti...
2004 m. spalio 20 d. 20:33:40
P.P.S. minedo vardas yra MINDAUGAS
2004 m. spalio 20 d. 20:25:12
o filmas taj FANTASTISHKAS
2004 m. spalio 20 d. 20:01:35
Istorinius filmus apskritai dievinu,-
2004 m. spalio 20 d. 17:34:17
2004 m. spalio 20 d. 17:31:21