blem prajuokino . .isivaizduok,atims kas telefona,ir tada. . mirsi? hahahahaha
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
As manau, jai netureciau tai ir istverciau. Juk kaip neturi ir apseini, tai manau ir cia butu. Gal tiesiog pripratus esu prie jo. Bet jau ne taip, kad negaleciau issikirti..}
kokius tris menesius sedziu be telefono ir man jo net nereikia.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
pfff...as pries kazkur 3 ar 4 metus gavau tel. tai atrode,kad be jo toliau ir negaleciau isgyvent...bet pries pusantru metu kazkaip sugedo telefas...tai galvoju naujo nepirksiu ir bandysiu be telefono pagyvent,tai visus metus istveriau ir visai lenkvai isgyvenau,net nlb pasigesdavau jo(jei lb reikdavo is tevu ar seses pasiimdavau),o pries pora menesiu vel nusipirkau tai pries savaite pavoge nzn, turbut koki prasta reiks vistiek vel gaut
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 8 d. 20:56:48
2006 m. kovo 8 d. 20:42:22
2006 m. kovo 8 d. 20:28:23
2006 m. sausio 4 d. 16:42:03
2006 m. sausio 4 d. 16:12:47
2005 m. lapkričio 20 d. 17:34:54
2005 m. lapkričio 20 d. 17:18:43
niu nzn gal neet valandos
2005 m. lapkričio 20 d. 16:58:01
2005 m. lapkričio 20 d. 16:36:03
2005 m. lapkričio 20 d. 16:19:18
2005 m. lapkričio 13 d. 09:52:47
2005 m. lapkričio 3 d. 13:44:30
2005 m. lapkričio 3 d. 12:44:31
2005 m. lapkričio 3 d. 12:30:10
2005 m. spalio 2 d. 16:43:46
maziau nervuotu mamos sms "kada grisi?"
2005 m. spalio 2 d. 15:44:55
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 2 d. 15:31:05
2005 m. spalio 2 d. 15:09:18
2005 m. spalio 2 d. 14:43:17
2005 m. rugsėjo 30 d. 15:43:49
ilgai ilgai....
kvaily neimanoma nespank